Sjarm Evje er testside i butikkregisteret

Siren og Janette på Sjarm er også klare. Foto: Privat

Sjarm Evje er en kles- og skoforretning, midt i Evje sentrum. Butikken blei etablert i 2007, og var de første årene i Gullestadbygget. Fra våren 2014 flytta den hundre meter sørover i sentrum, og inn i samme bygget som Sport Outlet Evje og Setesdal Asia Mat holder til.

Testside i butikkregisteret

Sjarm Evje har vært «testpilot» under oppbyggingen av butikk- og bedriftsregisteret på OpplevEvje.no. Det er vår dataekspert som står for de tekniske løsningene i registeret.

Butikken

Butikken har moteklær og sko til både dame og herre. Den har også et rikt utvalg av smykker, vesker og annet tilbehør, og egen parfymeriavdeling hvor kunden kan finne de fleste kjente merkene i godlukt og sminke. Høsten 2016 blei lokalene utvidet med over 50 kvadratmeter, slik at butikken nå disponerer vel 200 kvadratmeter totalt. Den nye plassen har gitt en større skoavdeling, og et mye større utvalg.

Sjarm Evje har som mål å være en butikk med god service hvor kundens ønsker står i fokus.

Siren og Janette

Det er de to gladjentene Janette Aateigen Aasland og Siren Fossheim Fredriksen som eier og driver butikken i det daglige. På papiret er Janette daglig leder og Siren styreleder.

Sjarm Evje på Facebook

Sjarm Evje på Setesdalswiki

Sjarm i vinterdrakt. Foto: Geir Daasvatn

Sjarm Evje er testside i butikkregisteret

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Furustovhei

Furustovheia er ein ås (567 moh.), eit heieområde, om lag to kilometer nord-vest for Fennefossfjellet på vestsida av Otra i Evje og Hornnes kommune. Løypa

Gruvearbeidarvegen

Gruvearbeidarvegen er den vegen arbeidarane ved Flåt nikkelgruve brukte å gå for å kome frå bustadane sine i Ånelandsbygda, Åneland og Haugen, til arbeidsplassane sine ved gruva.

Kvålen – Flatebygd

Kvålen er ein liten ås mellom Tveit, Flåt og Flåt nikkelgruve i Flatebygd. Skogen i området blei hogd ned for ei tid sidan, og toppen

Juvvannsvegen – Skranevatn

På heia på veg mot Abusland i Hornnes kan du ta ein fin sykkeltur på Juvvannsvegen til idylliske Skranevatn. Langs vegen ligg den vakkert restaurerte

Rygnestad turløype

Det går ein merka turstig frå Rygnestadtunet gjennom nydeleg kulturlandskap og mystisk skogsterreng. Det er ein kort og lett tur på bare 2,5 km/30 min.

Mest lest siste 7 dager