Otra-jenter med sensasjonell seier mot Vindbjart i Vennesla!

Otra IL Jenter-14 fotball Evjehallen 16. februar 2018. Foto: Geir Daasvatn

Det var en spent gjeng fra Otra Jenter-14 som suste nedover mot Vennesla for å møte Vindbjart til fotballkamp på torsdag. Jentene var i Vennesla tidligere i vår, og det endte med et ettmålstap. Nå ble det en helt annen kamp, der Otra stod igjen som vinneren!

Otra fikk en noe dårlig start da det viste seg at ingen av de faste målvaktene var spillbare, og reserven også var forhindret fra å være med. Laget har imidlertid en allsidig tropp med alternativer, så det var bare å omrokere og gjøre klare til kamp.

For en kamp det ble!

Malin 4. november 2017. Foto: Privat

Den potensielt veldig vanskelige bortekampen endte med en smått sensasjonell 4-0 seier, og en supertstart på høstsesongen!

Otra hadde ballen mye, og kom tidlig til nesten-sjanser. Jentene slapp ikke Vindbjart inn i kampen. Malin Torkildsen fra Engesland var en konstant trussel fremover i banen, og var sterk og løp fra forsvarerne flere ganger. Hun gav seg ikke før hun hadde scoret tre mål. Nå står hun med seks mål på to kamper.

Stand-in keeper Ariana Versland var kjapt ute og plukket de få ballene Otra-forsvaret ikke stoppet før de var inne i farlig sone. Vindbjart hadde én stor sjanse på stillingen 0-2, men Åsne Jørstad Daasvatn reddet mesterlig på streken. Det var egentlig den ene store sjansen Vindbjart skapte, mot et hardtarbeidene og velspillende Otra-lag.

– Det var mange som spilte veldig bra i dag. Vi var igjen utrolig solide, og gode i alle ledd og i alle faser av spillet. Vi er virkelig blitt et lag som prøver å spille fotball, og vi utvikler oss stadig som et lag, sier en glad co-trener Leif Jørgen Versland.

Tore Tveit mektig imponert over starten på høstsesongen

– Vi er stolte av jentene. De dominerte kampen mot en motstander vi «nesten aldri slår», og den defensive blokka var umulig for Vindbjart å spille seg gjennom. Vi kjempet Vennesla-jentene helt ut av stilen, og jeg kan ikke huske å ha sett en bedre kamp av jentene. Vi har også fått mer ro med ballen i laget, og til tider hang ikke Vindbjart med i det hele tatt. Vi spilte de faktisk ut, og Vindbjart har et virkelig godt lag, smiler hovedtrener Tore Tveit.

Jentene står nå med seks poeng og 11-0 i målforskjell etter to kamper. Men allerede til fredag kommer det en ny stor test hjemme på Evje stadion. Da er det 9-er fotball mot et meget godt lag fra Vegårshei.

Les alt om jentenes 7-0 seier i forrige kamp her

Otra-jenter med sensasjonell seier mot Vindbjart i Vennesla!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Rysstad Turpark

Rysstad Turpark er ei idyllisk turløype i skogsområdet like sør for Rysstad sentrum. Frå parkeringsplass går stigen oppover Baklian. Undervegs passerer du eit gamalt kvernhus.

Matkronvegen – Bjørndalen

Matkronvegen tek til frå Fv-42 ved Bjørndalsvatnet, på heia heilt vest i Hornnes. Frå parkeringsplassen ved vatnet kan du sykle nordover rundt 10 km på

Tjovhola – Bygland

Tjovhola er ei svær, naturleg hole høgt oppe i fjellsida mellom Byglandsfjord og Neset Camping. Det er bratt opp, og tungt å gå, men ein kort og spennande

Evje Aktivitetspark

Evje Aktivitetspark ligger i enden av Alfred Uglands veg, bare noen få hundre meter fra Evje sentrum. I Evje Aktivitetspark er det kunstgressbane og gressbane

Furuly friluftspark

Nesten midt i Evje sentrum ligger den vakre Furuly friluftspark og bare venter på ditt besøk! Skrevet av Geir Daasvatn Furuly friluftsområde er et stort

Kleveknuten – Hannås

Kleveknuten, eller Klevekrullen, er en liten men lett kjennelig fjelltopp, 292 moh., rett vest for Riksveg 9 ved Hannås nord for Moisund i Evje og Hornnes kommune. Skrevet

Mest lest siste 7 dager