Knallsterkt hos Power Evje i sommer!

Power Evje var en av de første butikkene som ble med i vår butikkoversikt, tilbake i februar 2018. Her er det Isaac Daasnes og Tomas Fredriksen som holder skansen. Foto: Geir Daasvatn

Isaac Daasnes (t.v.) og Tomas Fredriksen betjente kassen da vi stakk innom for et kjapt bilde til artikkelen. Det var en jevn strøm av kunder inn dørene, så det var ikke mange sekundene de hadde til overs for et lite avbrekk. Foto: Geir Daasvatn

Vi har vært innom Magne Olsen og Tomas Fredriksen på Power i sentrum. Vi ville høre litt med guttene hvordan sommeren har vært for dem. Er folk like opptatt ev elektronikk som opplevelser, mat, dagligvare og klær?

Power Evje er med i vår bedriftsoversikt. Det er en stund siden sist vi har snakket med gjengen, så det er naturlig å ta en liten runde på året som har vært før vi flytter blikket mot sommerperioden.

Det er to strålende fornøyde drivere som møter oss i døra.

– Vi har hatt en jevn vekst siden åpningen av butikken i 2012. Men i år går det mot nye rekorder, forteller Magne. Vår bransje fikk jo en litt annen påvirkning av koronarestriksjonene enn mange andre som driver på Evje.

Magne snakker selvsagt om at alle de som kunne benytte seg av hjemmekontor, ble rådet eller pålagt å gjøre dette. For mange førte det rimeligvis med seg litt investering i nytt utstyr for å kunne ha et funksjonelt kontor. Så Power hadde en god økning i salget også i mars og april.

– Vi hadde til tider vansker med å ha nok varer på lager, forteller de samstemte.

Lite fri og mye jobbing

Vi gleder oss over at de hadde en meget god inngang til årets sommersesong, og er veldig spente på om de – som resten av bygda – har merket at det har vært litt folk i sommer.

– Vi kan bekreftet at folk har funnet veien til oss også. Det har vært helt ville tilstander! Vi har måttet hanke inn det vi har av ansatte for å klare å holde unna. Så ferien vår i år har vært tre dager med fri. Men det får vi ta igjen en annen gang, smiler de to.

De forteller at om de skulle gjort noe annerledes, hadde de nok hatt litt søndagsåpent. Men da er de begge også noe bekymret for at de nesten hadde jobbet seg i hjel. Det forstår vi godt, og det holder lenge med å jobbe seks dagers uke.

– Så har vi en meget bra nettbutikk som kundene kan bestille i og hente varen på butikken i etterkant. Så vi er litt usikre på om det med søndagsåpent har hatt så veldig mye å bety.

Det er som det pleier når vi er rundt; mye snakk om alt mulig. Uten å fortelle noe vi ikke skal fortelle, kan vi jo røpe at vi gleder oss veldig til å følge med på Power Evje de neste årene. Vi ønsker de hardtarbeidende karene lykke til med sensommeren og resten av året.

Det er utrolig gøy å høre at det har gått så veldig bra for alle bransjer på Evje i sommer. Nå ser det ut som det kan stabilisere seg, og at året sett under ett blir veldig bra.  

Les mer om Power Evje i vår bedriftsoversikt

Knallsterkt hos Power Evje i sommer!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Bjørnestøl – Hornnes

Bjørnestøl («Heia») er ein heiegard i området rundt Gåseflå og Matkroni ved Gunnarsåna på heia vest i Hornnes, inn mot grensa til Åseral. Det er ingen fast busetnad på garden idag, men

«Postvegen» Tveit – Vegusdal

Mellom Tveit og Vegusdal i Hovlandsdalen, på sørsida av Hovlandsåna, kan du eit par kilometers veg følge den gamle «Postvegen», ein kjerreveg frå 1840-talet. Det

Tjovhola – Bygland

Tjovhola er ei svær, naturleg hole høgt oppe i fjellsida mellom Byglandsfjord og Neset Camping. Det er bratt opp, og tungt å gå, men ein kort og spennande

Mest lest siste 7 dager