Hva skjer med OpplevEvje?

Det er som med resten av samfunnet noe begrenset av hva vi kan finne opp av krutt nå. Det handler for det meste om å følge med på hva som skjer i vårt lille lokalsamfunn, og videreformidle til våre følgere.

Vi har flere «gladsaker» etter besøk og utflukter som vi ikke helt føler passer seg å dele nå. Vi var blant annet innom Aases og skulle fortelle om veksten etter at de flyttet til nye lokaler og storslått feiring i påska. Nå er alle arrangementer avlyst og bedriften midlertidig stengt. Vi har vært på Evje folkehøyskole og andre fritidsaktiviteter. Men nå er alt lukket, låst og vi er bedt om å ikke omgås mange mennesker. Det preger jo driften vår og antall saker vi kan produsere. Men vi skal komme stert tilbake med tiden.

Vi liker også å dele gladsaker fra området og formidle hva som foregår. Nå er imidlertid aktivitetskalenderen nesten tom, og ingen vet hva som skjer med flere av arrangementene vi har fått lagt inn. Har du ikke sjekket ut kalenderen vår? Den finner du her.

Vår eneste inntektskilde er fortsatt bedriftsoppføringer i registeret vårt. Her har vi heldigvis et par bestillinger vi driver og sluttfører nå hjemmefra. Vi har grunnet forebygging av egen og andres helse ingen planer om å drive med oppsøkende virksomhet på dette nå. – Selv om det blir viktigere enn noen gang at vi står sammen etter denne uvirkelige situasjonen.

Vi er i all elendigheten ganske heldige i Evje og Hornnes, ja hele Setesdal og indre Agder for den saks skyld. Vi har uttallige turløyper i flott natur som vi anbefaler alle å benytte seg av. Flere er hjemme av ulike årsaker. Vi anbefaler dere som kan til å bruke naturen og prøve å se skjønnheten vi har rundt oss. Vi er sårbare som samfunn med våre næringer; men jammen er vi heldige på mange andre vis! Sjekk ut vårt flotte utvalg av turløyper her.

Saken fortsetter under bildet

Fagersand på Senum i haustdrakt. Foto: Geir Daasvatn

Vi jobber og utvikler oss

Vi gledet oss over starten på 2020! Det toppet seg med besøksstatistikken vår for 2019 . Tallene er vi ekstremt stolte av, og dette har vi klart uten å ha mottatt en eneste offentlig krone i støtte i 2019 på noen av våre påfunn! Vi fikk flere bestillinger. Det var i det store og hele en veldig aktivitet i kommunen, selv om mangelen på snø har gjort sitt for å minske besøket i skisporene og hyttene. Da vi trodde snøen var vår største utfordring, ja da smalt det skikkelig. Aktivitetene, skolene, butikkene og alt vi er så stolte av er rystet og i unntakstilstand, og fremtiden ser plutselig veldig usikker ut. Hva vil skje med sommeren på Evje?

Vi hadde før kaoset brøt ut gått ut med noen saker vi er stolte over. Vi har investert i hjemmesiden og endret til et litt mer tidsaktuelt format, med mulighet for flere tilleggsfunksjoner. Har du ikke sjekket den ut enda? Ta en tur fra starten her.

Vi bestemte oss også for å utvikle reklame-/annonsemoduler på siden. Slik kan vi tilby næringsdrivende reklame til langt under markedspris, og samtidig få noen sårt tiltrengte kroner inn i driften av dette lille opplegget vårt. Vi har flere som vi skulle teste dette ut på. Men noen av dem er stengt, og andre vet ikke helt om de har åpent neste uke. Så timingen kunne utvilsomt vært bedre. Men vil du vite mer om dette kan du lese mer her. Så kommer vi tilbake med mer informasjon om annonsemulighetene senere. Vi vil selvsagt utvikle både nettside og tilbud ut fra kapasitet og økonomi.

Nå er vi egentlig mest opptatt av å formidle alt vi kan, fra alle vi kan som påvirker vår hverdag. Vi skiller ikke på medlemmer og ikke-medlemmer. Det er mye informasjon som hele tiden endres, og som det er viktig at kommer ut til folket som bor og bruker bygda vår og dens tilbud.

Ta gjerne kontakt med oss på Facebook om det er noe vi kan videreformidle fra nettopp din bedrift.

Hva skjer med OpplevEvje?

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Fånekleiva i Bygland

Fånekleiva ligg mindre enn ein halv times køyretur nordover frå Evje sentrum. På sykkel bruker du litt lenger tid, men får ei endå vakrare naturoppleving

Hornåsen – Urdalen

Hornåsen er eit fint utsiktspunkt. Vi har ein eigen turartikkel om det. Men du kan også gå ein veldig fin rundtur i dette området, og

Gruvearbeidarvegen

Gruvearbeidarvegen er den vegen arbeidarane ved Flåt nikkelgruve brukte å gå for å kome frå bustadane sine i Ånelandsbygda, Åneland og Haugen, til arbeidsplassane sine ved gruva.

Allmannavegen

Allmannavegen er en flott turløype i nydelig skogsterreng mellom Oddestemmen og Haugen/Åneland i Evje. Allmannavegen i en større sammenheng er en historisk ferdselsveg fra Evje

Mest lest siste 7 dager