Vi oppsummerer uka som gikk og ønsker alle ei strålende ny uke!

Driftsleder 2020 Marcus Andersen Holte. Foto: Geir Daasvatn
Det har vært enda en travel uke i Evje & Hornnes. Selv om været ikke viste seg fra sin beste side i uka som gikk, ser den kommenede uken mer lovende ut. Vi har alle hørt ordspillet det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Det så ut til å gjelde også for de som besøkte Evje sist uke. Det var flere dager vi sleit med å finne parkeringsplass i Evje sentrum. Sentrum synes vi er veldig godt tilrettelagt nå, så det sier ikke så lite. Det er tydelig at Evje er attraktivt for mange i sommer!

Flere butikker melder om rekordomsetning, og attraksjonene i bygda har mye besøk. Uka som gikk kunne vi på Turistinformasjonen også merke at det kom flere europeere til bygda, med overvekt av tyskere og nederlendere. Det blir spennende å følge utviklingen på dette utover i august. Men vi er ikke redde for å konkludere med at det blir en sommer for historiebøkene på Evje.

OpplevEvje i uka som gikk

Vi skal ikke bruke så mye tid på å gjenta oss selv, men vi har også hatt en travel uke. Vi startet uken slik som vi gjør nå, med en liten oppsummering av uken som hadde vært. Den saken kan du lese mer om her.

Den nevnte Turistinformasjonen har vært i drift i litt over én måned nå. Vi var selvsagt nysgjerrige på statusen der, nå som vi kunne vente mye nordmenn. Vi har vært en tur innom ungdommene, og den saken kan du lese her.

Vi har også vært så heldige å ha hatt vår tekniske hjelper Inge Fredriksen på en svipptur hjemom Evje. Vi hadde en liten samling for å oppsummere året som er gått, og prøve å se litt inn i krystallkula på hva vi skal drive med videre i prosjektet. Den saken har vi oppsummert her.

Wenche og Sjur Høgetveit. Når vi får skrevet ferdig saken etter vårt hyggelige besøk hos dem, har vi tro på at det kan bli en gladsak av de sjeldne. Foto: Geir Daasvatn

Noe av det triveligste vi gjør er å reise rundt og treffe mennesker. Vi ønsker å formidle gladsaker og gode budskap fra kommunen. Forrige uke var vi så heldige å få besøke Høgetveit Gård og Mineralparken. Men vi fikk også oppsummert vårt besøk fra Takåsen hyttefelt på Høgås.

Litt egenreklame hører med

Vi avsluttet uken med litt trivelige tall fra vår egen virksomhet. Vi har hatt mange besøkende på nettsiden i juni, med over 100.000 sidevisninger på nettsiden vår. Den saken kan du lese i sin helhet her.

Ikke nok med det; vi fikk også laget to nye turer fra Evje og Hornnes kommune. Vi er stolte over samlingen vår, som nå teller hele 85 turforslag. Du kan sjekke ut de nyeste turene ved å gå inn i vårt turregister.

Det er ikke alt av småsaker vi publiserer på nettsiden. Vi føler ofte at de små notisene passer seg bedre på Facebook. Der har vi selvsagt også delt flere aktiviteter fra andre bedrifter for å prøve å holde våre følgere oppdaterte på hva som skjer i bygda. Du kan følge oss på Facebook her.

Rekordbesøk i Mineralparken i uka som gikk. Foto: Geir Daasvatn

Uka som kommer

Denne uken vil vi presentere en lengre sak fra turen vår til Høgetveit Gård og som vanlig suse rundt litt og ta pulsen  på Evje. Vi kommer til å besøke et par bedrifter for å få et litt dypere innblikk i hvordan det står til med bedriftseiere og ansatte i denne travle tiden. Vår første sak kommer fra Mineralparken, hvor vi har vært i tale med to flotte ungdommer som forteller litt om sin arbeidshverdag i sommer. En av dem er Marcus Andersen Holte, som det er bilde av øverst i artikkelen her. 

Frem til dere plutselig hører fra oss igjen, vil vi ønske alle besøkende i bygda en opplevelsesrik og trivelig tid på Evje. Til alle som driver forretninger ønsker vi selvsagt travle tider og godt salg. Vi ønsker rett og slett ALLE en strålende uke!

Vi oppsummerer uka som gikk og ønsker alle ei strålende ny uke!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Nipelivarden

Nipelivarden er eit lite fjell (650 moh.) aust for Gautestad og Høvringsvatnet, heilt nord-aust i Evje og Hornnes kommune ved grensa mot Froland. Toppen er eit fint turmål, til dømes

Fånekleiva i Bygland

Fånekleiva ligg mindre enn ein halv times køyretur nordover frå Evje sentrum. På sykkel bruker du litt lenger tid, men får ei endå vakrare naturoppleving

Hornåsen – Urdalen

Hornåsen er eit fint utsiktspunkt. Vi har ein eigen turartikkel om det. Men du kan også gå ein veldig fin rundtur i dette området, og

Vasslandshei – Abusdal

Ein tur opp på Vasslandshei (437 moh.) ved Vasslandstjørna på Abusdal er bare ein svipptur på kanskje ein halv time. Men du og du for

Horgeknipen turløype

Horgeknipen turløype ved Byglandsfjord tar til fra Senum helt nord i Hornnes, og og ender på toppen av Horgeknipen på grensen mellom Evje og Hornnes

Store Våkås

Store Våkås er ein liten ås på veg mot Hannåsfeltet i Hornnes. Åsen er kort og lett å gå til. Løypa er ypparleg for ein

Mest lest siste 7 dager