Jentene på Norli Evje klare for handelsfest!

Hos Solveig Eiken (t.v.) og Sigrunn Håland blir du garantert tatt vel imot! Arkivfoto: Geir Daasvatn
Vi må jo innom de etablerte solstrålene på Norli i Evje sentrum. Her har Sigrunn Håland og Solveig Eiken tilbragt nesten hele sitt voksne arbeidsliv, og her oser det kompetanse og service. Det sitter liksom litt i veggene.

Nå er handelsfesten i gang, og damene er selvsagt med på moroa og har priset og forberedt seg godt til den fem dager lange folkefesten.

– Vi har gode kampanjer, og har selvsagt funnet frem litt ekstra vi har priset ned i forbindelse med Evjedagene. De beste kuppene vil jeg påstå er 40% på alt av spill og puslespill. Fjorårets Beckmann sekker og bager har vi 30% på. Det er også 30% på alt av penal, drikkeflasker og matbokser. Så har du en skolestarter til høsten kan det lønne seg å ta turen innom Norli under Evjedagene, smiler Sigrunn.

Foruten tilbudene Sigrunn ramser opp i en rasende fart, ser vi jo at det er mye bøker fra 49,- kroner og også mye pocket bøker fra 69,-. Vi registrerer også at det henger lapper om 30% på kofferter og et stativ med halv pris på noen sekker. 

Butikken har «alt»

Det er et helt enormt utvalg disse damene har fått plass til i sin lille «godtebutikk». Vi rekker ikke å gå inn på alt nå, men kan anbefale en liten gladsak vi laget hos damene i fjor. 

Stemningen er på topp og latteren sitter løst inne på Norli. Om man har en dårlig dag, så blir den fort adskillig bedre etter en tur innom bokhandelen. Her er de virkelig gode til å se kundene sine, og hjelpe til med å finne produkter ut fra kundens behov. 

Vi ønsker lykke til med gjennomføringen av Evjedagene! Vi håper selvsagt på godt salg, og at mange mennesker vil finne veien innom for å se om ikke det er et kupp eller to de kan ta med seg hjem.

Jentene på Norli Evje klare for handelsfest!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Langevatn – Åseral

Ved søre enden av Langevatn på Ljosland i Åseral ligg ein svær ny steinfyllingsdam, ferdig i 2020. Frå dammen kan du sykle eller gå vidare

Glova – Abusdal

Glova på Styggedal er en stor og spektakulær sprekk i berget, antakelig av tektonisk opphav, på Abusdalsheia sør-vest i Hornnes i Evje og Hornnes kommune.

Evje Mineralsti

Evje Mineralsti er et eldorado for de steingale! Evje og Hornnes, sammen med nabokommunen i sør Iveland, er «verdensberømt» for sin mineralrikdom. I Evje Mineralsti

Skaret – Rosselandseika

Ein nydeleg tur nær Evje sentrum kan gå frå Evje stadion gjennom skyte- og øvingsfeltet til Rosselandseika og ruinane etter den for lengst fråflytta Skaret-garden

Mest lest siste 7 dager