Tim ser fremover!

Tim Davis på TrollAktiv er styremedlem i VisitSetesdal. Foto: Geir Daasvatn

Under Setesdalskonferansen før påske ble Tim Davis tildelt den gjeve Setesdalsprisen for 2019. Vi har vært oppe en tur hos TrollAktiv på Syrtveit, for å se og høre hva Tim har av planer fremover og hva han synes om den fine utmerkelsen.

Du vil kanskje også lese: Setesdalsprisen til Tim Davis

Startet med én raftingflåte!

– Vi begynte i det små og har jobbet hardt for å komme der vi er i dag. Det er selvsagt gøy å bli satt pris på, og en hyggelig utmerkelse etter 25 år i bransjen i nedre Setesdal, forteller Tim

– Det har vært en lang reise. Men nå er vi i en unik posisjon, med store arealer som kan utbygges og utnyttes til å skape enda mer aktiviteter og et større tilbud til våre besøkende og de fastboende i Evje og regionen.

Tim forteller oss at han er i en fase der han har mer tid og opparbeidet kompetanse, og kan være med og spre kunnskap og råd til andre som driver næringsvirksomhet i Setesdal.

– Men man kan ikke leve av priser og lovord. Det er hardt arbeid og utvikling som er viktig for å lykkes i å dra nye kunder til TrollAktiv.

Les mer om TrollAktiv i vår bedriftspresentasjon

Det graves, hamres og bygges over alt!

Jan Helge Tickner i Rune Hodne Transport & Graving har et imponerende lag med gravemaskinen. Her bygger han sandvolleyballbane hos TrollAktiv i fjor vår. Foto: Geir Daasvatn

Vi har vært oppe hos Tim flere ganger i forbindelse med bedriftsoppføring og andre saker tidligere, og det er alltid noe som skjer. Det er mange mennesker i sving på Syrtveit denne gangen også. Tim har ansatte som klargjør for påske, og vi treffer også Jan Helge fra Rune Hodne Transport & Graving i full sving i gravemaskinen. Det klargjøres for nye hytter til sesongen.

– Det er alltid noe å gjøre hos Tim. Jeg er fast her hver vår, kan Jan Helge bekrefte der han svinger gravemaskinen i et imponerende tempo.

TrollAktiv begynte i 1994 med én flåte til raftingvirksomheten. Gradvis er opplevelsesbedriften eskalert opp til bortimot 40 ansatte i sesongen. TrollAktiv har vokst hvert år siden oppstarten, og alt av penger som er tjent har gått tilbake til bygningsmasse og utvikling av området og nye aktiviteter.

2019 ser bra ut

TrollAktiv er i full gang med å forberede en ny sesong, med nye spennende tilbud. Tim bekrefter også at han aldri har hatt flere forhåndsbestillinger enn i år.

– Det ser ut til at vi skal dra enda flere tusen mennesker til dalen i 2019, forteller han med sitt sedvanlige glimt i øyet.

I 2019 skal TrollAktiv bygge pil og bue-park. På Syrtveit utvikler de noe nytt hvert år. Det er viktig med nye aktiviteter hele tiden.

– Mange kommer igjen år etter år. Vi hører på innspill fra faste besøkende. Vi har faktisk skoler som har bestilt plass hos oss 10 år frem i tid. Det viser og bekrefter at vi gjør noe riktig, og at de besøkende trives hos oss, avslutter Tim før han løper avgårde til nye oppgaver som venter.

Vi er overveldet over kompetansen, innsikten og kundefokuset til gjengen på TrollAktiv. Her virker det aldri å være et kjedelig øyeblikk, og vi anbefaler alle å ta et besøk hos TrollAktiv på Syrtveit.

Evje Klatrepark var den store nyheten sommeren 2018. Foto: Geir Daasvatn

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Tim ser fremover!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Julestemning i Ruttas Systue!

Ruth Føreland Nygård begynte som kontormedarbeider hos Kjoreskole.no 1. august. Kontoret er rett ved innkjøringen til Evje sentrum fra sør. Her trives hun veldig godt,

Turforslag fra OpplevEvje

Futevegen – Vegusdal

Futevegen i Vegusdal var ein del av det gamle vegsambandet mellom Evje og Frolands Verk. Han blei bygd som hjulveg på 1840-talet, men var i

Store Våkås

Store Våkås er ein liten ås på veg mot Hannåsfeltet i Hornnes. Åsen er kort og lett å gå til. Løypa er ypparleg for ein

Haugenloftet – Bygland

Haugenloftet, eller Haugeburet som det vel kallast lokalt i Bygland, vart bygd i 1217/1218, på garden Nordre Haugen (gnr. 30 bnr. 4) i Åraksbø i Bygland. Loftet er den

Myrstålmyrbua – Lauvland

Myrstålmyrbua er ei gamal, lafta bu som står på Myrstålmyra på heia på garden Lauvland sin grunn, sør i Evje. Skrive av Geir Daasvatn Seinare utanriks- og statsminister Jørgen Løvland var som

Glova – Abusdal

Glova på Styggedal er en stor og spektakulær sprekk i berget, antakelig av tektonisk opphav, på Abusdalsheia sør-vest i Hornnes i Evje og Hornnes kommune.

Bykle gamle kyrkje

Bykle gamle kyrkje er  ei av dei minste soknekyrkjene i Norge, og den mest særmerkte i Setesdal. Kyrkja skal vere bygt i 1620, og kunne

Mest lest siste 7 dager