Oppfyll hyttedrømmen i Takåsen hyttefelt på Høgås

Torhild viser stolt fram noe av hyttefeltet på Høgås. Foto: Geir Daasvatn
Tidligere denne uken var vi så heldige å bli invitert til et nytt veldig trivelig besøk hos Torhild Abusdal oppe på Høgås. Vi var der i sommer for første gang, for å høre litt mer om hyttefeltet som er under utvikling ved Store Stangevatn. Denne gangen var det sol, vårlig i luften og flere ivrige skiløpere som suste forbi i de fortsatt fine løypene som omkranser hyttefeltet.

Du kan lese mer om besøket fra i sommer her.

Vil du lese enda mer om Takåsen hyttefelt og se flere bilder? Her kan du se presentasjonen vi har laget fra den idylliske plassen. 

Det går egentlig så det suser på Høgås. Det er mye folk i løypene, på hyttene og innom for å se på tomter. Det utvikles hele tiden nye tomter. Siden sist vi var oppom har det blitt solgt både hytte og tomter. Det har også vært oppe representanter for Hellevik Hus på befaring hos Torhild. Det kan gi nye spennende muligheter for å oppfylle hyttedrømmen i den vakre bygda vår. 

Torhild forteller:

–Nå er det fullt fokus på tomtesalg og å utvikle hyttefeltet videre. Det er stor interesse for hytte på Høgås. Vi håper å få startet opp på utviklingen av et nytt område av feltet i løpet av sommeren. 

– Tomteprisen ligger fra 600.000 kr ferdig grovplanert med vann, kloakk og vei.

Eldorado både vinter og sommer

Høgås er et paradis! Foto: Geir Daasvatn

– Det jobbes kontinuerlig med å utvikle og forbedre infrastrukturen, og gjøre Takåsen hyttefelt til et enda flottere område med et stort utvalg av tomter. Foruten det fantastiske vinterlandskapet og skiløypene som slynger seg rundt, har Høgås mye å by på resten av året også. Det er milevis med flotte turløyper og fantastisk natur, og Store Stangevatn egner seg ypperlig for fiske, bading og båtliv. Hvem kan ikke tenke seg en hytte på Høgås, smiler hun.

Det er fantastisk flott, ja rett og slett ganske så idyllisk, å sitte i solveggen og høre Torhild fortelle om planene videre. Det er veldig spennende, og vi aner muligheten for at det kan bli flere besøk hos den sympatiske utbyggeren.

Hytter og fritidsboliger er viktige for å kunne opprettholde det tilbudet som er i kommunen. Det gir ringvirkninger for flere millioner til lokale entreprenører, butikker og andre næringsdrivende. 

Vi gleder oss til å følge utviklingen i Takåsen hyttefelt på Høgås, og ønsker lykke til med arbeidet videre og ikke minst tomtesalget.

Les også mer om Takåsen hyttefelt og tomtene der på Finn.no

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Oppfyll hyttedrømmen i Takåsen hyttefelt på Høgås

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Takk, Sigurd

Sigurd Haugom (fødd 23. september 1927, død 9. juli 2021) var pensjonist dei siste åra og budde i Dåsnesmoen i Hornnes. I yrkeslivet var Sigurd

Postvegen fram i lyset på Kjetså!

Fleire stadar på Kjetså i Hornnes er det tydelege spor etter den gamle Postvegen, den aller første ordentlege køyrevegen oppover i Setesdal. Om Postvegen på

Turforslag fra OpplevEvje

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Evje natursti

Evje natursti starter ved Oddeskogen barnehage, og går på fin sti gjennom stille skogsterreng lett oppover til Odde gård. Det er grei parkeringsplass der løypa

Myglefossen – Kosåna

Myglefossen er ein foss i Kosåna, mellom Øyvatnet og Myglevatn, på Abusland på heia heilt sør-vest i Evje og Hornnes.  Du kan lett kome til Myglefossen, og få ei

Avdagsfjellet

Avdagsfjellet er eit fjell (544 moh.) på Frikstad, nord for Fylkesveg 292, nord i Iveland. Fjellet er ein lys pegmatitt. Under den siste istida, for

Utsikten – Landeskogen

Utsikten Landeskogen er eit fint turmål ved Landeskogen i Grendi i Bygland. Skrive av Geir Daasvatn Det er om lag 17 km å køyre frå Evje sentrum til

Mest lest siste 7 dager

Arrangementer

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!

    X