Knallgøy boklansering med Kystmat-gjengen!

Det var damene på Norli Evje som på lørdag under Evjedagene kunne ønske velkommen til en boklansering utenom det vanlige. De var så heldige å få besøk av TV-kjendisene og trioen som utgjør innholdet i boka Kystmat. Nemlig Margit Dale, Trond Moi og Rune Andersen. Det ble en skikkelig folkefest utenfor lokalene til Norli.

Det var noen spente damer vi fikk være med under forberedelsene til den store begivenheten. Vi var selvsagt også til stede da kjendisene entret scenen. Det ble en god, gammeldags folkefest i Evje sentrum!

Det var mange som ville sikre seg en signatur i Kystmat-boka! Foto: Leif Jørgen Versland

Det var noe problematisk å telle publikum, skrive notater og samtidig passe en litt vilter og lei 4-åring under selve seansen. Så det er lite ordrette sitater å finne i denne saken. Men stemningen var ikke vanskelig å ta inn over seg og bli glad av. Det måtte være rundt 200-250 mennesker som hadde funnet veien til Kystmat-festen hos Norli. De fremmøtte fikk servert litt historier og fakta rundt arbeidet med boken. Det var mange røverhistorier, og da Rune Andersen parodierte en setesdøl som spiste endetarmen på en sau gynget nesten asfalten på parkeringsplassen av latteren fra publikum. Det var slettes ikke den eneste gangen folk kniste og lo av hva som ble fortalt på scenen. De som har sett på programmene på TV, kan jo selv tenke seg når disse menneskene drar ut høydepunktene og festlighetene de har opplevd sammen.

Ikke bare ble tilstelningen en publikumssuksess; det ble også mange som fikk med seg en signert bok og/eller flotte bilder med de vennlige profilene. Her var det hjerterom og utrolig god stemning gjennom hele opplegget.

Så var det om det utgjorde noe for salget på Norli denne dagen? Ut fra meldinger fra Sigrunn og køen som sto nesten ut til parkeringsplassen, kan vi bekrefte at dette gjorde dagen noe annerledes. Bokhandelen omsatte for godt over 30.000 kroner bare av denne ene boken på kort tid på lørdag! Det er intet annet en utrolig imponerende. Både at de får gjengen på besøk, men også klarer å omgjøre anledningen til slikt et fabelaktig salg. Vi er stolte og glade for at vi fikk gleden av å være med på moroa.

Vi må nok innom Norli enda en tur i løpet av uka for å handle litt kart for å bedre tilbudet på Turistinformasjonen. Men i tilfelle de ikke har tid til en liten prat mellom kundene, vil vi allerede nå gratulere med et flott arrangement. Ikke minst ønsker vi de blide damene en fabelaktig sommer. Det er litt ekstra gøy å handle på Evje!

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Knallgøy boklansering med Kystmat-gjengen!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Eventyrslottet på Longerak

Langerak kraftverk er eit vasskraftverk i grenda Longerak i Bygland. Det spesielle kraftverksbygget er vel verdt eit besøk i seg sjølv. Er du i området

Evjemoen rundt

Evjemoen rundt er en kjempefin sykkeltur på idylliske grusveger. Om du er meir lysten på å bruke beina, er området like fint for en gå-

Gruvearbeidarvegen

Gruvearbeidarvegen er den vegen arbeidarane ved Flåt nikkelgruve brukte å gå for å kome frå bustadane sine i Ånelandsbygda, Åneland og Haugen, til arbeidsplassane sine ved gruva.

Evje Aktivitetspark

Evje Aktivitetspark ligger i enden av Alfred Uglands veg, bare noen få hundre meter fra Evje sentrum. I Evje Aktivitetspark er det kunstgressbane og gressbane

Juvvannsvegen – Skranevatn

På heia på veg mot Abusland i Hornnes kan du ta ein fin sykkeltur på Juvvannsvegen til idylliske Skranevatn. Langs vegen ligg den vakkert restaurerte

Glova – Abusdal

Glova på Styggedal er en stor og spektakulær sprekk i berget, antakelig av tektonisk opphav, på Abusdalsheia sør-vest i Hornnes i Evje og Hornnes kommune.

Mest lest siste 7 dager