Nye koster på Europris!

Vi har vært på besøk på Europris Evje, for å sjekke om Tonje Kirkholm Skauen har kommet i gang med jobben som ny butikksjef der.

Det er ikke ukjent for Tonje med butikk, siden hun har tilbragt store deler av livet i faget. Hun har lang fartstid fra butikkdrift på Evje, og var med på å åpne Nille i mai 1994. Her jobbet hun faktisk frem til Europris etablerte seg på Evje for snart ni år siden. De har to litt like historier, både Europris og Nille på Evje. Det var få – nærmest ingen – på hovedkontorene som hadde noen tro på Evje som handelssted. Men begge butikkene har grundig motbevist skeptikerne. De har gjort seg positivt bemerket i de respektive kjedene, og hentet flere utmerkelser både for omsetning og i andre konkurranser.

Tonje fortsatte sin reise ned til Arendal. Hun var en kort tur innom sportsbransjen, før hun igjen havnet på Nille. Her har hun jobbet frem til hun tiltrådte på Europris nå i januar 2020.

Vi vil nærmere barn og barnebarn, og akkurat nå bor jeg hos min datter i Åseral i perioder. Det har vært utrolig hyggelig å komme tilbake, og vi vil nok etablere oss på Evje. Men vi må ta ting fra en kant. Det har vært mange hilsener, klemmer og lykkeønskninger. Så dette gleder jeg meg veldig til.

Det blir nok ikke noe problem å opprettholde det gode humøret som alltid har vært på Europris Evje, med disse to jentene i spissen for butikken! Foto: Geir Daasvatn

Det er lett å merke engasjementet til Tonje. Praten går lett i rommet, og dreier seg mye om butikk, felles kjente, kundefokus, lokal forankring, sosiale medier, kampanjer, priser, sesonger og alt butikkfolk finner interessant. Fotografen nikker anerkjennende, og er jo ikke helt ukjent med dette etter å ha hengt tett med Leif Jørgen de siste årene. Assisterende butikksjef Marthe Åsen er selvsagt også med på vår lille prat. Hun har drevet skuta med stødig hånd, i påvente av at Tonje kunne starte. Marthe har gått gradene i butikken, og går nå tilbake som assisterende butikksjef. Hun er glad for erfaringen hun har fått som leder, men gleder seg til å jobbe sammen med Tonje med sistnevnte som sjef.

Tonje og Marthe er høyst kompetente damer, så det blir en solid ledelse som skal fortsette den positive utviklingen til Europris Evje.

Det er ansatte som har vært her lenge og kjenner butikken godt, så jeg har god hjelp, smiler Tonje.

Vi kan ikke oppta for mye tid hos de travle butikkmenneskene. Vi ønsker masse lykke til. Siden Europris Evje er medlem i bedriftsregisteret vårt, vil vi selvsagt følge butikken tett videre. Det er også en liten lettelse å spore hos den forhenværende butikksjefen på veien ut. Han likte godt det han hørte om kundefokuset og viktigheten av å være en positiv bidragsyter lokalt. Det skal være en hyggelig opplevelse å komme på Europris!

Europris Evje på Facebook

Nye koster på Europris!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Flåtvegen

Langs Flåtvegen mellom Flatebygd og Gautestad kan du gå eller sykle i idyllisk, gamalt støylsområde. På Flåtøygarden er det eldgamle merke etter dyrking. Truleg har

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Den kvite sanden

Den kvite sanden er ei nydeleg sandstrand i det nord-vestre hjørnet av Kosvatn i Hornnes. Stranda kan vere eit fint mål for ein badetur om

Glova – Abusdal

Glova på Styggedal er en stor og spektakulær sprekk i berget, antakelig av tektonisk opphav, på Abusdalsheia sør-vest i Hornnes i Evje og Hornnes kommune.

Lian turløype – Evje

Lian turløype ligg like bak Tingberget bustadfelt på Evje, og er ein kortreist skogstur du kan gjere når som helst. Dette er ikkje ein avansert

Gruvearbeidarvegen

Gruvearbeidarvegen er den vegen arbeidarane ved Flåt nikkelgruve brukte å gå for å kome frå bustadane sine i Ånelandsbygda, Åneland og Haugen, til arbeidsplassane sine ved gruva.

Mest lest siste 7 dager