UKM: Fantastiske sceneinnslag

Sceneinnslagene under UKM for Bygland, Evje og Hornnes og Åseral på Evjemoen Kino & Scene fredag kveld var virkelig bra. Hele fire av innslagene ble tatt ut til fylkesfestivalen i Arendal i slutten av mars. Det er så moro at det er så mange flinke ungdommer i bygdene våre.

Det var også en veldig stor kunstutstilling med høy kvalitet under årets UKM. Her gikk fem utøvere videre til fylkesfestivalen. Kunstutstillingen med bilder, videoer fra innslagene og masse meir fra den fine kvelden kan du se på Facebooksida til UKM Bygland, Evje og Hornnes og Åseral.

Her er bilder fra alle de åtte sceneinnslagene. Fotograf er Geir Daasvatn.

Ole Christian (11) fra Bygland åpnet konserten. Han opptrådte med sangen «Arcade». Det var mektig!

 

The Labans fra Evje og Hornnes spilte og sang «The Bouleward of Broken Dreams». Eira Frøysnes (14) på vokal, Markus Andre Bygland (14) på gitar, Nicolai Sundt (14) på trommer, Synne Abusland (14) på piano og Tor Ragnvald Sundt (16) på bass er med i gruppa.

 

Get Thumdi (14) fra Åseral sang nydelig «I hate you. I love you». Get ble av fagjuryen sendt videre til fylkesfestivalen i Arendal 28. mars.

 

Bandidos fra Evje og Hornnes med «Payphone» gikk også videre til fylkesfestivalen. Fra venstre Kari Stulien Robstad (15) på gitar, Michael Aadal på trommesettet for anledningen, Oda Håland Landås (16), bass og vokal, og Hedda Dåsvatn (15), vokal og piano.

 

May Elin Uleberg (14) fra Evje og Hornnes sang «Dance Monkey» av «Tone and I» med enorm innlevelse! Hun ble belønnet med en tur til Arendal og fylkesfestival.

 

«Nykter» med Lars-Markus Danielsen (17) fra Evje og Hornnes. Flott og ærlig framføring.

 

Edda Dalen (16) fra Evje og Hornnes sang den nydelige «Don´t know why» på uendelig vakkert vis. Edda ble også plukket ut til å være med i fylkesfestivalen.

 

Lars-Markus Danielsen på gitar, Edda Dalen, vokal, og Camilla Hoem Henriksen (20) på vokal fikk æren av å avslutte konserten med låten «The Night We Met». Ungdommene hadde oppbacking fra Michael Aadal på gitar.

 

UKM: Fantastiske sceneinnslag

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Postvegen Uppstad – Flårenden

Frå avkøyrsla opp til Uppstad frå Riksveg 9 til tunet i Flårenden går det ein løyndomsfull veg, eit stykke av den gamle Postvegen, skjult i

Rygnestad turløype

Det går ein merka turstig frå Rygnestadtunet gjennom nydeleg kulturlandskap og mystisk skogsterreng. Det er ein kort og lett tur på bare 2,5 km/30 min.

«Postvegen» Tveit – Vegusdal

Mellom Tveit og Vegusdal i Hovlandsdalen, på sørsida av Hovlandsåna, kan du eit par kilometers veg følge den gamle «Postvegen», ein kjerreveg frå 1840-talet. Det

Klepp – Gymsåna

Frå Klepp heilt sør i Evje går det fin skogsbilveg fleire kilometer innover i heia langs Gymsåna. Her er gamle fløytingsmurar, ein øydegard som kanskje

Haugenloftet – Bygland

Haugenloftet, eller Haugeburet som det vel kallast lokalt i Bygland, vart bygd i 1217/1218, på garden Nordre Haugen (gnr. 30 bnr. 4) i Åraksbø i Bygland. Loftet er den

Hannåsfjellet

Hannåsfjellet er eit fjell (405 moh.) på vestsida av Otra og Riksveg 9, mellom Moisund og Kjetså, i Evje og Hornnes kommune. Om du tek

Mest lest siste 7 dager