Otra A-lag: Tøff motstand, god erfaring!

Lørdag 1. februar reiste en blanding av Otra G16 og det nyoppstartede A-laget på cup i Kristiansand. Det ble en fin turnering over fire kamper, hvor vi fikk testet oss mot litt av det som venter oss i 6. divisjon til våren.

Av Eirik Odde, trener A-laget

Manager Eirik var fornøyd med innsatsen og viljen hos gutta! Foto: Geir Daasvatn

I første kamp møte vi Hægebostad. Det var et ungt lag, som vi hadde en fair sjanse til å slå. Dessverre var ikke det våres kamp; mye rot og lite samspill gjorde at vi tapte den kampen 0-2. Et lag vi ellers muligens kunne ha slått.

Neste kamp var mot Solbygg. Da hadde vi endelig våknet. Kjempeinnsats og god lagånd gjorde at vi vant fullt fortjent 1-0, etter et selvmål på en corner. I denne kampen kunne vi ha vunnet mye mer. Sterk kamp av våre gutter! Spesielt Sondre Hodne i mål sto en kanongod kamp, med en rekke kjempegode involveringer.

Siste kampen i gruppespillet var mot Tobienborg. Et lag bestående av voksne, gode fotballspillere. Vi hadde stor tro på at vi kunne ta dem, spesielt etter den gode kampen mot Solbygg. Guttene kjempet godt, sprang mye og kriget. Veldig moro for treneren å se en slik innsats. Men dessverre fungerte ikke pasningsspillet og samspillet. Vi tapte den kampen 0-3. Vi møtte rett og slett et mye bedre lag.

Videre som «lucky looser»

Vi gikk videre til gruppespillet som «lucky looser». Der møtte vi sterke Vindbjart, som så langt hadde gjort rent bord under gruppespillet. Dette er spillere som har god erfaring fra A-lagsfotball i 2. divisjon og 4. divisjon, samtidig som de har spilt fotball sammen i mange år. Vi kjempet godt, og det var en ekstrem vilje fra samtlige. Dessverre kom vi til kort, og tapte 1-2 etter pen scoring av Dirhad Moussa.

Lærte masse

Vi var et veldig ungt og uerfarent lag som dro avgårde, og som først og fremst skulle ned for å lære og «smake» litt på hva som venter oss ved sesongstarten i april. Guttene viser en stor innsats, og alle var enige om det var gøy og at vi hadde lært masse. Innsatsen er der, pasningsspillet og samspillet blir veldig mye bedre etterhvert som vi trener. Dette blir bra; takk for en fin turnering, gutter!

Vi gleder oss allerede til neste treningskamp, som er mandag 17. februar kl. 19:30 mot Øvrebø på Homme kunstgress.

Med på cupen

Eirik Odde (trener), Marius Dyrland Hamre, Gunnar Kvaale, Iver Skibsrud Kvaale, Sondre Hodne, Tobias Aasland, Petter Imeland, Dirhad Moussa, Mats Abusland Dyrland og Vegard Omnes Rike.

 

Otra A-lag: Tøff motstand, god erfaring!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Gruvearbeidarvegen

Gruvearbeidarvegen er den vegen arbeidarane ved Flåt nikkelgruve brukte å gå for å kome frå bustadane sine i Ånelandsbygda, Åneland og Haugen, til arbeidsplassane sine ved gruva.

Dansarberga turløype

Dansarberga er et fjell eller en ås i Evje.  Her var det fra gammelt av en samlingsplass eller danseplass for ungdommen – Dansarberg. I dag

Fjellestad – Tveit skiløyper

I området Fjellestad – Tveit i Hornnes, nærmere bestemt i traktene rundt Abusdalsknuten, er det flotte oppkjørte skiløyper. Det er alt i alt rundt 20

Evje Aktivitetspark

Evje Aktivitetspark ligger i enden av Alfred Uglands veg, bare noen få hundre meter fra Evje sentrum. I Evje Aktivitetspark er det kunstgressbane og gressbane

Trollfoss – Vegusdal

Trollfoss i Hovlandsåna forbi Flateland i Vegusdal er ein svær foss på ein litt mystisk plass. Det er ingen lang tur. Men om du er

Mest lest siste 7 dager