TrollAktiv med unike aktivitetstilbud

Simon og Tim på TrollAktiv 14. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

TrollAktiv på Syrtveit har som kjent tatt en aktiv rolle i VANNVITTIG MORO for at bygda ikke skulle miste ett av sine store arrangementer. De gjør også mye mer enn som så om dagene. Evje Klatrepark er snart bygd ferdig, og åpner 7. juli. Masse andre gøye påfunn er også på trappene. Det er unike spesialtilbud med store prisavslag til alle setesdøler hver måned framover!

Les mer om TrollAktiv i vår bedriftspresentasjon

Vi besøkte for noen dager siden Tim Davis og Simon Hansen på TrollAktiv for å spikre programmet til VANNVITTIG MORO, som skal gå av stabelen lørdag 14. juli. Vi fikk tilbragt noen timer sammen med de veldig engasjerte menneskene. Det er så gøy å treffe folk med engasjement, og som hele tiden tenker nytt for å tiltrekke seg nye besøkende og skape mer aktivitet og opplevelser.

Planlegger nye opplevelser

Evje Klatrepark slynger seg gjennom og rundt hele uteområdet på TrollAktiv. Foto: Geir Daasvatn

Vi fikk innblikk i den nye storslåtte klatreparken som åpenbarer seg høyt over bakken på TrollAktiv sitt flotte område. Vi kan også røpe at det var flere elementer som var under arbeid for å komplementere tilbudet til de besøkende.

Flere nye idéer og mulige fremtidige påfunn var vi også så heldige å få litt informasjon om… Alt kan ikke røpes her. Men en ting kan vi si; det blir mye moro på TrollAktiv fremover! Vi gleder oss veldig til å høre mer om planene til Tim når ting faller på plass. Vi i OpplevEvje vil følge godt med, og er glade for å ha fått en god dialog med TrollAktiv på flere områder.

Lokal verdiskapning

At bedriften bidrar til aktivitet og opplevelser fikk vi et veldig godt innblikk i da vi var på besøk. Det kom materiell fra Odde Sagbruk. Rune Hodne hadde flere menn og maskiner i sving. Det var lokale håndverkere og lift og utstyr fra Evje Stillas- og Liftutleie for å nevne noe. Ikke minst var det stadig nye besøkende som meldte sin ankomst mens vi var der.

Programmet til VANNVITTIG MORO vil bli sluppet neste uke. Vi skal bare sikre at alle elementene hos alle de involverte er 100% på plass før vi går ut med noe mer.

Unike tilbud til alle setesdøler hver måned i jubileumsåret

MEN – du trenger ikke vente til 14. juli for å ha det moro hos TrollAktiv. De gir ALLE fra nærmiljøet nye unike tilbud hver måned i sitt 25. år!

Er du rask kan du i mai ta turen opp og få 25 % RABATT på paintball og lazertag.

Vi har også fått lov til å røpe at tilbudet i juni vil være 25 % rabatt på rafting og familierafting.

– Er det bare folk fra Evje som får denne rabatten, spør vi forsiktig ?

– Så visst ikke! er svaret fra Tim og Simon. Vi gir ALLE som bor mellom Evje og Hornnes og Hovden disse unike tilbudene, og håper på mye besøk fra de lokale.

OpplevEvje har vært så heldige å få se de ulike tilbudene som kommer videre framover i år. Vi kan garantere at her er det noe for alle. TrollAktiv er virkelig verdt et besøk!

Rafting i Syrtveitfossen. Foto: Geir Daasvatn

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

TrollAktiv med unike aktivitetstilbud

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Julestemning i Ruttas Systue!

Ruth Føreland Nygård begynte som kontormedarbeider hos Kjoreskole.no 1. august. Kontoret er rett ved innkjøringen til Evje sentrum fra sør. Her trives hun veldig godt,

Turforslag fra OpplevEvje

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Hornåsen – Urdalen

Hornåsen er eit fint utsiktspunkt. Vi har ein eigen turartikkel om det. Men du kan også gå ein veldig fin rundtur i dette området, og

Store Våkås

Store Våkås er ein liten ås på veg mot Hannåsfeltet i Hornnes. Åsen er kort og lett å gå til. Løypa er ypparleg for ein

Jernbanebruene på Moisund

Då Setesdalsbanen kom fram til Moi i Hornnes i 1895, måtte det byggast to små bruer over Storebekk ved Moikilen og Hannåsbekken ved Hannåskilen. Skrive

Kjuklingheia – Høgås

Kjuklingheia er ein ås mellom søre enden av Lisle Stangevatn og Store Stangevatn, på heia rett aust for Høgås skianlegg mellom Flatebygd og Gautestad i Evje. Det er merka sommarløype til toppen frå Høgås skianlegg. Det

Mest lest siste 7 dager