Svenn Madsen – stemmen og limet i Evjedagene

Svenn Madsen under Evjedagene 17. juni 2016. Foto: Geir Daasvatn

Speakeren, DJ’en og musikkelskeren Svenn  Madsen føler seg nok noe brydd over uttrykket «limet» i Evjedagene. Men det er en hedersbetegnelse, som vi vil utdype litt mer underveis.

DJ Svenn, som vi liker å kalle ham, har faktisk vært involvert i gjennomføringen av Evjedagene de siste sju årene i en eller annen form. Så han har en unik kompetanse og opplevelse av hva som rører seg i sentrum denne helgen.

– De første årene var jeg egentlig kun der for å spille min fantastiske musikk og fungere litt som scenemann med informasjon om hva som skjedde. De senere årene har jeg kommet mer med i planleggingen, og i år ble jeg et fullverdig medlem av næringsforeningen sin «Evjedagene-komite». Det synes jeg har vært veldig positivt. Det er en trygghet å vite hva som skjer, og også være med tidlig i prosessen. Da har jeg bedre kontroll. Jeg er jo ved scenen hele dagene. Så folk kommer og spør om alt mulig, og forventer at jeg kan svare på alt.

Smil og latter følger i Svenn sine fotspor

Samtalen med Svenn er preget av god stemning og mye latter, og ikke minst snakk om svenskbandmusikk og Vikingarna. Karen fra Oddeskogen er en omgjengelig og lagelig mann, som er ganske beskjeden på egne vegne. Det at vi omtaler han som «limet» i Evjedagene virker nesten å gjøre ham litt brydd.

Prosjektleder Leif Jørgen Versland har i flere år vært engasjert i komiteen for Evjedagene, og han er jo ikke akkurat kjent for å være så beskjeden. Spesielt ikke når han har noen positive ord å si om andre.

– Svenn har vært gull for oss i Evje Handel og Serviceforening i gjennomføringen av Evjedagene. Han er en likandes kar som har snakketøyet i orden. Han er vant med å stå på en scene, og er unik når det kommer til å skape en aktivitet og et engasjement som få andre hadde klart. Men ikke nok med det! Han løper også rundt til bedriftene i forkant og henter premier, og rigger til med konkurranser og moro på eget initiativ under selve arrangementet. Han sørger for at alt er på stell, og er den røde tråden med informasjon til publikum. Vi er heldige, og veldig takknemlige for at han vil være en del av dette.

Saken fortsetter under bildet

Av og til trenger til og med en hyperaktiv DJ en ørliten pust i bakken. Foto: Geir Daasvatn

Samarbeidet med de handelsdrivende er fenomenalt

Det kunne vært skrevet side opp og side ned om vårt lille møte med Svenn, men vi må prøve å holde oss til Evjedagene.

– Det er en fryd å jobbe sammen med både komitéen og alle de næringsdrivende på Evje. Menneskene er liksom så lette å samarbeide med. Velviljen og engasjementet rundt Evjedagene er stort, og jeg får aldri et nei når jeg spør om noe. En annen ting er stemningen og livet i sentrum! Vi var nok ekstra heldige med været i år, for det var et yrende folkeliv og usedvanlig godt humør denne helgen. Jeg gleder meg allerede til neste år, sier Sven og smiler bredt.

Vi i OpplevEvje driver et slags frittstående markedsføringsprosjekt, uten føringer eller avtaler med noen.  Så vi står ganske fritt til å formidle det vi ønsker. Avslutningsvis i stykket vil vi derfor komme med en liten kuriositet. DJ Svenn tar på seg oppdrag som DJ ved alle typer anledninger, og elsker når han kan formidle litt dansebandmusikk. Han har dratt nesten fulle hus på Dølen Hotel og Aases Verden med sitt musikkutstyr, og spesielle engasjement for svenskbandmusikken. Det ryktes også om en kommende konsert på Bjoren Brygge på Bygland for den allsidige karen fra Oddeskogen.

Svenn Madsen – stemmen og limet i Evjedagene

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Furustovhei

Furustovheia er ein ås (567 moh.), eit heieområde, om lag to kilometer nord-vest for Fennefossfjellet på vestsida av Otra i Evje og Hornnes kommune. Løypa

Bjørnestøl – Hornnes

Bjørnestøl («Heia») er ein heiegard i området rundt Gåseflå og Matkroni ved Gunnarsåna på heia vest i Hornnes, inn mot grensa til Åseral. Det er ingen fast busetnad på garden idag, men

Trollfoss – Vegusdal

Trollfoss i Hovlandsåna forbi Flateland i Vegusdal er ein svær foss på ein litt mystisk plass. Det er ingen lang tur. Men om du er

Rygnestad turløype

Det går ein merka turstig frå Rygnestadtunet gjennom nydeleg kulturlandskap og mystisk skogsterreng. Det er ein kort og lett tur på bare 2,5 km/30 min.

Tjovhola – Bygland

Tjovhola er ei svær, naturleg hole høgt oppe i fjellsida mellom Byglandsfjord og Neset Camping. Det er bratt opp, og tungt å gå, men ein kort og spennande

Gullringstjønn rundt

Mange kjenner til Gullringstjønn på Hannås. Ho er så fin å sjå ifrå Rv-9. Om du vil ha deg ein spasertur litt utanom det vanlege,

Mest lest siste 7 dager