Heilt ville handelsdager i butikkene på Evje fredag 2. og lørdag 3. oktober!

Det jobbes hektisk i kulissen frem mot Heilt Vilt på Evje. Vi gleder oss veldig til å se hva som skjer på Evje kommende helg. Vi vil ta pulsen på butikkene i tiden som kommer, og gleder oss til å få litt mer innsikt i hva som rører seg. Det som er helt klart, er at butikkene planlegger et minneverdig besøk på Evje.

Allerede mandag skal vi til de blide damene på Fargerike Evje for å høre litt mer om hvilke planer de har for helgen 2. og 3 oktober. Olaug og Nadia pleier alltid å være flinke til å skape det lille ekstra når det er noe som skjer på Evje. Så vi gleder oss veldig til å fortelle mer fra de offensive damene.

Vi har tidligere omtalt den nye høstaktiviteten til Evje Handel og Serviceforening (EHS); Heilt vilt på Evje.

– Det er en aktivitet skapt av medlemmene i foreningen. Målet er å vise frem de flotte tilbudene i butikkene under et felles arrangement. Vi inviterer jo til en handelsfest med masse gode tilbud på Evje, forteller én av initiativtakerene Unni Abusdal.

– Handelens dager, bare med en Heilt vill vri på tiden den er på. Vi har mange viktige småsesonger på Evje, forteller en annen av pådriverene, Leif Jørgen Versland. Disse småsesongene er det viktig å prøve å utnytte enda litt bedre. Vi har så mye å by på, og nå jobber butikkene på spreng for å klargjøre gode tilbud som vil gi økt aktivitet i butikkene, og mer besøk til bygda.

Det er EHS som også står bak Evje i 120 , Evjedagene, og ikke minst juleaktiviteter og mye mer.

Du kan lese mer om Heilt Vilt på Evje her.

Vi gleder oss til å komme tilbake med mye mer om Heilt vilt på Evje. Så anbefaler vi også om å følge oss på facebooksiden vår, hvor vi daglig oppdaterer om smått og stort.

Heilt ville handelsdager i butikkene på Evje fredag 2. og lørdag 3. oktober!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Stavdalsnuten

Stavdalsnuten er eit fjell (582 moh.) på nordsida av Stavedalen, nord-vest for Murtetjønn på Tveit i Hornnes. Frå toppen er det ein svært vid utsikt. Skrive av Geir Daasvatn Turen

Hornnestangen

Hornnestangen er ei nydelig og veldig populær badestrand ved Breiflå, i tilknytning til Hornnes Camping. Skrevet av Geir Daasvatn Hjemmesiden til Hornnes Camping Sjekk badetemperaturen

Kjetevatn – Vegusdal

Kjetevatn er eit vatn på heia (315 moh.) nord for Hovlandsdalen i Vegusdal, på grensa mellom Evje og Hornnes og Birkenes.  Det går skogsbilveg (bomveg) inn til Kjetevatn og

Mest lest siste 7 dager