J-14: Otra – Lillesand 7-0

Otra IL fotball Jenter-14 på avslutningsfest med bowling i Kristiansand 4. november 2018. Foto: Geir Daasvatn

Endelig er en spennende høstsesong i gang, og for en start det ble! Otra sitt Jenter-14 lag i fotball vant 7-0 over Lillesand på EHbanen torsdag i forrige uke.

Det var en ganske så våt torsdag ettermiddag, men likevel et imponerende tilskuertall og god stemning på stadion. Den gode stemningen skulle bare bli bedre og bedre.

Malin var på hugget

Malin Torkildsen 4. november 2018. Foto: Privat

Otra fikk tidlig kampen inn i sitt spor. Jentene dominerte banespillet, var sterke i duellene og aggressivt press førte til mange farlige brudd og gjennomspill fra start. Det tok ikke mange minuttene før Ariana spilte gjennom forsvaret til Malin som kom på et fint løp. Hun var sikker alene med keeper, og Otra gikk tidlig opp i ledelsen. Engeslands-jenta Malin har blitt et kjempefint tilskudd til fotballfamilien i Otra, etter at hun begynte på fotballen her i bygda.

Det aggressive presset lønnet seg igjen da Rebecca kjempet til seg ballen og brøt nesten på egen banehalvdel. Hun satte fart og løp fra alt og alle før hun skar inn mot mål og smelte ballen i nærmeste hjørne. 2-0!

Første omgang fortsatte med solid spill. Otra var nære på flere ganger, og Lillesand var noe heldige som slapp unna med to baklengs før pause.

Fantastisk start på 2. omgang

Andre omgang var ikke mange minutter gammel den heller, før Sofie spilte Malin gjennom. Malin løp fra forsvaret, og fra skrå vinkel bredsidet hun ballen kontrollert i lengste hjørnet. Otra har god kontroll på kampen med 3-0.

Den gode innsatsen og kjempingen fortsatte. Anna brøyt på Lillesand sin halvdel, før hun driblet seg forbi to Lillesand-spillere. Hun plasserte også ballen kontrollert i lengste hjørne. 4-0.

Ikke lenge etter fikk Sara ballen på 20 meter. Hun avanserte noen meter og sendte avgårde et skudd. Det var akkurat godt nok til at ballen snek seg over streken, og etter ti fantastiske minutter av andre omgang stod det plutselig 5-0.

6-0 kom på liknende vis som de andre to målene til Malin. Ariana spilte gjennom Malin, som igjen var sterk og rask. Kontrollert avsluttet hun alene med keeper.

Dagens siste og et av de vakreste målene er også Otra sitt. Malin flikket ballen forbi en forsvarspiller, før hun raste ned til kortlinjen og spilte en hard ball inn i 16-meteren. Der kom Sara i 100 og bredsidet ballen i mål bak en utspilt målvakt.

Manageren gliste fra øre til øre, og var mektig stolt av jentene sine (arkivbilde). Foto: Geir Daasvatn

Manageren var fornøyd

– Dette var dønn solid, melder manager Tore Tveit til OpplevEvje. Vi slipper de ikke til en halvsjanse en gang. Alle lagdeler fungerer utrolig bra, og vi er det klart beste laget. Spissene våre presset, midtbanen kriget og vant nesten alle dueller, det som kom gjennom ble kontant stoppet av et solid forsvar. Vi kommer på løp og spiller fin fotball som fører til flere muligheter og til slutt mange mål, sier han fornøyd.

Den innleide målvakten Jenny Marie fra J-13 hadde gode utspill, og god kontroll på de få ballene som kom i nærheten.

– Den solide innsatsen og det gode duellspillet blir viktig å ta med seg til neste uke. Da reiser vi til Vennesla og møter et mer ballspillende lag i Vindbjart. Men vi har troa og er klare for kamp, sier en oppglødd co-trener Leif Jørgen Versland.

 

J-14: Otra – Lillesand 7-0

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Langevatn – Åseral

Ved søre enden av Langevatn på Ljosland i Åseral ligg ein svær ny steinfyllingsdam, ferdig i 2020. Frå dammen kan du sykle eller gå vidare

Runebergmoen – Senum

Runebergmoen er eit stille skogsområde på Senum heilt nord-vest i Evje og Hornnes. Her kan du i fred og ro vandre rundt på mjuke gamle

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Syrtveitsfossen

Syrtveitsfossen er en foss i Otra, ved Syrtveit i Evje og Hornnes kommune, rett sør for Byglandsfjord. Fallhøyden er 8,5 m. Ved fossen er det svære fløtningsmurer, som var i bruk

Klepp – Gymsåna

Frå Klepp heilt sør i Evje går det fin skogsbilveg fleire kilometer innover i heia langs Gymsåna. Her er gamle fløytingsmurar, ein øydegard som kanskje

Mest lest siste 7 dager