J-14: Otra – Lillesand 7-0

Otra IL fotball Jenter-14 på avslutningsfest med bowling i Kristiansand 4. november 2018. Foto: Geir Daasvatn

Endelig er en spennende høstsesong i gang, og for en start det ble! Otra sitt Jenter-14 lag i fotball vant 7-0 over Lillesand på EHbanen torsdag i forrige uke.

Det var en ganske så våt torsdag ettermiddag, men likevel et imponerende tilskuertall og god stemning på stadion. Den gode stemningen skulle bare bli bedre og bedre.

Malin var på hugget

Malin Torkildsen 4. november 2018. Foto: Privat

Otra fikk tidlig kampen inn i sitt spor. Jentene dominerte banespillet, var sterke i duellene og aggressivt press førte til mange farlige brudd og gjennomspill fra start. Det tok ikke mange minuttene før Ariana spilte gjennom forsvaret til Malin som kom på et fint løp. Hun var sikker alene med keeper, og Otra gikk tidlig opp i ledelsen. Engeslands-jenta Malin har blitt et kjempefint tilskudd til fotballfamilien i Otra, etter at hun begynte på fotballen her i bygda.

Det aggressive presset lønnet seg igjen da Rebecca kjempet til seg ballen og brøt nesten på egen banehalvdel. Hun satte fart og løp fra alt og alle før hun skar inn mot mål og smelte ballen i nærmeste hjørne. 2-0!

Første omgang fortsatte med solid spill. Otra var nære på flere ganger, og Lillesand var noe heldige som slapp unna med to baklengs før pause.

Fantastisk start på 2. omgang

Andre omgang var ikke mange minutter gammel den heller, før Sofie spilte Malin gjennom. Malin løp fra forsvaret, og fra skrå vinkel bredsidet hun ballen kontrollert i lengste hjørnet. Otra har god kontroll på kampen med 3-0.

Den gode innsatsen og kjempingen fortsatte. Anna brøyt på Lillesand sin halvdel, før hun driblet seg forbi to Lillesand-spillere. Hun plasserte også ballen kontrollert i lengste hjørne. 4-0.

Ikke lenge etter fikk Sara ballen på 20 meter. Hun avanserte noen meter og sendte avgårde et skudd. Det var akkurat godt nok til at ballen snek seg over streken, og etter ti fantastiske minutter av andre omgang stod det plutselig 5-0.

6-0 kom på liknende vis som de andre to målene til Malin. Ariana spilte gjennom Malin, som igjen var sterk og rask. Kontrollert avsluttet hun alene med keeper.

Dagens siste og et av de vakreste målene er også Otra sitt. Malin flikket ballen forbi en forsvarspiller, før hun raste ned til kortlinjen og spilte en hard ball inn i 16-meteren. Der kom Sara i 100 og bredsidet ballen i mål bak en utspilt målvakt.

Manageren gliste fra øre til øre, og var mektig stolt av jentene sine (arkivbilde). Foto: Geir Daasvatn

Manageren var fornøyd

– Dette var dønn solid, melder manager Tore Tveit til OpplevEvje. Vi slipper de ikke til en halvsjanse en gang. Alle lagdeler fungerer utrolig bra, og vi er det klart beste laget. Spissene våre presset, midtbanen kriget og vant nesten alle dueller, det som kom gjennom ble kontant stoppet av et solid forsvar. Vi kommer på løp og spiller fin fotball som fører til flere muligheter og til slutt mange mål, sier han fornøyd.

Den innleide målvakten Jenny Marie fra J-13 hadde gode utspill, og god kontroll på de få ballene som kom i nærheten.

– Den solide innsatsen og det gode duellspillet blir viktig å ta med seg til neste uke. Da reiser vi til Vennesla og møter et mer ballspillende lag i Vindbjart. Men vi har troa og er klare for kamp, sier en oppglødd co-trener Leif Jørgen Versland.

 

J-14: Otra – Lillesand 7-0

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Hisdalsheii – Hornnes

Hisdalsheii er eit fjell (485 moh.) rett sør for Bjørndalsvatnet og vest for Kosvatn heilt vest i Evje og Hornnes. Hisdalsheii var ein av toppane

Langevatn – Åseral

Ved søre enden av Langevatn på Ljosland i Åseral ligg ein svær ny steinfyllingsdam, ferdig i 2020. Frå dammen kan du sykle eller gå vidare

Byklestigen

Byklestigen var eit særs vanskeleg og farlig parti på den gamle vegen mellom Valle og Bykle, om lag fem kilometer sør for Bykle kyrkebygd. I dag går

Hornåsen

Hornåsen ligg bare nokre få minutt oppover i skogen frå dei nyaste husa i Hornåsen bustadfelt. Så det er ikkje nettopp ein langtur å gå

Lian turløype – Evje

Lian turløype ligg like bak Tingberget bustadfelt på Evje, og er ein kortreist skogstur du kan gjere når som helst. Dette er ikkje ein avansert

Mest lest siste 7 dager