JYSK-åpning 30. august!

Evje styrker sin posisjon som regionsenter i indre Agder med ny kanonflott butikk: JYSK åpner snart sitt nye varehus på Evje.

Det har på rekordtid i sommer reist seg et enormt bygg på Verksmoen. Det er JYSK som nå skal være med og viderutvikle den enorme handelsparken Evje er blitt. Vi har vært så heldige å bli invitert på besøk for å få en sniktitt og prøve å spre det glade budskapet.

Hva venter oss kunder?

For de som ikke helt vet hva som åpner på Verksmoen, skal vi prøve å gi et lite innblikk i hva som kommer. På JYSK sine hjemmesider beskriver de butikkene sine slik:

– JYSK er en internasjonal retailkjede som selger «alt til hjemmet». JYSK er eid av familien bak Lars Larsen Group. Grunnleggeren, Lars Larsen, er kjent i Danmark som landets ledende kjøpmann som alltid har «et godt tilbud».

I 1979 åpnet han den første butikken i Danmark, i landets nest største by Århus, der butikken ligger fremdeles. Larsen hadde store ambisjoner, selv om han aldri forestilte seg hvor raskt foretaket skulle komme til å vokse. Larsen åpnet flere vellykkede JYSK Sengetøjslager (det opprinnelige butikknavnet frem til 2001) over hele Danmark, og i 1984 åpnet han sin første butikk utenfor landet, i nabolandet Tyskland.

I dag består JYSK-gruppen av mer enn 2.800 butikker i 52 land over hele verden.Butikken er særdeles innbydende. Foto: Geir Daasvatn

Distriktsjef i JYSK, Claus Kjeldsen, understreker noe av det samme som reporter Leif Jørgen Versland melder:

– Dette er det nyeste av det nyeste innen JYSK- konseptet. Evje blir en foregangsbutikk, og dere får et hypermoderne varehus til bygda.

Et imponerende vareutvalg i ny og moderne innredning

Det er jo kjent at Leif Jørgen snart slutter som butikksjef på Europris Evje, og er på vei ut av retailbransjen. Men at han er imponert over hva den nye naboen har er det ikke noe tvil om. Sengetøy er bare en liten del av et veldig bredt og fint sortiment. Puter, pledd, møbler, senger, hyller, pynt, interiør, lamper, tepper, madrasser, gardiner, tilbehør bad, solskjerming, brikker og løpere er bare noe av det som venter oss når dørene åpner 30. august.

– Det var en imponerende flott butikk. Dette vil være med på å styrke Evje som handelsdestinasjon, og stoppe en del handelslekkasje sørover. JYSK har mye man ikke får tak i på Evje i dag, sier Leif Jørgen etter vårt lille besøk.

Det er butikksjefer fra distrikt sør, altså fra Lyngdal til og med Skien, som er på Evje for å gjøre siste finpussen slik at butikken skal bli klar til åpningsfesten i slutten av måneden.

Vi prøver å få til enda et besøk hos JYSK før åpningen 30. august for en mer utdypende prat, både med Claus og de som er ansatt for å drive varehuset på Evje. Vi ønsker lykke til med innspurten, og gleder oss til åpningen.

JYSK-åpning 30. august!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Avdagsfjellet

Avdagsfjellet er eit fjell (544 moh.) på Frikstad, nord for Fylkesveg 292, nord i Iveland. Fjellet er ein lys pegmatitt. Under den siste istida, for

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Evjemoen rundt

Evjemoen rundt er en kjempefin sykkeltur på idylliske grusveger. Om du er meir lysten på å bruke beina, er området like fint for en gå-

Røyrtveit naturreservat

Røyrtveit naturreservat, også kalt «Den freda åsen» og «Urskogen», er et 49 dekar stort fredet barskogområde, en urskog, mellom Flatebygd og Gautestad nord-øst i Evje

Fjellestad – Tveit skiløyper

I området Fjellestad – Tveit i Hornnes, nærmere bestemt i traktene rundt Abusdalsknuten, er det flotte oppkjørte skiløyper. Det er alt i alt rundt 20

Den kvite sanden

Den kvite sanden er ei nydeleg sandstrand i det nord-vestre hjørnet av Kosvatn i Hornnes. Stranda kan vere eit fint mål for ein badetur om

Mest lest siste 7 dager