Montér: Godt 2020 og klare for «Evje i 120»!

Du bør ha rimelig godt humør or å jobbe på Montér Evje! Foto: Geir Daasvatn
Vi har vært en tur innom de blide karene på Montér på Verksmoen. Selv om Montér-navnet er ganske nytt, er gutta godt etablerte i markedet. De var lenge kjent som Byggi.

Nå er de altså en del av Montér, og på egne hjemmesider beskriver de seg på følgende måte:

– Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har 138 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne.

Innehaver og daglig leder Mikael Bek bekrefter at de merker at de har en trygg og solid aktør i ryggen.

Her er det mange gladsaker på én gang. Det første vi kan melde er at sjefen selv gjerne vil ha med bedriften sin i bedriftsoversikten vår. Hvilken type oppføring det blir med Montér kommer vi selvsagt tilbake til ved en senere anledning. For akkurat i dag har vi ikke tid til å prioritere dette. Det er så mye annet gøy som skjer. 

Vil du vite mer om de ulike tjenestene/oppføringsmulighetene vi har, kan du leser mer om det her

Solid 2020

Vi begynner også besøket vårt hos Mikael med å høre litt om hvordan året som har gått egentlig har vært i deres bransje. 

– Vi kan ikke annet enn å si oss veldig fornøyde med 2020. Vi har solid vekst innenfor alle kategorier. Selv med litt nye utfordringer på leveranser og tilpasninger på grunn av korona-situasjonen i verden er det veldig positiv utvikling hos oss. 

Det er moro å høre Mikael fortelle om året som har vært. Det er stor aktivitet i bygda, og Montér leverer sine varer og tjenester rundt i hele regionen. De har også måtte tilpasse seg en litt annerledes verden. Men makan til positiv innstilling og omstillingsevne skal man lete lenge etter! 

– Vi skal være kjente for god service, løsningsorienterte medarbeidere og selvfølgelig gode priser, forteller sjefen.

Kanontilbud under «Evje i 120»

Kjempetilbud! Mikael gleder seg til «Evje i 120». Foto: Geir Daasvatn

Så går det jo som det pleier når vi er rundt i bygda. Det blir mye snakk om alt mellom himmel og jord, og alt og ingenting egentlig. Vi er også litt interesserte i å vite om karene har planene klare for «Evje i 120», som går av stabelen fra onsdag av. 

– Vi er i god gang med å sette sammen tilbud til «Evje i 120». Det er ikke alt som kan røpes nå. Men vi kan love show og moro, med masse gode priser, forteller Mikael.

Vi kan allerede nå fortelle om to av kuppene du finner på Montér. Du får to bokser med tennposer for 120 kroner! Du får også Opus laminat XL til kun 120,- kr per kvadratmeter.

– Dette er kanonkjøp, smiler sjefen. Så finner vi på enda mer spennende innen onsdag. Vi håper mange tar turen innom og sjekker ut tilbudene våre.

Vi ønsker den sympatiske gjengen lykke til med gjennomføringen. Vi har også fått nyss i spennende nyheter og en virkelig stor gladsak. Men dette er så ferskt at det får vi lage en egen sak om på et litt senere tidspunkt. Vi kommer tilbake med mer fra Montér Evje i tiden som kommer, det er sikkert!

Åpningstider

  • Mandag – fredag 7–17
  • Lørdag 9–14 

Montér: Godt 2020 og klare for «Evje i 120»!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Volefossen

Volefossen er ein foss i Otra i Evje og Hornnes kommune, litt sør for Syrtveitsfossen. Fallhøgda er ca 3 meter. Volefossen er ein vakker foss når det er litt vatn

Fennefossfjellet turløype

Fennefossfjellet (490 moh.) ligger på vestsida av Otra like ved Evje sentrum. Toppen av fjellet er et fantastisk utsiktspunkt, og turen opp til toppen er

Furustovhei

Furustovheia er ein ås (567 moh.), eit heieområde, om lag to kilometer nord-vest for Fennefossfjellet på vestsida av Otra i Evje og Hornnes kommune. Løypa

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Fennefoss rundt

Enten du er gjest i bygda eller innfødt, er en sykkeltur rundt Fennefoss både fin trim og en spennende opplevelse. Ja, du må selvfølgelig gjerne

Juvvannsvegen – Skranevatn

På heia på veg mot Abusland i Hornnes kan du ta ein fin sykkeltur på Juvvannsvegen til idylliske Skranevatn. Langs vegen ligg den vakkert restaurerte

Mest lest siste 7 dager