Vittali Industriservice vokser

Vi har hatt et aldri så lite besøk hos den allsidige bedriften Vittali Industriservice i Nordre leir på Evjemoen. Her traff vi Asbjørn i full gang med en spesialbestilling fra kunden. Asbjørn er en kreativ sjel, som egentlig bare trenger å vite hva du behøver noe til. Så kan han lage til noe som passer.

Kan det tegnes eller forklares? Ja, da kan det lages, smiler den løsningsorienterte multikunstneren. Jeg har laget mye på bestilling hvor kunden forklarer problemet eller bruksområdet, så må man være kreativ.

Det er ikke bare spesialbestillingene som er levebrødet til Asbjørn. Han har hatt jobber eller levert bestillinger i hele Setesdal, indre Agder og langs kysten. Det er alt fra byggeprosjekter til veiprosjekter i hele regionen. Når vi er innom, har han akkurat avsluttet et prosjekt med rekkverk til en ny bro på Hovden. Det er et vidt spekter av tjenester innen stål, aluminium, blikk, tre, tak, beslag, reparasjon og vedlikehold han holder på med.

Vil du vite mer om historien til Asbjørn Vittali kan du lese den her

Positiv utvikling

Etter at Vittali Industriservice fikk lokaler mer tilpasset driften, har det vært en veldig positiv utvikling for firmaet.

– Jeg har snekret og levert boder, blikk, snekker-oppdrag, takrenner, og selvsagt mye innen stål og sveis, forklarer Asbjørn. Det blir også mer aluminium; gjerne syrefast som er rustfritt. I år har jeg også hatt arbeid for fengselet og brannvesenet som er spennende.

Hvis du bare kan forklare eller tegne hva det er du trenger, så lager Asbjørn det! Foto: Geir Daasvatn

Veksten kommer ikke bare på grunn av nye lokaler:

Jeg er veldig fleksibel, og sier aldri nei til noe arbeid. Alt kan ordnes! Så det blir egentlig litt av alt, og det utvikler seg stadig til mer forskjellig. Jeg har gode fasiliteter nå, og kan utvikle arbeidsområdet mitt. Jeg har innimellom jobbet lange kvelder og sene netter for å levere det kundene etterspør på kort tid. Det er viktig for meg å levere gode produkter, og yte god service til kundene.

Skryter uhemmet av det lokale næringslivet

Evje og Hornnes har et veldig bredt utvalg av tjenester og butikker. Det gir store ringvirkninger for mange når det skjer noe på Evje. Sammen kan vi ordne det meste, og det er moro å høre Asbjørn fortelle om det gode samarbeidet han har med andre bedrifter:

Vi er hverandres støttespillere og kan utfylle hverandre bra i bygda. Her sender vi kunder mellom hverandre for at kunden skal kunne få et godt produkt, hvor vi kan gi dem sluttproduktet i kommunen. Vi har mye kompetanse på flere områder i bygda, det er viktig at vi bruker hverandre for å løse ting lokalt.

Med de inspirerende ordene fra en offensiv, sympatisk og engasjert Asbjørn tar vi kvelden etter en travel uke i prosjektet. Det er utrolig moro å bli bedre kjent med bedriftene i bygda. Vi har virkelig mye vi kan være stolte av i vår lille kommune – hjertet i Agder.

Vittali Industriservice vokser

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Rygnestad turløype

Det går ein merka turstig frå Rygnestadtunet gjennom nydeleg kulturlandskap og mystisk skogsterreng. Det er ein kort og lett tur på bare 2,5 km/30 min.

Skaret – Rosselandseika

Ein nydeleg tur nær Evje sentrum kan gå frå Evje stadion gjennom skyte- og øvingsfeltet til Rosselandseika og ruinane etter den for lengst fråflytta Skaret-garden

Runebergmoen – Senum

Runebergmoen er eit stille skogsområde på Senum heilt nord-vest i Evje og Hornnes. Her kan du i fred og ro vandre rundt på mjuke gamle

Hornåsen

Hornåsen ligg bare nokre få minutt oppover i skogen frå dei nyaste husa i Hornåsen bustadfelt. Så det er ikkje nettopp ein langtur å gå

Mykleåsen turløype

Mykleåsen er eit fjell (512 moh.) i Flatebygd. Det går ei fin turløype gjennom gamalt, historisk gruve- og mineralterreng til toppen av fjellet. Fleire stader

Kallshovet

Kallshovet er ein karakteristisk, kjegleforma liten fjelltopp (293 moh.) på Kallhovd i Dåsvannsdalen i Hornnes. Det er bare ein kort tur å gå, men toppen

Mest lest siste 7 dager