Lenette og Natalia: Åpningsfest i nye lokaler!

Lenette (t.v.) og Natalia gleder seg over å drive virksomhet sammen i nye og lyse lokaler. Foto: Geir Daasvatn
Det måtte rett og slett en søndag til for å kunne treffe de arbeidsomme damene Lenette Bebe i B-Beauty og Natalia Degtyareva i Natasha´s Naildesign som nå er klare for åpningsfest i nye lokaler.

Selve åpningen smeller i gang i morgen tirsdag 21.9. klokken 10.00. Her vil det være rabatter på alle produkter som selges i butikken. Det vil også være utvalgte sko hos fotpleien du kan spare 30 % på. Så kan det lønne seg være tidlig ute, siden de 10 første kundene også får gavekort fra Natasha’s Naildesign og B-Beauty. 

Åpningstiden denne dagen er 10–18. Natalia og Lenette vil tilby lett servering og veldig god stemning.

Lyse og fine lokaler

Vi har vært så heldige å få en titt inn i det som nå fremstår som moderne og veldig fine lokaler tilpasset de tjenestene de sprudlende damene tilbyr. Vi har også fått vite litt mer om hvorfor de nå etablerer seg sammen i de nye store felles lokalene i Alfred Uglandsveg, rett ved innkjøringen til Evje sentrum fra sør.

De skaper nå en velværesalong hvor mange av tjenestene kan komplementere hverandre. De frigjør også litt tid til å dele på administrative oppgaver som timebestillinger, ekspedering og annet forefallende kontorarbeid. Vi får også fort inntrykk av at jentene trives veldig godt i hverandres selskap. Det blir liksom litt triveligere på jobb når man har kollegaer.

– Det er ingen tvil om at vi er spente på dette, forteller Natalia. Det medfører jo en del ekstra kostnader når vi skal inn i et så stort bygg som er tilrettelagt for driften. Men vi håper og tror at dette kan gi oss flere kunder og en lettere hverdag på sikt.

Så får vi også lov å røpe at de allerede merker en positiv effekt av samlokaliseringen, og at de har fått masse oppmuntrende tilbakemeldinger fra kunder.

Det er fortsatt de samme gode tjenestene jentene tilbyr. Vil du vite mer om hva du kan få i de nye lokalene, anbefaler vi at du tar en titt på deres nettsider og sosiale medier. 

Facebooksiden til Natasha´s Naildesign

Facebooksiden til B-Beauty

Om B-Beauty på OpplevEvje.no

Saken fortsetter under bildet

Natalia og Lenette ønsker velkommen til åpningsfest i Alfred Uglandsveg 4! Foto: Geir Daasvatn

Travle damer

Foruten å ha flere jobber begge to, er de også veldig aktive i Evje Handel og Serviceforening hvor begge er styremedlemmer. Hvordan de har tid og overskudd til alt klarer vi ikke helt å forstå. Men vi er heldige og takknemlige for at vi har så driftige damer i bygda vår. Vi gleder oss veldig over at de tør å satse videre med sine virksomheter i Evje sentrum. Vi ønsker lykke til med nyåpning, og ser ikke bort fra at det kan komme en liten oppdatering på vår Facebookside etter åpningen.

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Lenette og Natalia: Åpningsfest i nye lokaler!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Turforslag fra OpplevEvje

Furustovhei

Furustovheia er ein ås (567 moh.), eit heieområde, om lag to kilometer nord-vest for Fennefossfjellet på vestsida av Otra i Evje og Hornnes kommune. Løypa

Store Våkås

Store Våkås er ein liten ås på veg mot Hannåsfeltet i Hornnes. Åsen er kort og lett å gå til. Løypa er ypparleg for ein

Rysstad Turpark

Rysstad Turpark er ei idyllisk turløype i skogsområdet like sør for Rysstad sentrum. Frå parkeringsplass går stigen oppover Baklian. Undervegs passerer du eit gamalt kvernhus.

Åsvegen – Hornnes

Åsvegen er ein om lag to km lang grusveg som startar på vestsida av Otra, bratt oppover frå Røyrkilen ved fylkesvegen mellom Krossen og Senum i Evje og Hornnes til garden

Runebergmoen – Senum

Runebergmoen er eit stille skogsområde på Senum heilt nord-vest i Evje og Hornnes. Her kan du i fred og ro vandre rundt på mjuke gamle

Loftet på Nomeland, Der oppe

Loftet er eit eldgamalt «lopt» på gardsbruket Der oppe (bnr. 5) på Nomeland i Hylestad. Det ligg rett ved Riksveg 9, og er lett å

Mest lest siste 7 dager

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!