Vi oppsummerer uka som gikk og ønsker alle ei strålende ny uke!

Driftsleder 2020 Marcus Andersen Holte. Foto: Geir Daasvatn
Det har vært enda en travel uke i Evje & Hornnes. Selv om været ikke viste seg fra sin beste side i uka som gikk, ser den kommenede uken mer lovende ut. Vi har alle hørt ordspillet det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Det så ut til å gjelde også for de som besøkte Evje sist uke. Det var flere dager vi sleit med å finne parkeringsplass i Evje sentrum. Sentrum synes vi er veldig godt tilrettelagt nå, så det sier ikke så lite. Det er tydelig at Evje er attraktivt for mange i sommer!

Flere butikker melder om rekordomsetning, og attraksjonene i bygda har mye besøk. Uka som gikk kunne vi på Turistinformasjonen også merke at det kom flere europeere til bygda, med overvekt av tyskere og nederlendere. Det blir spennende å følge utviklingen på dette utover i august. Men vi er ikke redde for å konkludere med at det blir en sommer for historiebøkene på Evje.

OpplevEvje i uka som gikk

Vi skal ikke bruke så mye tid på å gjenta oss selv, men vi har også hatt en travel uke. Vi startet uken slik som vi gjør nå, med en liten oppsummering av uken som hadde vært. Den saken kan du lese mer om her.

Den nevnte Turistinformasjonen har vært i drift i litt over én måned nå. Vi var selvsagt nysgjerrige på statusen der, nå som vi kunne vente mye nordmenn. Vi har vært en tur innom ungdommene, og den saken kan du lese her.

Vi har også vært så heldige å ha hatt vår tekniske hjelper Inge Fredriksen på en svipptur hjemom Evje. Vi hadde en liten samling for å oppsummere året som er gått, og prøve å se litt inn i krystallkula på hva vi skal drive med videre i prosjektet. Den saken har vi oppsummert her.

Wenche og Sjur Høgetveit. Når vi får skrevet ferdig saken etter vårt hyggelige besøk hos dem, har vi tro på at det kan bli en gladsak av de sjeldne. Foto: Geir Daasvatn

Noe av det triveligste vi gjør er å reise rundt og treffe mennesker. Vi ønsker å formidle gladsaker og gode budskap fra kommunen. Forrige uke var vi så heldige å få besøke Høgetveit Gård og Mineralparken. Men vi fikk også oppsummert vårt besøk fra Takåsen hyttefelt på Høgås.

Litt egenreklame hører med

Vi avsluttet uken med litt trivelige tall fra vår egen virksomhet. Vi har hatt mange besøkende på nettsiden i juni, med over 100.000 sidevisninger på nettsiden vår. Den saken kan du lese i sin helhet her.

Ikke nok med det; vi fikk også laget to nye turer fra Evje og Hornnes kommune. Vi er stolte over samlingen vår, som nå teller hele 85 turforslag. Du kan sjekke ut de nyeste turene ved å gå inn i vårt turregister.

Det er ikke alt av småsaker vi publiserer på nettsiden. Vi føler ofte at de små notisene passer seg bedre på Facebook. Der har vi selvsagt også delt flere aktiviteter fra andre bedrifter for å prøve å holde våre følgere oppdaterte på hva som skjer i bygda. Du kan følge oss på Facebook her.

Rekordbesøk i Mineralparken i uka som gikk. Foto: Geir Daasvatn

Uka som kommer

Denne uken vil vi presentere en lengre sak fra turen vår til Høgetveit Gård og som vanlig suse rundt litt og ta pulsen  på Evje. Vi kommer til å besøke et par bedrifter for å få et litt dypere innblikk i hvordan det står til med bedriftseiere og ansatte i denne travle tiden. Vår første sak kommer fra Mineralparken, hvor vi har vært i tale med to flotte ungdommer som forteller litt om sin arbeidshverdag i sommer. En av dem er Marcus Andersen Holte, som det er bilde av øverst i artikkelen her. 

Frem til dere plutselig hører fra oss igjen, vil vi ønske alle besøkende i bygda en opplevelsesrik og trivelig tid på Evje. Til alle som driver forretninger ønsker vi selvsagt travle tider og godt salg. Vi ønsker rett og slett ALLE en strålende uke!

Vi oppsummerer uka som gikk og ønsker alle ei strålende ny uke!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Utsikten – Landeskogen

Utsikten Landeskogen er eit fint turmål ved Landeskogen i Grendi i Bygland. Skrive av Geir Daasvatn Det er om lag 17 km å køyre frå Evje sentrum til

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Haugenloftet – Bygland

Haugenloftet, eller Haugeburet som det vel kallast lokalt i Bygland, vart bygd i 1217/1218, på garden Nordre Haugen (gnr. 30 bnr. 4) i Åraksbø i Bygland. Loftet er den

Reiårsfossen gamle bru

Reiårsfossen gamle bru er ei steinkvelvbru over Reiårsåna på Ose i Bygland, rett nedanfor den meir berømte Reiårsfossen. Veldig mange kastar nok eit blikk opp mot fossen

Myglefossen – Kosåna

Myglefossen er ein foss i Kosåna, mellom Øyvatnet og Myglevatn, på Abusland på heia heilt sør-vest i Evje og Hornnes.  Du kan lett kome til Myglefossen, og få ei

Mest lest siste 7 dager