Mekonomen Evje Bil kan hjelpe deg med det aller meste!

Eier av Evje Bil Christoffer Nilsen 27. april 2018. Foto: Geir Daasvatn
Evje Bil er et autorisert bilverksted med sentral beliggenhet på Verksmoen. Du finner de i krysset der man svinger av Riksvei 9 for å komme ned til Evjemoen. 

Verkstedet har holdt på i mange år og er godt innarbeidet. De utfører i dag alle typer bilreparasjoner og oppgaver innen mekanikk, elektronikk, og avansert feilsøking på alle moderne bensin- og dieselbiler. De kan i prinsippet reparere alle bilmerker, nye som gamle.

Les masse mer om Mekonomen Evje Bil i vår artikkel fra november 2019

Utfører service på alle bilmerker

Verkstedet utfører service på alle bilmerker, også innenfor bilens garantitid. Så det er ingen grunn til å reise til byen for å utføre service på bilen.

Nordens ledende bildelkjede

Evje Bil er en del av Mekonomen, som er Nordens ledende bildelkjede med ca 340 butikker, og over 2100 verksteder. Evje Bil er et selskap som har fokus på kunden og kvalitets reparasjoner. Selskapet har derfor hatt fornøyde kunder gjennom alle år.

Bred kompetanse

Evje Bil består i dag av to ansatte. Christoffer Nilsen (bildet øverst i artikkelen), som gikk fra å være ansatt til å bli eier av Evje Bil. Christoffer har vært daglig leder siden januar 2017. Før dette jobbet han som mekaniker i det samme selskapet i 7 år. Han trives godt i rollen som daglig leder, og ønsker å gi sine kunder et verksted med fokus på allsidighet og kompetanse på alle typer biler.

Sergej i sitt ess. Foto: Geir Daasvatn

På laget har han med seg Sergej Zeller. Sergej har tidligere bodd mange år i Tyskland, her jobbet han på ulike merkeverksteder som tilhørte de store europeiske bilmerkene.

De synes at bil og mekking er gøy, og de er glade for å kunne jobbe med noe som startet som en hobby for mange år siden.

Fleksibel betaling

Verkstedet kan gjennom Mekonomen tilby Mekonomen bilkonto. Dette er en ordning som gjør at man kan velge å dele opp fakturaen etter behov. Ordningen har gunstige betingelser og er tilgjengelig for de fleste.

Se også oppføringen til Evje Bil i bedriftsregisteret vårt

Mekonomen Evje Bil kan hjelpe deg med det aller meste!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Loftet på Nomeland, Der oppe

Loftet er eit eldgamalt «lopt» på gardsbruket Der oppe (bnr. 5) på Nomeland i Hylestad. Det ligg rett ved Riksveg 9, og er lett å

Vorehei turløype

Vorehei er eit fjell (443 moh.) vest for Otra ved Moisund i Evje og Hornnes. Fjellet er eit mykje populært turmål for både Moisund-folk og andre

Kvålen – Flatebygd

Kvålen er ein liten ås mellom Tveit, Flåt og Flåt nikkelgruve i Flatebygd. Skogen i området blei hogd ned for ei tid sidan, og toppen

Skogsbilvegen Klepp – Bjorå

Skogsbilvegen mellom Klepp og Bjorå i Evje blei bygd sist på 1960-talet. Han går frå Klepp nordover langs austsida av Otra forbi Landsverkkilen til Bjorå. Lengda er rundt 3,85 km. Det

Rygnestad og Flateland

Rygnestad og Flateland i Valle er frå 2021 med i det nasjonale registeret over kulturhistoriske landskap av nasjonal interesse (KULA). Frå før (2009) inngår området

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Mest lest siste 7 dager