Vittali Industriservice: Nye lokaler og stigende oppdragsmengde!

Vi traff Asbjørn Vittali, Søren Pedersen og Piotr Kuzmicki da vi besøkte bedriften i slutten av oktober 2020. Foto: Geir Daasvatn

Vi var for litt tid tilbake en tur på besøk hos Asbjørn Vittali i de nye lokalene hans i General Holms veg helt nord på Evjemoen. Herfra driver han sitt firma Vittali Industriservice.

Vil du vite mer om bedriften til Asbjørn kan du ta en titt på oppføringen vi har laget.

Det som er litt ekstra gøy med Vittali Industriservice, er at vi har fått lov å følge Asbjørn tett siden starten av 2018. Vi hadde vårt første besøk hos ham i mars det året. Den saken kan du lese i sin helhet her. 

Etter å ha vokst ut av Setpro-bygget fikk Vittali Industriservice nye lokaler nede på Evjemoen, i en av hallene til Odde Sagbruk. Vi hadde et besøk der mot slutten av 2019. Den gladsaken kan du lese her. 

Nye lokaler

Nå er vi altså her igjen. Bedriften har gått fra et 50 kvadratmeter stort arbeidssted til nå om lag 600 kvadratmeter. Det er altså mye større lokaler, enda mer innhold i lokalene og ikke minst flere ansatte. Det er litt av en reise det har vært for dette framgangsrike firmaet de siste årene.

Det er Evjemoen Næringspark som eier lokalene der Vittali Industriservice nå holder til. Det er i det store nybygget som ble satt opp da LH-Bygg startet opp på Evje, men som Evjemoen Næringspark nå har overtatt. Asbjørn skryter av Næringsparken som utleier, og sier det er aldri noe som er vanskelig med dem. Det er moro at Næringsparken legger til rette for vekst og kan bistå på så mange måter for de lokale bedriftene.

Evjemoen Næringspark har vi også en liten oppføring på. Vil du vite mer om dem kan du lese det her.  

De romslige, nye lokalene på Evjemoen. Da vi var innom i slutten av oktober, var det fremdeles full flyttesjau. Foto: Geir Daasvatn

Oppdragsmengden vokser sterkt

Nå er vi her for å få vite litt mer om reisen Vittali Industriservice har hatt de siste årene, og ikke minst få høre mer om planene for fremtiden.

– Vi vokser, og det er veldig spennende. Nå har jeg også fått inn flere folk som gjør at kompetansen og nettverket blir større. Vi kan nå utføre enda flere oppdrag enn det vi kunne for et år siden, forteller Asbjørn.

De i full gang med å få alt på plass i de nye lokalene. Der er klart med garderobe og toaletter. Nå begynner arbeidet med å få innredet kontor, pauserom og lager. Det er enorme muligheter i det svære, nye bygget, og Asbjørn skal investere en del i de nye lokalene og rigge et skikkelig profesjonelt verksted.

Skal du jobbe hos Vittali Industriservice, må du kunne være både høyt og lavt! Piotr Kuzmicki er myk som en turner, og mestrer det uten problemer. Foto: Geir Daasvatn

De allsidige karene har et tett og godt samarbeid med flere lokale bedrifter, og har vært med på prosjekter for Setpro, Odde Sagbruk, Evje Glasservice, Nor-Dan, Smeland Byggeservice og Skilt & Gravering for å nevne de største lokale samarbeidspartnerne. Ellers har firmaet arbeid fra Kristiansand til Hovden og alle bygdene rundt. De har til og med hatt arbeid i Mosjøen.

– Vi har mange prosjekter for Risa, og har hatt to mann i sving i hele høst på Knaben ved vindmølleparken der borte. I tillegg har vi hatt prosjekter på Ljosland ved damanlegget der oppe som har vært mye jobb.

Det er veldig spennende og utrolig moro å følge veksten og utviklingen, til det som begynte som et lite firma i et hjørne hos Setpro til nå å være en stor aktør i regionen. 

– Til tider er vi oppe i seks mann når jeg må ansette mennesker i forhold til hvilke prosjekter vi får oppdrag på. Så det er veldig moro, smiler Asbjørn.

Lykke til videre!

Vi har som nevnt tidligere fulgt Vittali Industriservice noen år nå. Vi vet det ligger mange lange arbeidsdager og veldig hardt arbeid bak, for å komme dit de er i dag. Så vi vil bare gratulere med veksten, og ikke minst ønske lykke til videre!

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Vittali Industriservice: Nye lokaler og stigende oppdragsmengde!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Turforslag fra OpplevEvje

Hisdalsheii – Hornnes

Hisdalsheii er eit fjell (485 moh.) rett sør for Bjørndalsvatnet og vest for Kosvatn heilt vest i Evje og Hornnes. Hisdalsheii var ein av toppane

Kjetevatn – Vegusdal

Kjetevatn er eit vatn på heia (315 moh.) nord for Hovlandsdalen i Vegusdal, på grensa mellom Evje og Hornnes og Birkenes.  Det går skogsbilveg (bomveg) inn til Kjetevatn og

Rysstad Turpark

Rysstad Turpark er ei idyllisk turløype i skogsområdet like sør for Rysstad sentrum. Frå parkeringsplass går stigen oppover Baklian. Undervegs passerer du eit gamalt kvernhus.

Skaret – Rosselandseika

Ein nydeleg tur nær Evje sentrum kan gå frå Evje stadion gjennom skyte- og øvingsfeltet til Rosselandseika og ruinane etter den for lengst fråflytta Skaret-garden

Tjovhola – Bygland

Tjovhola er ei svær, naturleg hole høgt oppe i fjellsida mellom Byglandsfjord og Neset Camping. Det er bratt opp, og tungt å gå, men ein kort og spennande

Hovassdalen naturreservat

Hovassdalen naturreservat er et fredet barskogområde rundt Hovatn i Hovassdalen på heia vest for Dåsvatn i Dåsvannsdalen i Hornnes. En mindre del av naturreservatet ligger

Mest lest siste 7 dager

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!