Vittali Industriservice: Nye lokaler og stigende oppdragsmengde!

Vi traff Asbjørn Vittali, Søren Pedersen og Piotr Kuzmicki da vi besøkte bedriften i slutten av oktober 2020. Foto: Geir Daasvatn

Vi var for litt tid tilbake en tur på besøk hos Asbjørn Vittali i de nye lokalene hans i General Holms veg helt nord på Evjemoen. Herfra driver han sitt firma Vittali Industriservice.

Vil du vite mer om bedriften til Asbjørn kan du ta en titt på oppføringen vi har laget.

Det som er litt ekstra gøy med Vittali Industriservice, er at vi har fått lov å følge Asbjørn tett siden starten av 2018. Vi hadde vårt første besøk hos ham i mars det året. Den saken kan du lese i sin helhet her. 

Etter å ha vokst ut av Setpro-bygget fikk Vittali Industriservice nye lokaler nede på Evjemoen, i en av hallene til Odde Sagbruk. Vi hadde et besøk der mot slutten av 2019. Den gladsaken kan du lese her. 

Nye lokaler

Nå er vi altså her igjen. Bedriften har gått fra et 50 kvadratmeter stort arbeidssted til nå om lag 600 kvadratmeter. Det er altså mye større lokaler, enda mer innhold i lokalene og ikke minst flere ansatte. Det er litt av en reise det har vært for dette framgangsrike firmaet de siste årene.

Det er Evjemoen Næringspark som eier lokalene der Vittali Industriservice nå holder til. Det er i det store nybygget som ble satt opp da LH-Bygg startet opp på Evje, men som Evjemoen Næringspark nå har overtatt. Asbjørn skryter av Næringsparken som utleier, og sier det er aldri noe som er vanskelig med dem. Det er moro at Næringsparken legger til rette for vekst og kan bistå på så mange måter for de lokale bedriftene.

Evjemoen Næringspark har vi også en liten oppføring på. Vil du vite mer om dem kan du lese det her.  

De romslige, nye lokalene på Evjemoen. Da vi var innom i slutten av oktober, var det fremdeles full flyttesjau. Foto: Geir Daasvatn

Oppdragsmengden vokser sterkt

Nå er vi her for å få vite litt mer om reisen Vittali Industriservice har hatt de siste årene, og ikke minst få høre mer om planene for fremtiden.

– Vi vokser, og det er veldig spennende. Nå har jeg også fått inn flere folk som gjør at kompetansen og nettverket blir større. Vi kan nå utføre enda flere oppdrag enn det vi kunne for et år siden, forteller Asbjørn.

De i full gang med å få alt på plass i de nye lokalene. Der er klart med garderobe og toaletter. Nå begynner arbeidet med å få innredet kontor, pauserom og lager. Det er enorme muligheter i det svære, nye bygget, og Asbjørn skal investere en del i de nye lokalene og rigge et skikkelig profesjonelt verksted.

Skal du jobbe hos Vittali Industriservice, må du kunne være både høyt og lavt! Piotr Kuzmicki er myk som en turner, og mestrer det uten problemer. Foto: Geir Daasvatn

De allsidige karene har et tett og godt samarbeid med flere lokale bedrifter, og har vært med på prosjekter for Setpro, Odde Sagbruk, Evje Glasservice, Nor-Dan, Smeland Byggeservice og Skilt & Gravering for å nevne de største lokale samarbeidspartnerne. Ellers har firmaet arbeid fra Kristiansand til Hovden og alle bygdene rundt. De har til og med hatt arbeid i Mosjøen.

– Vi har mange prosjekter for Risa, og har hatt to mann i sving i hele høst på Knaben ved vindmølleparken der borte. I tillegg har vi hatt prosjekter på Ljosland ved damanlegget der oppe som har vært mye jobb.

Det er veldig spennende og utrolig moro å følge veksten og utviklingen, til det som begynte som et lite firma i et hjørne hos Setpro til nå å være en stor aktør i regionen. 

– Til tider er vi oppe i seks mann når jeg må ansette mennesker i forhold til hvilke prosjekter vi får oppdrag på. Så det er veldig moro, smiler Asbjørn.

Lykke til videre!

Vi har som nevnt tidligere fulgt Vittali Industriservice noen år nå. Vi vet det ligger mange lange arbeidsdager og veldig hardt arbeid bak, for å komme dit de er i dag. Så vi vil bare gratulere med veksten, og ikke minst ønske lykke til videre!

Vittali Industriservice: Nye lokaler og stigende oppdragsmengde!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Evje lysløype

Evje lysløype er ei veldig populær ca 8,7 km lang ski- og turløype med start og mål ved Evje stadion. Skrevet av Geir Daasvatn Turløypa

Den gamle Postvegen

Heilt sør i Evje og Hornnes, på Hodne, kan du gå eller sykle langs den gamle Postvegen frå 1840 i fleire kilometer, gjennom idyllisk og

Svaba – Uleberg

Svaba (621 m.o.h.) er ein særmerkt avrunda fjelltopp ovafor Uleberg i Dåsvannsdalen i Hornnes. Fjellet er eit fint turmål, der du frå toppen kan sjå

Allmannavegen

Allmannavegen er en flott turløype i nydelig skogsterreng mellom Oddestemmen og Haugen/Åneland i Evje. Allmannavegen i en større sammenheng er en historisk ferdselsveg fra Evje

Mest lest siste 7 dager