Travelt på Randi Salong, og Heilt vilt til helga!

Jentene på Randi Salong. F.v. Anne Berit Birkeland, Gunn Emma Kjetså, Rose Marie Bredesen og Carina Bech. Foto: Geir Daasvatn
Vi får en veldig variasjon i bedrifter vi får lov å besøke når det kommer til arrangementer som er i regi av Evje Handel og Serviceforening. Det er gøy å kunne formidle litt tilbud og planer før det virkelig setter i gang. Vi har vært så heldige å få lov å snike oss inn en liten tur hos de blide og travle damene på Randi Salong.

Det er fullt i stolene og usedvanlig god stemning på salongen. Det er full fart og det er nesten vanskelig å få til noe på den lille stunden vi tør oppholde disse fagfolkene, uten at vi føler vi bare er i veien. Det er kunder som kommer inn for å handle produkter, mens noen ønsker time. Andre har satset alt på hell og lykke og håper det er ledig for drop-in.

Vi har tidligere vært på besøk på salongen og fått et skikkelig innblikk i hva som rører seg innenfor veggene. Den saken kan du lese i sin helhet her.

Ellers har Randi Salong også en bedriftsoppføring hos oss. Den kan du se her.

Mange gode kupp på kvalitetsprodukter

Det er Anne Berit Birkeland som prøver å lose oss gjennom noen av tilbudene de skal ha under Heilt vilt på Evje fra torsdag  7. –fredag 9 oktober.

– Det er klart vi må være med når det skapes litt liv og røre på Evje. Vi er ikke helt i mål med alle tilbudene enda, men vi kan garantere at det blir verdt å ta en tur innom oss om du er ute etter gode kjøp på kvalitetsprodukter.  

Jentene får ikke anledning til å vise oss alle varene de vil ha på kupp i perioden. Det er rett og slett for mye folk innom den tradisjonsrike frisørsalongen. Men de kan garantere at det er absolutt verdt å ta en tur innom dem!

Vil du få med deg alt som skjer på Randi Salong denne ville helgen på Evje, ja da anbefaler vi alle som er glade i håret sitt å ta en tur innom. Du vil bli tatt godt i mot, og bli overrasket over hvilke kvalitetsprodukter du kan spare penger på.

Vi takker pent for oss, og ønsker lykke til med gjennomføringen av Heilt vilt.

Randi Salong på Facebook

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Travelt på Randi Salong, og Heilt vilt til helga!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Turforslag fra OpplevEvje

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Flåtvegen

Langs Flåtvegen mellom Flatebygd og Gautestad kan du gå eller sykle i idyllisk, gamalt støylsområde. På Flåtøygarden er det eldgamle merke etter dyrking. Truleg har

Postvegen Håland – Kleveland

Postvegen i Evje var den første køyrevegen (kjerrevegen) mellom Evje og Vegusdal. Han avløyste Futevegen som «hovudveg» austover mot Nedenes og Arendal. Vegen blei bygd rundt 1840. Vegen

Gullringstjønn rundt

Mange kjenner til Gullringstjønn på Hannås. Ho er så fin å sjå ifrå Rv-9. Om du vil ha deg ein spasertur litt utanom det vanlege,

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Store Våkås

Store Våkås er ein liten ås på veg mot Hannåsfeltet i Hornnes. Åsen er kort og lett å gå til. Løypa er ypparleg for ein

Mest lest siste 7 dager

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!