Tim ser fremover!

Tim Davis på TrollAktiv er styremedlem i VisitSetesdal. Foto: Geir Daasvatn

Under Setesdalskonferansen før påske ble Tim Davis tildelt den gjeve Setesdalsprisen for 2019. Vi har vært oppe en tur hos TrollAktiv på Syrtveit, for å se og høre hva Tim har av planer fremover og hva han synes om den fine utmerkelsen.

Du vil kanskje også lese: Setesdalsprisen til Tim Davis

Startet med én raftingflåte!

– Vi begynte i det små og har jobbet hardt for å komme der vi er i dag. Det er selvsagt gøy å bli satt pris på, og en hyggelig utmerkelse etter 25 år i bransjen i nedre Setesdal, forteller Tim

– Det har vært en lang reise. Men nå er vi i en unik posisjon, med store arealer som kan utbygges og utnyttes til å skape enda mer aktiviteter og et større tilbud til våre besøkende og de fastboende i Evje og regionen.

Tim forteller oss at han er i en fase der han har mer tid og opparbeidet kompetanse, og kan være med og spre kunnskap og råd til andre som driver næringsvirksomhet i Setesdal.

– Men man kan ikke leve av priser og lovord. Det er hardt arbeid og utvikling som er viktig for å lykkes i å dra nye kunder til TrollAktiv.

Les mer om TrollAktiv i vår bedriftspresentasjon

Det graves, hamres og bygges over alt!

Jan Helge Tickner i Rune Hodne Transport & Graving har et imponerende lag med gravemaskinen. Her bygger han sandvolleyballbane hos TrollAktiv i fjor vår. Foto: Geir Daasvatn

Vi har vært oppe hos Tim flere ganger i forbindelse med bedriftsoppføring og andre saker tidligere, og det er alltid noe som skjer. Det er mange mennesker i sving på Syrtveit denne gangen også. Tim har ansatte som klargjør for påske, og vi treffer også Jan Helge fra Rune Hodne Transport & Graving i full sving i gravemaskinen. Det klargjøres for nye hytter til sesongen.

– Det er alltid noe å gjøre hos Tim. Jeg er fast her hver vår, kan Jan Helge bekrefte der han svinger gravemaskinen i et imponerende tempo.

TrollAktiv begynte i 1994 med én flåte til raftingvirksomheten. Gradvis er opplevelsesbedriften eskalert opp til bortimot 40 ansatte i sesongen. TrollAktiv har vokst hvert år siden oppstarten, og alt av penger som er tjent har gått tilbake til bygningsmasse og utvikling av området og nye aktiviteter.

2019 ser bra ut

TrollAktiv er i full gang med å forberede en ny sesong, med nye spennende tilbud. Tim bekrefter også at han aldri har hatt flere forhåndsbestillinger enn i år.

– Det ser ut til at vi skal dra enda flere tusen mennesker til dalen i 2019, forteller han med sitt sedvanlige glimt i øyet.

I 2019 skal TrollAktiv bygge pil og bue-park. På Syrtveit utvikler de noe nytt hvert år. Det er viktig med nye aktiviteter hele tiden.

– Mange kommer igjen år etter år. Vi hører på innspill fra faste besøkende. Vi har faktisk skoler som har bestilt plass hos oss 10 år frem i tid. Det viser og bekrefter at vi gjør noe riktig, og at de besøkende trives hos oss, avslutter Tim før han løper avgårde til nye oppgaver som venter.

Vi er overveldet over kompetansen, innsikten og kundefokuset til gjengen på TrollAktiv. Her virker det aldri å være et kjedelig øyeblikk, og vi anbefaler alle å ta et besøk hos TrollAktiv på Syrtveit.

Evje Klatrepark var den store nyheten sommeren 2018. Foto: Geir Daasvatn

Tim ser fremover!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Rjukanfossen – Tovdal

Rjukanfossen er den største fossen i Tovdalselva. Fallhøgda er 45 meter. Han ligg ca 3 kilometer nord for Dale i Tovdal i Åmli, heilt sør i Årdalen naturreservat. Skrive av

Huldreheimen i Bykle

Huldreheimen er eit bygdetun og friluftsmuseum i Kyrkjebygda i Bykle. Det er ei avdeling under Setesdalsmuseet. Huldreheimen ligg slik til at det er ein flott tur å gå opp, vandre

Sydalen – Yksenskor

Sydalen er eit sidedalføre til Dåsvannsdalen i Hornnes, i nord-vestre del av Evje og Hornnes kommune. Området ligg i indre del av Dåsvannsdalen, like nord-aust for

Skardefjell

Skardefjell, på Birkeland på østsida av Otra, er en kort tur på bare noen hundre meter. Men innsatsen blir belønnet med en nydelig utsikt utover

Den gamle Postvegen

Heilt sør i Evje og Hornnes, på Hodne, kan du gå eller sykle langs den gamle Postvegen frå 1840 i fleire kilometer, gjennom idyllisk og

Mest lest siste 7 dager