Norli: Jubileumssalg OG Heilt vilt!

Vi har igjen funnet veien til damene på Norli Evje. Her fikk vi en kjapp prat med radarparet Sigrunn Håland og hennes gode kompanjong i forretningen gjennom mange år, Solveig Eiken. Vi måtte jo finne ut hva disse damene har planer om denne helga. Blir det heilt vilt hos dem også, tro?

Vil du lese mer om damene og butikken, har vi laget noen gladsaker tidligere som du kan lese her:

Glade jenter som har alt

Supersommer på Norli Evje

Boklansering under Evjedagene

Men nå skal det skrives ny historie hos de superblide damene inne i hjørnet av Sentrumsbygget på Evje.

– Vi er kjempeheldige med timingen med Heilt vilt på Evje. Norli har stort jubileumssalg som gjør at vi har en hel drøss med varer på tilbud hele helga, kan de fortelle oss.

Vi kan nevne 3 for 2 på barnebøker, 30 % på spill og puslespill, kjempekjøp på bøker og mye annet snadder. Les mer om Norli sin sentrale kampanje her. 

Når det braker løs i morgen fredag, sparer ikke damene på noe som helst. De kliner til med 30% på absolutt alt i hele butikken. Leker, kart, kofferter, kontorrekvisita, kopper, bøker og ja; hele det flotte sortimentet i butikken. Dette gjelder kun fredag, mens resten av kampanjene varer hele helgen.

Alt i hele butikken er for å være helt korrekt å overdrive litt. For de har ikke lov til å gi rabatter på 2020-bøker eller almanakker.

Men her er det mye å velge mellom for hele familien, altså! Norli er ikke bare bygdas bokhandel; det er rett og slett en skikkelig «godteributikk» med et imponerende utvalg.

Vi takker for besøket for denne gangen, og gleder oss til en ny prat med de sprudlende damene over helgen. Så ønsker vi selvsagt lykke til med gjennomføringen, og håper det blir heilt vilt.

Norli: Jubileumssalg OG Heilt vilt!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Kallshovet

Kallshovet er ein karakteristisk, kjegleforma liten fjelltopp (293 moh.) på Kallhovd i Dåsvannsdalen i Hornnes. Det er bare ein kort tur å gå, men toppen

Fjellestad – Tveit skiløyper

I området Fjellestad – Tveit i Hornnes, nærmere bestemt i traktene rundt Abusdalsknuten, er det flotte oppkjørte skiløyper. Det er alt i alt rundt 20

Rygnestadtunet – Valle

Om du er på ferie i Evje-området, og har tilhald til dømes på ein av dei fine campingplassane i nedre Setesdal, eller kanskje på ærverdige

Mest lest siste 7 dager