«Nye» Otra i gang!

Etter to-tre års pause, er seniorlaget til Otra fotball endelig startet opp igjen. Hele 27 spillere var med på den første offisielle treninga på EHbanen torsdag 2. januar. Nå sikter guttene seg inn mot seriestart i 6. divisjon i april, og masse gøy sammen på fotballbanen i 2020.

Unggutten Eirik Odde har tatt på seg å være hovedtrener for laget, og er den som har klart å samle gjengen igjen. Eirik har vært borte fra Evje og Hornnes i noen år, mens han har utdannet seg til fengselsbetent i Kriminalomsorgen. Nå er han ferdig med utdannelsen, og er så heldig å få arbeidsstedet sitt ved Evje fengsel på Evjemoen.

Du kan lese meir om Eirik Odde i en tidligere atikkel om oppstarten

Geir Egil har ett og annet å lære bort om lissepasninger! Foto: Geir Daasvatn

Med i trenerteamet er også midtbaneeleganten Geir Egil Dyrland, en storspiller i Otra i aldersbestemte klasser i sin tid. Geir Egil skal etter planen ha ansvaret for kampledelsen, slik at Eirik kan være med på banen i kampene. I tillegg skal han selvsagt bidra på treningene.

Tredjemann i trenerapparatet er Andreas Erdvig. Han er på ferie for tida, og var ikke med da guttene møttes til den første treninga sammen torsdag kveld.

– Jeg gleder meg enormt til denne oppgaven, forteller Eirik i et lite ledig øyeblikk mens han ivrig småjoggende att og fram følger med på spillet ute på banen. Guttene har vært veldig ivrige på de frivillige treningene vi har hatt nå rundt juletider, og det er masse gode fotballspillere her. Vi trenere skal gjøre vårt aller beste for å skape entusiasme og god stemning på trening og i kamp, slik at dette virkelig kan bli en opptur for alle!

Eirik var i strålende humør og likte det han såg den første treningskvelden. Foto: Geir Daasvatn

Imponerende 27 gutter var altså med på den aller første offisielle treninga i fotballsesongen 2020. Det var ei god blanding av unggutter og noen litt eldre herremenn som først og fremst er med for å støtte opp om laget på treningene. Det er alltid mye meir inspirerende om det er et brukbart antall spillere på hver trening. Vi observerte flere gledelige potensielle store come-back på fotballbanen. Stemningen var frisk, pasningsspillet gikk raskt – til tider kanskje vel raskt – og alle var tydelig oppglødde over endelig å være på fotballbanen igjen.

Intersport Evje er med på laget, og vil sponse guttene med innsatspremier og bidra ellers. Intersport Evje er også fotballgruppa sin leverandør av alt fotballutstyr, i samarbeid med Scan Trade (Umbro) i Vennesla.

Det var gøy å se den iveren som var i gjengen på EHbanen i flomlyset i går kveld. Vi ønsker trenerteamet og guttene lykke til med fotballsesongen, og vil prøve å følge opp laget litt etter hvert som sesongen skrider framover.

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

«Nye» Otra i gang!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Turforslag fra OpplevEvje

Trollfoss – Vegusdal

Trollfoss i Hovlandsåna forbi Flateland i Vegusdal er ein svær foss på ein litt mystisk plass. Det er ingen lang tur. Men om du er

Flåtvegen

Langs Flåtvegen mellom Flatebygd og Gautestad kan du gå eller sykle i idyllisk, gamalt støylsområde. På Flåtøygarden er det eldgamle merke etter dyrking. Truleg har

Syrtveitsfossen

Syrtveitsfossen er en foss i Otra, ved Syrtveit i Evje og Hornnes kommune, rett sør for Byglandsfjord. Fallhøyden er 8,5 m. Ved fossen er det svære fløtningsmurer, som var i bruk

Knipane gruver – Iveland

Knipane gruver er fleire gruver som ligg temmeleg samla ved Knipane på heia om lag to kilometer sør-aust for Håvarstad nord i Iveland. Skrevet av

Linddalen naturreservat

Linddalen naturreservat er en 110 dekar stor vernet edellauvskog i Linddalen, øverst i Dåsvannsdalen i Hornnes. Skogen er alm- og lindeskog, med innslag av flere

Mest lest siste 7 dager

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!