Montér: Godt 2020 og klare for «Evje i 120»!

Montér stiller med sine sterkeste folk til "Evje i 120"! Torstein Risdal Hannås selger to bokser med tennposer for 120 kr. Foto: Geir Daasvatn
Vi har vært en tur innom de blide karene på Montér på Verksmoen. Selv om Montér-navnet er ganske nytt, er gutta godt etablerte i markedet. De var lenge kjent som Byggi.

Nå er de altså en del av Montér, og på egne hjemmesider beskriver de seg på følgende måte:

– Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har 138 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne.

Innehaver og daglig leder Mikael Bek bekrefter at de merker at de har en trygg og solid aktør i ryggen.

Annonse

Her er det mange gladsaker på én gang. Det første vi kan melde er at sjefen selv gjerne vil ha med bedriften sin i bedriftsoversikten vår. Hvilken type oppføring det blir med Montér kommer vi selvsagt tilbake til ved en senere anledning. For akkurat i dag har vi ikke tid til å prioritere dette. Det er så mye annet gøy som skjer. 

Vil du vite mer om de ulike tjenestene/oppføringsmulighetene vi har, kan du leser mer om det her

Solid 2020

Vi begynner også besøket vårt hos Mikael med å høre litt om hvordan året som har gått egentlig har vært i deres bransje. 

– Vi kan ikke annet enn å si oss veldig fornøyde med 2020. Vi har solid vekst innenfor alle kategorier. Selv med litt nye utfordringer på leveranser og tilpasninger på grunn av korona-situasjonen i verden er det veldig positiv utvikling hos oss. 

Det er moro å høre Mikael fortelle om året som har vært. Det er stor aktivitet i bygda, og Montér leverer sine varer og tjenester rundt i hele regionen. De har også måtte tilpasse seg en litt annerledes verden. Men makan til positiv innstilling og omstillingsevne skal man lete lenge etter! 

– Vi skal være kjente for god service, løsningsorienterte medarbeidere og selvfølgelig gode priser, forteller sjefen.

Kanontilbud under «Evje i 120»

Kjempetilbud! Mikael gleder seg til «Evje i 120». Foto: Geir Daasvatn

Så går det jo som det pleier når vi er rundt i bygda. Det blir mye snakk om alt mellom himmel og jord, og alt og ingenting egentlig. Vi er også litt interesserte i å vite om karene har planene klare for «Evje i 120», som går av stabelen fra onsdag av. 

– Vi er i god gang med å sette sammen tilbud til «Evje i 120». Det er ikke alt som kan røpes nå. Men vi kan love show og moro, med masse gode priser, forteller Mikael.

Vi kan allerede nå fortelle om to av kuppene du finner på Montér. Du får to bokser med tennposer for 120 kroner! Du får også Opus laminat XL til kun 120,- kr per kvadratmeter.

– Dette er kanonkjøp, smiler sjefen. Så finner vi på enda mer spennende innen onsdag. Vi håper mange tar turen innom og sjekker ut tilbudene våre.

Vi ønsker den sympatiske gjengen lykke til med gjennomføringen. Vi har også fått nyss i spennende nyheter og en virkelig stor gladsak. Men dette er så ferskt at det får vi lage en egen sak om på et litt senere tidspunkt. Vi kommer tilbake med mer fra Montér Evje i tiden som kommer, det er sikkert!

Åpningstider

 • Mandag – fredag 7–17
 • Lørdag 9–14 

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Montér: Godt 2020 og klare for «Evje i 120»!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Fenomenal uke på Cubus!

Vi har hatt en lang uke med mange saker i forbindelse med «Evje i 120». Vi har vært innom en haug av butikker og truffet

Spisekroken helt i 120!

Det har vært begivenhetsrike tider for gjengen på Spisekroken. Det er mye som skjer, og full rulle hele tiden. Vi hadde mye gøy å snakke

Turforslag fra OpplevEvje

Jernbanebruene på Moisund

Då Setesdalsbanen kom fram til Moi i Hornnes i 1895, måtte det byggast to små bruer over Storebekk ved Moikilen og Hannåsbekken ved Hannåskilen. Skrive

Birkelandsfossen

Birkelandsfossen er ein foss i Otra, rett nord for Evje sentrum. Fallhøgda er 7 meter. Skrive av Geir Daasvatn Ved fossen er det restar etter svære fløtingsmurar og ruinar

Myglefossen – Kosåna

Myglefossen er ein foss i Kosåna, mellom Øyvatnet og Myglevatn, på Abusland på heia heilt sør-vest i Evje og Hornnes.  Du kan lett kome til Myglefossen, og få ei

Huldreheimen i Bykle

Huldreheimen er eit bygdetun og friluftsmuseum i Kyrkjebygda i Bykle. Det er ei avdeling under Setesdalsmuseet. Huldreheimen ligg slik til at det er ein flott tur å gå opp, vandre

Mest lest siste 7 dager

Arrangementer

   

  Hei. Lurer du på noe?

  Send
  ei melding, så hører du fra oss!

  X