Spisekroken: Et strålende år går mot slutten

Saker om Spisekroken som Heidi Ose er sjef for, er populære og blir mye lest. Foto: Geir Daasvatn
Vi rekker en liten tur innom Heidi og gjengen på Spisekroken for en aldri så liten julevisitt. Det er mange mennesker som vil inn og nyte noe av godsakene de har i disken, så vi skjønner fort at her må vi være effektive. Det vrimler av mennesker, men det er hyggelig å se at alle spriter hender og tar hensyn til hverandre.

Det har vært et spesielt år også på Spisekroken. Vi var innom i slutten av mars for å sjekke stemningen. Vil du vite mer om det besøket kan den saken leses her. 

Det gikk med Spisekroken som med resten av bygda. Det har vært en heidundrende berg og dalbane. Fra full nedstenging til et yrende folkeliv og smått kaos alle veier i bygda gjennom en fantastisk sommer. Vi var også heldige å få en prat med den travle damen etter sommeren, den saken kan du se her.

Så er det jul da. Vi kan se i hyllene at det har gått unna med julemarsipan og gaveesker. Heidi kan bekrefte at det har vært godt trøkk også i jula.

– Det er så utrolig moro! Det er full fres hele dagen, smiler solstråla på Spisekroken. Alle er så fornøyde, og vi stempler 10-shoppers som aldri før. Det blir en fin jul også i år, konstaterer hun.

Vi ønsker den blide gjengen på Spisekroken lykke til med den siste innspurten av 2020. Så ønsker vi dem også en velfortjent ferie som kommer rett etter jul. Spisekroken har av logistiske grunner stengt fra klokken 13.00 på nyttårsaften og frem til 15. januar.

Vi mistenker det er mange som vil savne den lune spiseplassen til en kaffe eller ei blingse over nyttår. Men jeg tror vi snakker for flere når vi fastslår at de har fortjent den lille pausen. Så kommer de sterkt tilbake alle sammen.

Spisekroken: Et strålende år går mot slutten

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Allmannavegen

Allmannavegen er en flott turløype i nydelig skogsterreng mellom Oddestemmen og Haugen/Åneland i Evje. Allmannavegen i en større sammenheng er en historisk ferdselsveg fra Evje

Gruvearbeidarvegen

Gruvearbeidarvegen er den vegen arbeidarane ved Flåt nikkelgruve brukte å gå for å kome frå bustadane sine i Ånelandsbygda, Åneland og Haugen, til arbeidsplassane sine ved gruva.

Rygnestadtunet – Valle

Om du er på ferie i Evje-området, og har tilhald til dømes på ein av dei fine campingplassane i nedre Setesdal, eller kanskje på ærverdige

Evjemoen rundt

Evjemoen rundt er en kjempefin sykkeltur på idylliske grusveger. Om du er meir lysten på å bruke beina, er området like fint for en gå-

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Fjellestad – Tveit skiløyper

I området Fjellestad – Tveit i Hornnes, nærmere bestemt i traktene rundt Abusdalsknuten, er det flotte oppkjørte skiløyper. Det er alt i alt rundt 20

Mest lest siste 7 dager