Vis fram kunstverkene dine i Evje sentrum!

Driver du med kunsthåndverk av ulikt slag? Da er salgsbodene i Evje sentrum framover mot jul et ypperlig sted å gjøre det fine arbeidet ditt bedre kjent!

Kaligrafi: Rita Flottorp. Foto: Geir Daasvatn

Rita Flottorp er blant de som har bestilt en av de nye bodene. Hun driver med kaligrafi og tegning og mye annet, og vil vise fram og selge noe av arbeidet sitt lørdag 14. desember. Den siste idéen er små gaveposer med håndskrift på. Hver eneste pose er helt unik. Du kan kjøpe ferdige poser fra kr. 79,- eller bestemme selv hva du vil Rita skal skrive på posen. Det kan være et lite dikt, et ordtak, et sangvers eller kanskje «bare» en julehilsen til kjæresten. Så legger du noen hjemmebakte pepperkaker i posen, eller et fint julehefte, og suksessen er sikret! Det er et stort arbeid å skrive tekst på posene, for hånd, og ikke minst å dekorere litt ekstra. Så det kan være lurt å bestille posen på forhånd, og hente den i Evje sentrum 14. desember. Eller et annet tidspunkt som du kan avtale direkte med Rita.

Vi vet at det er mange andre i bygda som lager nydelige kunstverk. 14. desember skal også Olaug Bratteli ha en bod i sentrum, og selge sine spesielle englefigurer. Olaug er dessuten en meget dyktig hobbyfotograf, og vil selge noen av sine fantastiske bilder den lørdagen.

Sitter du med fine ting hjemme som det kunne vært gøy å vise fram, og kanskje prøve å selge litt av? Les infoen nedenfor, og hiv deg med. I tillegg til «egenreklamen», er du med og skaper liv og røre i Evje sentrum. Ekte julestemning!

Ledige juleboder

Etterspørselen etter de nye julebodene er gledelig stor, kan Nadia Qvam Nilsen i julekomitéen til Evje Handel og Serviceforening fortelle oss.

Fra midten av desember og frem mot jul begynner det faktisk og bli fullbooket. Det er gøy når investeringene vi gjør gir et slikt engasjement og suksess. Så er det gledelig at det er så mange kreative mennesker som kan være med og krydre handelen på Evje enda litt mer med sine produkter.

Det er tre ledige boder på fredag og fire ledige på lørdag denne helgen, altså 22. og 23. november. Det koster kun 100 kroner pr. dag, og man får en flott plassering midt i Evje sentrum. Kunne du tenke deg å selge dine produkter på Evje denne helgen? Kontakt Nadia på telefon 917 85 255 for å leige en julebod.

Vi gjør oppmerksom på at Geir Daasvatn som har laget denne artikkelen er samboer med Rita Flottorp som er omtalt.

Det er trivelig rundt julebodene, og spesielt hvis de er i bruk! Foto: Geir Daasvatn

Vis fram kunstverkene dine i Evje sentrum!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Avdagsfjellet

Avdagsfjellet er eit fjell (544 moh.) på Frikstad, nord for Fylkesveg 292, nord i Iveland. Fjellet er ein lys pegmatitt. Under den siste istida, for

Rysstad Turpark

Rysstad Turpark er ei idyllisk turløype i skogsområdet like sør for Rysstad sentrum. Frå parkeringsplass går stigen oppover Baklian. Undervegs passerer du eit gamalt kvernhus.

Kjuklingheia – Høgås

Kjuklingheia er ein ås mellom søre enden av Lisle Stangevatn og Store Stangevatn, på heia rett aust for Høgås skianlegg mellom Flatebygd og Gautestad i Evje. Det er merka sommarløype til toppen frå Høgås skianlegg. Det

Utsikten – Landeskogen

Utsikten Landeskogen er eit fint turmål ved Landeskogen i Grendi i Bygland. Skrive av Geir Daasvatn Det er om lag 17 km å køyre frå Evje sentrum til

Mest lest siste 7 dager