YX Evje: Bensin, god mat og trivelig atmosfære!

Egil Bjorå på YX Evje 11. september 2018. Foto: Geir Daasvatn
Vi har vært så heldige å få lov å besøke en positiv og offensiv Egil Bjorå på YX Evje for en aldri så liten prat for oppføringen i bedriftsregisteret vårt .

Foruten å være innehaveren av YX Evje, er Egil også en solid støttespiller i Otra IL. Han sponser ski, sykkel, fotball og Otravasken for å nevne noe. Han har tatt en aktiv rolle med sponsorarbeidet rundt fotballen, og er absolutt en mann som har bidratt til en solid inntektsvekst de neste årene for fotballgruppa.

Vi har tidligere tatt en noe mer uformell prat med Egil, da han var med Otra sitt J-14 lag i fotball på Dana Cup. Les den trivelige historien her.

Sitteplasser og god mat!

Når vi besøker han for oppføring er det jo selvsagt først og fremst bedriften vi er nysgjerrige på. Vi setter oss for en kaffe i det flotte spiselokalet han har laget til på stasjonen. Egil legger ikke skjul på at mat er et fokusområde der de hele tiden prøver å være best mulig.

Annonse

– Vi vil jo gjerne at kundene skal tilbringe litt tid hos oss, og gjøre mer enn å bare fylle drivstoff og reise. Derfor har vi lagt til rette for sitteplasser for kundene. Det er trivelig å kunne ta en matbit og slå av en prat mellom alt vi styrer med, smiler han.

På YX Evje jobber de knallhardt og målbevisst for å være gode til å tilby en variert meny med noe som passer alle.

– Det er fristende nysmurt både frokost og lunsj, og vi prøver å ha en tilpasset meny som dekker alle behov, både morgen og kveld for de som vil ha en matbit i farten.

Du kan lese mye mer om menyen til gjengen hos YX Evje i bedriftsoppføringen i morgen.

Saken fortsetter under bildet

YX Evje er viden kjent for den innbydende smørbrøddisken. Her kan du også kjøpe deg sunn og god nistemat for dagen. Foto: Geir Daasvatn

Må henge med i utviklingen

YX Evje er offensive og fremtidsrettet for å kunne gi et best mulig tilbud til sine kunder.

– Vi ønsker å være attraktive for alle som kjører forbi på Riksvei 9. Derfor investerer vi og etablerer nye superladere på tomta i løpet av 2019. Det er nesten blitt et tilbud som vi MÅ ha, nå som bilmarkedet har endret seg så mye de siste årene. Vi kan når vi får disse laderne på plass tilby det meste innen bil og bilpleie, og med nytt og moderne utstyr.

Vi prater om mangt og mye. Men noe av det gøyeste er når Egil mimrer litt om hvordan markedet har endret seg på stasjonen. Det har blitt noen omstillingsprosesser. Blader og telekort var i sin tid bestselgere. Men ingen kjøper det lengre, nå i den teknologiske verden vi lever i. Dagligvaren har åpent snart døgnet rundt. Så det er ingen som går tom for brød heller, og må på bensinstasjonen for å handle. Søndagsåpne butikker har også preget handlemønsteret.

Trafikken oppover og nedover i Setesdal betyr mye

– Vi er heldige som har så mye trafikk opp og ned dalen. Spesielt søndagene er veldig gode dager for stasjonen. Da skal folk ned fra hei og hytter, og Evje er et ideelt stopp for de som trenger drivstoff, mat eller bare en liten beinstrekk.

YX Evje har en topp moderne og veldig populær vaskehall. Det er her den tøffe Otravasken foregår, som sikrer idrettslaget i bygda et økonomisk tilskudd på minst 10.000 kr hvert eneste år. Foto: Geir Daasvatn

Egil er blid, og ukuelig optimist på videreutviklingen av bedriften.

– Det er viktig å være nysgjerrig og aktiv for å lykkes. Jeg synes det er like gøy som det var for 20 år siden. Men jeg har jo blitt litt tryggere på driften siden da. Jeg er fortsatt rundt og ser på andre stasjoner om det er noen tips eller triks jeg burde ta med meg hjem til Evje. Så har vi et godt kollegialt miljø blant oss YX-forhandlere som jeg setter stor pris på!

Det skal være trivelig å stikke innom YX Evje!

Tiden går fort i godt selskap sies det, og tiden har flydd av gårde på vårt lille besøk. Vi har fått greie på mye om YX Evje, og snakket om minst like mye som ikke har noe som helst med bedrift å gjøre. Vi gleder oss til å presentere bedriften i registeret vårt, og avslutter med kloke ord fra innehaveren av YX Evje:

– Jeg har en ganske enkel filosofi når det kommer til det å jobbe i butikk, sier Egil. Man må yte god service og kunne prate med folk på en slik måte at de synes det er trivelig å stikke innom. Drivstoff kan du få mange steder. Jeg, sammen med mine ansatte, må prøve å skape en atmosfære som gjør at vi skiller oss litt ut, og kunden velger oss.

Vi er overbeviste om at dere gjør en solid jobb, og det er alltid trivelig å komme innom. Vi ønsker lykke til videre, og gleder oss til å følge utviklingen.

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

YX Evje: Bensin, god mat og trivelig atmosfære!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

OpplevEvje-stolen på plass!

OpplevEvje-stolen er rekordtidlig på plass ved Infosenteret i Evje sentrum i år. Det er bygg- og anleggsteknikklinja ved Setesdal vidaregåande skule, avdeling Hornnes som har

Turforslag fra OpplevEvje

Juvvannsvegen – Skranevatn

På heia på veg mot Abusland i Hornnes kan du ta ein fin sykkeltur på Juvvannsvegen til idylliske Skranevatn. Langs vegen ligg den vakkert restaurerte

Evje Aktivitetspark

Evje Aktivitetspark ligger i enden av Alfred Uglands veg, bare noen få hundre meter fra Evje sentrum. I Evje Aktivitetspark er det kunstgressbane og gressbane

Gruvearbeidarvegen

Gruvearbeidarvegen er den vegen arbeidarane ved Flåt nikkelgruve brukte å gå for å kome frå bustadane sine i Ånelandsbygda, Åneland og Haugen, til arbeidsplassane sine ved gruva.

Evje natursti

Evje natursti starter ved Oddeskogen barnehage, og går på fin sti gjennom stille skogsterreng lett oppover til Odde gård. Det er grei parkeringsplass der løypa

Volefossen

Volefossen er ein foss i Otra i Evje og Hornnes kommune, litt sør for Syrtveitsfossen. Fallhøgda er ca 3 meter. Volefossen er ein vakker foss når det er litt vatn

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Mest lest siste 7 dager

Arrangementer

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!

    X