Intersport Evje: Vintersalg og superpriser!

May Klungeland (t.v.) og Bente Lien Stordal gleder seg til "ville" dager på Evje! Foto: Geir Daasvatn
Det er full rulle og en veldig god stemning når vi kommer inn til den blide gjengen hos Intersport Evje. Her er forberedelsene i full gang til både vinterferie og «EVJE I 120». Det er tydelig at her er de forberedt på storinnrykk og handelsfest.

Før vi kommer mer inn på tilbud og aktiviteter til «Evje i 120», må vi jo benytte anledningen til å sjekke hvordan året har vært på Intersport. Heldigvis er det samme stemningen her, som på mange av de andre butikkene og bedriftene vi har vært innom. Hele 2020 – om vi ser bort fra da alt var nedstengt sist vinter og vår – har vært et eventyr.

– Masse folk gjennom hele året, og også vinteren har vært veldig god hos oss, forteller de samstemte.

Vi kan bare skyte inn at vi er kjempeheldige i Evje & Hornnes, som har så mange kunder fra langt utenfor våre egne kommunegrenser.

Salg på alt av vintertøy!

– Nå har vi har rigget salg på alt av vintertøy, forteller May Klungeland oss. Selv om det er salg på alt av skitøy og bekledning som hører vinteren til, kommer det  også noen skikkelige superkupp fra onsdag av, fortsetter hun med et smil.

Her er rett og slett noen av tilbudene så gode at vi kan ikke røpe noe mer før de eventuelt velger å legge det ut på egen Facebookside til onsdag. Du kan følge Intersport Evje på Facebook her.

Det vi kan si er at her kan det nok lønne seg å være tidlig ute! Noen av kjøpene er nesten «merkevare til gi-bort-pris». 

Det er damene som har kontrollen i første etasje. Oppe i andre etasje med ski og utstyr får vi en prat med Tommy Greibesland.  Den unge mannen er usedvanlig ivrig når han forteller om typer ski, sko og bindinger. Pakkeski, felleski, toppturski, kombinert med litt fagspråk og noen kunder som skal ha hjelp innimellom, så mister undertegnede helt tråden. For en kontormann fra Frisk så ble det rett og slett litt for mye av ukjente variabler som gjorde at verken notater eller minnet strekker til. Så vil jeg ikke skrive noe feil, eller si noe som er urett, så konklusjonen er ganske klar. Det er helt tydelig at produktkunnskapen og servicen på Intersport Evje, den er ikke lett å måle seg mot.

Her fylles det opp langs veggene med ski og tilbehør til superpriser! 

Åpningstider

  • Onsdag, torsdag og fredag: 9–18
  • Lørdag: 9–16

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Intersport Evje: Vintersalg og superpriser!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Langs Håtveitåna

Håtveitåna er ei kort, lita elv mellom Kleveland og Lislevatn på heia langs Arendalsvegen.  Ho renn bratt nedover i terrenget frå Vikstølvatnet til Hovlandsåna. Det

Rygnestad turløype

Det går ein merka turstig frå Rygnestadtunet gjennom nydeleg kulturlandskap og mystisk skogsterreng. Det er ein kort og lett tur på bare 2,5 km/30 min.

Kjetevatn – Vegusdal

Kjetevatn er eit vatn på heia (315 moh.) nord for Hovlandsdalen i Vegusdal, på grensa mellom Evje og Hornnes og Birkenes.  Det går skogsbilveg (bomveg) inn til Kjetevatn og

Abusdalsknuten

Abusdalsknuten er en fjelltopp (596 moh.) sør-vest i Evje og Hornnes kommune, på heia mellom gårdene Fjellestad i øst og Abusdal i sør-vest. Abusdalsknuten er

Mest lest siste 7 dager