Supersommer på Norli Evje!

Sigrunn (t.h.) sammen med sin gode kompanjong i forretningen gjennom mange år, Solveig Eiken. Foto: Geir Daasvatn

Vi har vært en tur innom Sigrunn Håland på Norli Evje, for å høre litt om hvordan hun har hatt det på butikken i sommer. Det er en strålende fornøyd og blid dame som møter oss.

– Det har vært som en god julehandel, hver eneste dag i hele sommer. Vi har måttet hanke inn de ansatte til å jobbe ekstra for å klare å holde unna.

Det er gøy å høre at det har vært en fenomenal sommer for alle bransjer på Evje. Så er det jo slik at selv om Norli går mest under «bokhandelen», er det et bredt utvalg av varer damene har i butikken. Vi skal ikke oppsummere alt nå, for det har vi gjort ved et tidligere besøkt. Vil du bli enda bedre kjent med de blide damene og butikken, kan du lese den saken her.

Evje helt i Norgestoppen

Det var mange som ville innom Norli Evje da Kystmat-gjengen besøkte butikken tidligere i sommer. Foto: Leif Jørgen Versland

Vi er spesielle på handel på Evje. Den totale omsetningen innen alle bransjer er langt over hva som kan forventes i forhold til folketallet. For oss som bor her eller som driver butikk, kommer ikke det som noen overraskelse. Men mange andre har nok blitt overrasket over den elleville trafikken de siste par månedene. For en sommer det har vært!

Sigrunn kan fortelle oss om mange dager hvor butikken ikke har fått stengt før bortimot halvannen time etter den egentlige stengetiden kl 17.00.

– Når man jobber i butikk så er hvert fall jeg glad for alle kundene jeg kan få. Så det er jo bare et luksusproblem at kunder gjør at man ikke får stengt.

– Vi har solgt veldig bra fra lekeavdelingen i sommer, og så er det selvsagt bøker, spill og puslespill som har vært det mest solgte. Nå kommer høsten og skolestart. Det ser ut som om vi skal få et veldig bra år totalt. Det er gøy å komme på jobb og toppe listene og alle parameter er grønne.

Vi gleder oss over at bedriftene gjennom sommeren har fått lagt et godt grunnlag inn mot høsten, etter en vanskelig vår. Det er mange lange dager når man driver i denne bransjen, og da er det hyggelig at man får igjen for timene i form av god omsetning. Så dette var et utrolig hyggelig besøk.

Vi har snakket med flere, og har notatene på plass. Så om ikke veldig lenge kan du lese litt mer om en annen bedrift. Følg oss på OpplevEvje.no!

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Supersommer på Norli Evje!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Evjemoen rundt

Evjemoen rundt er en kjempefin sykkeltur på idylliske grusveger. Om du er meir lysten på å bruke beina, er området like fint for en gå-

Rygnestadtunet – Valle

Om du er på ferie i Evje-området, og har tilhald til dømes på ein av dei fine campingplassane i nedre Setesdal, eller kanskje på ærverdige

Store Våkås

Store Våkås er ein liten ås på veg mot Hannåsfeltet i Hornnes. Åsen er kort og lett å gå til. Løypa er ypparleg for ein

Lislestog – Bykle

Lislestog (Morten Henriksen-samlinga) er eit friluftsmuseum og ei samling av gamle bygningar under Setesdalsmuseet. Samlinga ligg i Bykle kyrkjebygd. I samlinga er det elleve tømmerbygningar og mange

Hornåsen – Urdalen

Hornåsen er eit fint utsiktspunkt. Vi har ein eigen turartikkel om det. Men du kan også gå ein veldig fin rundtur i dette området, og

Mest lest siste 7 dager