UNIK: Travel avslutning på 2020!

Vi har beveget oss ut en liten runde for å inn og hilse på noen av butikkene i kommunen. Med oss på denne veien har vi fått en liten gladsak fra UNIK. 

Vi treffer Emma Kristine Leesland som kan fortelle oss hyggelig nytt fra butikken deres. 

Emma Kristine har godt humør! Arkivbilde: Geir Daasvatn

– Det ble en usedvanlig travel avslutning på 2020 for vår del. Vi leverte over 500 bedriftsgaver i forbindelse med jula. Så det var utrolig stas! Vi er veldig takknemlige for at så mange lokale og regionale bedrifter valgte våre produkter for å gi en oppmerksomhet til sine ansatte.

– Det ble veldig travelt, men også veldig moro. Det gav alle ansatte mange flotte arbeidsoppgaver og vi følte virkelig at vi bidro til noe positivt i denne prosessen. Det var mange fornøyde kunder, men vel så viktig mange fornøyde ansatte. Så tusen takk til alle som bestilte hos oss.

Det er kanskje ikke alle våre lesere som er så godt kjent med butikken i sentrum. Den er en del av Setpro.  UNIK drives i samarbeid mellom Setpro AS og Evje og Hornnes kommune. Du finner butikken i gata mellom Vitus Apotek og Oasen Blomster.

Gaveartikler og brukte klær

Hos UNIK kan du kjøpe gaveartikler fra kjente merker som Nicholas Vahè, Meraki samt egenproduserte gaveartikler. Butikken selger også flotte secondhand klær. Her kan du virkelig gjøre et kupp, altså!

Nå etter jul er det kanskje flere enn undertegnede som har merket at en del av tøyet har blitt litt vel stramt? Eller kanskje 2021 er fullt av nyttårsforsetter og tøyet faktisk begynner å bli litt stort? UNIK tar gjerne imot brukte klær i sine lokaler.

– Tøy kan leveres enten på butikken eller nede på Setpro i Malmvegen 4. Vi sorterer alt tøyet og har samarbeidsavtale med Fretex. Så alt som leveres vil enten bli videresolgt i butikken eller gjenbrukt på andre måter. Vi kaster ingenting av det vi får inn til oss.

Vi takker for oss, og samtidig takker vi UNIK for den flotte jobben de gjør for bygda. Det er kanskje ikke den meste kjente butikken på Evje, men absolutt en av de viktigste.

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

UNIK: Travel avslutning på 2020!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Turforslag fra OpplevEvje

Volefossen

Volefossen er ein foss i Otra i Evje og Hornnes kommune, litt sør for Syrtveitsfossen. Fallhøgda er ca 3 meter. Volefossen er ein vakker foss når det er litt vatn

Mykleåsen turløype

Mykleåsen er eit fjell (512 moh.) i Flatebygd. Det går ei fin turløype gjennom gamalt, historisk gruve- og mineralterreng til toppen av fjellet. Fleire stader

Bygdeborga på Urdalsfjell

Bygdeborga på Urdalsfjell var eit forsvarsverk mot inntrengarar i ufredstider på Urdalsfjell på Åvesland mellom Flatebygd og Gautestad i Evje og Hornnes. Skrive av Geir Daasvatn Det er minst fem kjende slike bygdeborger i

Hornnestangen

Hornnestangen er ei nydelig og veldig populær badestrand ved Breiflå, i tilknytning til Hornnes Camping. Skrevet av Geir Daasvatn Hjemmesiden til Hornnes Camping Sjekk badetemperaturen

Flåtvegen

Langs Flåtvegen mellom Flatebygd og Gautestad kan du gå eller sykle i idyllisk, gamalt støylsområde. På Flåtøygarden er det eldgamle merke etter dyrking. Truleg har

Mest lest siste 7 dager

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!