UNIK: Travel avslutning på 2020!

Vi har beveget oss ut en liten runde for å inn og hilse på noen av butikkene i kommunen. Med oss på denne veien har vi fått en liten gladsak fra UNIK. 

Vi treffer Emma Kristine Leesland som kan fortelle oss hyggelig nytt fra butikken deres. 

Emma Kristine har godt humør! Arkivbilde: Geir Daasvatn

– Det ble en usedvanlig travel avslutning på 2020 for vår del. Vi leverte over 500 bedriftsgaver i forbindelse med jula. Så det var utrolig stas! Vi er veldig takknemlige for at så mange lokale og regionale bedrifter valgte våre produkter for å gi en oppmerksomhet til sine ansatte.

– Det ble veldig travelt, men også veldig moro. Det gav alle ansatte mange flotte arbeidsoppgaver og vi følte virkelig at vi bidro til noe positivt i denne prosessen. Det var mange fornøyde kunder, men vel så viktig mange fornøyde ansatte. Så tusen takk til alle som bestilte hos oss.

Det er kanskje ikke alle våre lesere som er så godt kjent med butikken i sentrum. Den er en del av Setpro.  UNIK drives i samarbeid mellom Setpro AS og Evje og Hornnes kommune. Du finner butikken i gata mellom Vitus Apotek og Oasen Blomster.

Gaveartikler og brukte klær

Hos UNIK kan du kjøpe gaveartikler fra kjente merker som Nicholas Vahè, Meraki samt egenproduserte gaveartikler. Butikken selger også flotte secondhand klær. Her kan du virkelig gjøre et kupp, altså!

Nå etter jul er det kanskje flere enn undertegnede som har merket at en del av tøyet har blitt litt vel stramt? Eller kanskje 2021 er fullt av nyttårsforsetter og tøyet faktisk begynner å bli litt stort? UNIK tar gjerne imot brukte klær i sine lokaler.

– Tøy kan leveres enten på butikken eller nede på Setpro i Malmvegen 4. Vi sorterer alt tøyet og har samarbeidsavtale med Fretex. Så alt som leveres vil enten bli videresolgt i butikken eller gjenbrukt på andre måter. Vi kaster ingenting av det vi får inn til oss.

Vi takker for oss, og samtidig takker vi UNIK for den flotte jobben de gjør for bygda. Det er kanskje ikke den meste kjente butikken på Evje, men absolutt en av de viktigste.

UNIK: Travel avslutning på 2020!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Kvietjønnvegen

Kvietjønnvegen er ein skogsbilveg i Hornnes. Det er ein kjempefin sykkeltur i idyllisk skogsterreng. Vegen går inn ved Faret og Valhall, vestover og oppover i

Kjetevatn – Vegusdal

Kjetevatn er eit vatn på heia (315 moh.) nord for Hovlandsdalen i Vegusdal, på grensa mellom Evje og Hornnes og Birkenes.  Det går skogsbilveg (bomveg) inn til Kjetevatn og

Rygnestad turløype

Det går ein merka turstig frå Rygnestadtunet gjennom nydeleg kulturlandskap og mystisk skogsterreng. Det er ein kort og lett tur på bare 2,5 km/30 min.

Postvegen Håland – Kleveland

Postvegen i Evje var den første køyrevegen (kjerrevegen) mellom Evje og Vegusdal. Han avløyste Futevegen som «hovudveg» austover mot Nedenes og Arendal. Vegen blei bygd rundt 1840. Vegen

Fennefoss rundt

Enten du er gjest i bygda eller innfødt, er en sykkeltur rundt Fennefoss både fin trim og en spennende opplevelse. Ja, du må selvfølgelig gjerne

Evje natursti

Evje natursti starter ved Oddeskogen barnehage, og går på fin sti gjennom stille skogsterreng lett oppover til Odde gård. Det er grei parkeringsplass der løypa

Mest lest siste 7 dager