Supersommer på Norli Evje!

Sigrunn (t.h.) sammen med sin gode kompanjong i forretningen gjennom mange år, Solveig Eiken. Foto: Geir Daasvatn

Vi har vært en tur innom Sigrunn Håland på Norli Evje, for å høre litt om hvordan hun har hatt det på butikken i sommer. Det er en strålende fornøyd og blid dame som møter oss.

– Det har vært som en god julehandel, hver eneste dag i hele sommer. Vi har måttet hanke inn de ansatte til å jobbe ekstra for å klare å holde unna.

Det er gøy å høre at det har vært en fenomenal sommer for alle bransjer på Evje. Så er det jo slik at selv om Norli går mest under «bokhandelen», er det et bredt utvalg av varer damene har i butikken. Vi skal ikke oppsummere alt nå, for det har vi gjort ved et tidligere besøkt. Vil du bli enda bedre kjent med de blide damene og butikken, kan du lese den saken her.

Evje helt i Norgestoppen

Det var mange som ville innom Norli Evje da Kystmat-gjengen besøkte butikken tidligere i sommer. Foto: Leif Jørgen Versland

Vi er spesielle på handel på Evje. Den totale omsetningen innen alle bransjer er langt over hva som kan forventes i forhold til folketallet. For oss som bor her eller som driver butikk, kommer ikke det som noen overraskelse. Men mange andre har nok blitt overrasket over den elleville trafikken de siste par månedene. For en sommer det har vært!

Sigrunn kan fortelle oss om mange dager hvor butikken ikke har fått stengt før bortimot halvannen time etter den egentlige stengetiden kl 17.00.

– Når man jobber i butikk så er hvert fall jeg glad for alle kundene jeg kan få. Så det er jo bare et luksusproblem at kunder gjør at man ikke får stengt.

– Vi har solgt veldig bra fra lekeavdelingen i sommer, og så er det selvsagt bøker, spill og puslespill som har vært det mest solgte. Nå kommer høsten og skolestart. Det ser ut som om vi skal få et veldig bra år totalt. Det er gøy å komme på jobb og toppe listene og alle parameter er grønne.

Vi gleder oss over at bedriftene gjennom sommeren har fått lagt et godt grunnlag inn mot høsten, etter en vanskelig vår. Det er mange lange dager når man driver i denne bransjen, og da er det hyggelig at man får igjen for timene i form av god omsetning. Så dette var et utrolig hyggelig besøk.

Vi har snakket med flere, og har notatene på plass. Så om ikke veldig lenge kan du lese litt mer om en annen bedrift. Følg oss på OpplevEvje.no!

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Supersommer på Norli Evje!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Turforslag fra OpplevEvje

Hisdalsheii – Hornnes

Hisdalsheii er eit fjell (485 moh.) rett sør for Bjørndalsvatnet og vest for Kosvatn heilt vest i Evje og Hornnes. Hisdalsheii var ein av toppane

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Birkelandsfossen

Birkelandsfossen er ein foss i Otra, rett nord for Evje sentrum. Fallhøgda er 7 meter. Skrive av Geir Daasvatn Ved fossen er det restar etter svære fløtingsmurar og ruinar

Kjuklingheia – Høgås

Kjuklingheia er ein ås mellom søre enden av Lisle Stangevatn og Store Stangevatn, på heia rett aust for Høgås skianlegg mellom Flatebygd og Gautestad i Evje. Det er merka sommarløype til toppen frå Høgås skianlegg. Det

Fennefossfjellet turløype

Fennefossfjellet (490 moh.) ligger på vestsida av Otra like ved Evje sentrum. Toppen av fjellet er et fantastisk utsiktspunkt, og turen opp til toppen er

Mest lest siste 7 dager

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!