Rema 1000: Sommeren har vært ei fantastisk tid!

Det har vært ville tilstander på Evje hele sommeren. Det har vi både sett og ikke minst fått høre fra mange av de vi har snakket med de siste månedene.

Denne gangen har vi vært innom kjøpmannen på Rema 1000 på Verksmoen., nemlig Olav Aas. Det er en strålende fornøyd kar som møter oss i et lite ledig øyeblikk.

– Det er ikke så mye annet å si enn at dette har vært ei helt fantastisk tid! Vi har slått rekorder både på ukedager, søndager og setter også rekord for juli under ett, forteller en meget fornøyd Aas.

Rema 1000 var hovedleverandør til det enorme Landsskytterstevnet på Evjemoen i fjor. Alle som fulgte med oss da husker sikkert det enorme salget Otra IL hadde av mat og drikke i løpet av stevnet. Det utgjorde mange millioner for Rema 1000-butikken. Men nå ligger den blide kjøpmannen altså ann til å slå omsetningen, selv uten det svære arrangementet.

– Det har generelt vært utrolig mye mennesker på Evje i sommer. Vi har hatt søndager med over 600 kunder, og omsetning som har vært milevis over budsjett.

Varehandelen er en nøkkelfaktor i bygda

Det er store tall det omsettes for i dagligvaren og ellers i butikkene på Evje. Varehandelen er en veldig viktig arbeidsgiver, og er med på å gi et fantastisk godt utvalg av varer og tjenester Det viser seg at vi er en sommerdestinasjon for svært mange nordmenn. Det synes vi er ganske naturlig, for vi har jo alt her i den lille bygda vår. Så gjenstår det å se hva som skjer videre. Mange som har vært på Evje velger heldigvis å komme igjen, og hvordan verden ser ut til neste sommer er det jo ingen som vet. Men det er viktig at vi alle sammen fortsetter å jobbe med å vise frem alt som kan oppleves på Evje.

Vi gratulerer den smørblide kjøpmannen på Rema 1000 med svært gode resultater! Det er skikkelig gøy når hardtarbeidende mennesker får igjen litt for strevet.

Så kommer vi om ikke så lenge tilbake med en liten rapport fra en helt annen type virksomhet i sentrum. Følg med oss!

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Rema 1000: Sommeren har vært ei fantastisk tid!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Turforslag fra OpplevEvje

Rygnestad turløype

Det går ein merka turstig frå Rygnestadtunet gjennom nydeleg kulturlandskap og mystisk skogsterreng. Det er ein kort og lett tur på bare 2,5 km/30 min.

Røysland gravfelt – Straume

Røysland gravfelt ligg på Røysland heilt sør på Straume i Hylestad i Valle. Feltet ligg langs Birkelandsvegen, rett sør for Åraksøyne. Det er registrert minst 19 røyser i feltet. Det er både

Huldreheimen i Bykle

Huldreheimen er eit bygdetun og friluftsmuseum i Kyrkjebygda i Bykle. Det er ei avdeling under Setesdalsmuseet. Huldreheimen ligg slik til at det er ein flott tur å gå opp, vandre

Mykleåsen turløype

Mykleåsen er eit fjell (512 moh.) i Flatebygd. Det går ei fin turløype gjennom gamalt, historisk gruve- og mineralterreng til toppen av fjellet. Fleire stader

Evje natursti

Evje natursti starter ved Oddeskogen barnehage, og går på fin sti gjennom stille skogsterreng lett oppover til Odde gård. Det er grei parkeringsplass der løypa

Mest lest siste 7 dager

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!