Sjuårsjubileum for Aases Verden!

Jan Erik Aadal på Aases Verden 30. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

I en hektisk hverdag med planlegging av sommer, bedriftspresentasjon og ikke minst VANNVITTIG MORO-festen har vi fått tid til en liten prat med Jan Erik Aadal i sola på den populære samlingsstedet Aases Verden i Evje sentrum.

Sjuårsjubileum!

– Utrolig som tida går; allerede sju år siden vi startet og det skal vi selvfølgelig feire med brask og bram. Vi skal gjøre det vi er best på, sier Jan Erik – eller Jannik som de aller fleste kjenner ham som på Evje – med glimt i øyet. Vi skal lage liv med levende musikk, grilling fra KIMMIS med utrolig gode tilbud og god stemning for alle som tar turen. 2. juni er det faktisk sju år siden Aases Verden åpnet og vi har skapt utrolig mye liv og moro! Det har blitt mange lange trivelige dager og netter. Og vi satser vel på mange flere, sier sjefen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Sommer på Aases! Foto: Aases Verden.

Masse positive tilbakemeldinger gir energi!

Når vi spør Jan Erik hvordan det er å drive på med dette, er det en veldig engasjert mann vi møter som ikke er vanskelig å få i tale:

Det er så moro! Vi får utrolig mange positive tilbakemeldinger av fornøyde kunder og besøkende som trives hos oss. Vi har prøvd det meste av musikk. Fra DJ Sven til hard rock og alt innimellom. Så du vil garantert finne noe som faller i smak i løpet av året.

Arbeidstidene er rimelig ukurante for oss vanlige mennesker som gjerne tar oss en tur ut i ny og ne, mens Jan Erik og hans crew rydder, vasker og steller til langt ut i morgentimene helg etter helg for at alt skal være klart til neste runde.

– Vi er utrolig opptatte av å ha et rent, ryddig og innbydende lokale. Jeg skal ikke legge skjul på at det tar tid etter at folk har danset på bordet og kost seg i godt lag, sier han og ler. Men det er dette som er utelivsbransjen, og det viktigste er at folk koser seg når de er hos oss. Om sommeren er det utvidede åpningstider som igjen krever mer. Men vi må være tilgjengelige når folkene er på Evje, slik at vi kan gi alle et best mulig tilbud.

Se åpningstidene på Aases Verden her

God orden og fornøyde skjenkekontrollører

Aases Verden har i sine år som utested hatt utallige besøk av skjenkekontrollen, og de har aldri fått en eneste negativ bemerkning på noe.

– Dette er vi stolte av, sier Jannik.  Men vi er veldig opptatte av at ting skal være skikkelig. Det er da vi får best stemning!

Arthur Stulien lørdag 2. juni

Artikkelen fortsetter under bildet

– Har du noe du gjerne vil framheve før denne lynraske sommerpraten er forbi, spør vi Jannik.

– Vi håper mange har mulighet til å feire med oss 2. juni på jubiléet vårt. Vi er så heldige å få ARTHUR STULIEN m/band med vikar-gitarist Erik Røysland til å sørge for underholdningen i hagen fra kl. 20.00 og så lenge vi har tillatelse! KIMMIS kommer også, og han sørger for at ingen er sultne denne kvelden! Verdens beste grillmat!! CC: 100,- Det er subsidert pris selvsagt , og gjelder hele kvelden! Som alltid : 20 – års aldersgrense.

Mer om jubileumsfesten her

 

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Sjuårsjubileum for Aases Verden!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Åsvegen – Hornnes

Åsvegen er ein om lag to km lang grusveg som startar på vestsida av Otra, bratt oppover frå Røyrkilen ved fylkesvegen mellom Krossen og Senum i Evje og Hornnes til garden

Volefossen

Volefossen er ein foss i Otra i Evje og Hornnes kommune, litt sør for Syrtveitsfossen. Fallhøgda er ca 3 meter. Volefossen er ein vakker foss når det er litt vatn

Flåstrondi – Postvegen

Flåstrondi er namnet på strekninga på austsida av Flåni, frå Flåren bru til Sandnes, i Valle. Skrive av Geir Daasvatn Vegmiljø Postvegen var den første ordentlege køyrevegen (kjerrevegen) oppover i

Birkelandsfossen

Birkelandsfossen er ein foss i Otra, rett nord for Evje sentrum. Fallhøgda er 7 meter. Skrive av Geir Daasvatn Ved fossen er det restar etter svære fløtingsmurar og ruinar

Postvegen Uppstad – Flårenden

Frå avkøyrsla opp til Uppstad frå Riksveg 9 til tunet i Flårenden går det ein løyndomsfull veg, eit stykke av den gamle Postvegen, skjult i

Mest lest siste 7 dager