Lenette utvider kapasiteten og tilbudene

Lenette Bebe på Evje Sko & Tilbehør 27. juni 2018. Foto: Geir Daasvatn

Vi besøker Lenette i forretningen i Evje sentrum. Hun er opptatt med kunder, så vi kikker oss litt rundt i butikken. Vi kan se det har vært stor aktivitet og endringer i sortimentet etter at vi besøkte henne sist i forbindelse med Evjedagene.

Tekst: Leif Jørgen Versland. Foto: Geir Daasvatn 

Denne gangen er det for å få informasjon til oppføringen av hennes bedrifter B-Beauty og Sko & Tilbehør i bedriftsregisteret vårt. Du kan lese mer om hva hun tilbyr her når den er ferdig i løpet av uka.

Ny medarbeider

Vi kan i samme forbindelse dele en gladsak fra bedriften med dere. Lenette har ansatt en ny medarbeider. Hun heter Gunn Celine Trydal, og kommer inn med en litt annen kompetanse enn den allsidige sjefen.

– Dette betyr at vi nå kan gi et bedre og mer allsidig tilbud til våre kunder. Vi fungerer begge i både butikken og i klinikken. Det gir oss større kapasitet på de behandlingene vi begge tar. Ansiktsbehandling, massasje, bryn, vipper og manikyr for å nevne noe. Så er det moro at vi nå ved hjelp av Gunn Celine kan tilby sminke til hverdags, fest eller bryllup. Jeg har fotbehandlingen og den biten i tillegg.

– Jeg ønsker å komme meg litt mer ut til kundene, og så vil jeg bruke noe mer tid mot bedriftsmarkedet. Her er det mye spennende. Men jeg har hatt mer en nok å gjøre med de kundene jeg allerede har, smiler den blide damen som satser offensivt og ser lyst på fremtiden.

Du blir i godt humør av å besøke Lenette i butikken! Foto: Geir Daasvatn

Det nye kundene vil merke er at de nå er to på jobb fredag og lørdag i oddetallsuker. Så er de to på mandag og tirsdag i partallsuker. De vil med to på jobb kunne tilby en mer avslappet atmosfære med roligere omgivelser, uten avbrytelser av andre kunder.

– Jeg ønsker at Gunn Celine skal jobbe flere dager i en høyere stilling etter hvert, for hun er flink, både i klinikken og skobutikken. Vi skal også ta flere kurs utover høsten for å kunne tilby enda mer spennende og varierte velværetilbud til kundene.

Feirer med 20 % rabatt

B-Beauty feirer utvidelsen med å gi 20% rabatt på alle typer behandlinger til Gunn Celine frem til 16. september. Butikken er åpen kl. 10-17, men behandlinger kan utføres også før eller etter åpningstiden.

B- Beauty og Sko & tilbehør er flinke til å bruke internett og sosiale medier for å vise kundene hva som skjer i butikken. Her kan du se mer om behandlingene, utvalget og prising og masse mer. De har også gavekort som kan brukes enten i butikken eller kombineres med en behandling.

B-Beauty på Facebook

Sko og Tilbehør på Facebook

Hjemmesiden til Sko & Tilbehør

Vi ønsker lykke til og gleder oss til å følge dere videre som kunder hos oss i OpplevEvje.

Lenette utvider kapasiteten og tilbudene

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Bunkersen ved Lisletjønn i Bykle

Ved Lisletjønn, på veg innover mot Bossvatn i Bykle, er det ein ganske intakt bunkers og maskingeværstilling som tyskerane bygde under 2. verdskrigen. Skrive av

Bjørnestøl – Hornnes

Bjørnestøl («Heia») er ein heiegard i området rundt Gåseflå og Matkroni ved Gunnarsåna på heia vest i Hornnes, inn mot grensa til Åseral. Det er ingen fast busetnad på garden idag, men

Gloppefossen – Valle

Gloppefossen innerst i det enorme Veiåjuvet er truleg den høgaste fossen i Setesdal, med eit samla fall på rundt 280 meter. Skrive av Geir Daasvatn

Kvietjønnvegen

Kvietjønnvegen er ein skogsbilveg i Hornnes. Det er ein kjempefin sykkeltur i idyllisk skogsterreng. Vegen går inn ved Faret og Valhall, vestover og oppover i

Runebergmoen – Senum

Runebergmoen er eit stille skogsområde på Senum heilt nord-vest i Evje og Hornnes. Her kan du i fred og ro vandre rundt på mjuke gamle

Mest lest siste 7 dager