Grillmat og god stemning i Evje sentrum

Det var full fyr bålpannene fredag ettermiddag, og julebodene var fylt opp med masse spennende lokale produkter. Frivillighetssentralen var også på plass. De syntes det var så trivelig sist med grilling, at de kastet seg rundt og spurte om julegeneralen fra Kvinesdal kunne fikse noe lignende denne helgen.

Så begynte ballen og rulle. Første kontakten var med kjøpmannen på Rema 1000. Han var som vanlig blid og behjelpelig, og sendte unge Versland avgårde med en full pose med grillpølser og pølsebrød.

For å få fyr i bålpannene trengtes det ved. Så da gikk turen til Tore Tveit på Evjemoen. Her er det vedproduksjon og pakking i store mengder. Tore var heller ikke vond å be.

– Det er klart vi kan sponse med noen sekker ved. Det er alltid gøy å kunne bidra til litt positivitet i bygda. Det er jo gøy når det skjer noe på Evje!

Vi fikk mye informasjon da vi var innom Tore, og skjønte fort at her må vi innom igjen ganske snart. Det er mye på gang på Evjemoen for 2021. Men det får vi ta senere.

Det er utrolig moro når gode krefter drar sammen for å gi de besøkende det lille ekstra.

Full rulle lørdag også

Vi kan ikke garantere for grillmat i dag. Men vi vet at det er full rulle i den lille julelandsbyen i sentrum i dag også. Nå har det også kommet juletreselgere på plass. Så nå kan man ordne alt til jul i Evje sentrum.

Det ryktes at Versland skal ta ut litt ferie. Han forteller at noe av ferien nok vil bli benyttet i Evje sentrum den siste helgen før jul. Helt hva han tenker å finne på vet vi ikke mer om enda. Men den hemmelighetsfulle mannen forteller at det skal komme mer informasjon i løpet av neste uke. Så her er det bare å følge med videre!

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Grillmat og god stemning i Evje sentrum

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Bygdeborga på Urdalsfjell

Bygdeborga på Urdalsfjell var eit forsvarsverk mot inntrengarar i ufredstider på Urdalsfjell på Åvesland mellom Flatebygd og Gautestad i Evje og Hornnes. Skrive av Geir Daasvatn Det er minst fem kjende slike bygdeborger i

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Avdagsfjellet

Avdagsfjellet er eit fjell (544 moh.) på Frikstad, nord for Fylkesveg 292, nord i Iveland. Fjellet er ein lys pegmatitt. Under den siste istida, for

Rysstad Turpark

Rysstad Turpark er ei idyllisk turløype i skogsområdet like sør for Rysstad sentrum. Frå parkeringsplass går stigen oppover Baklian. Undervegs passerer du eit gamalt kvernhus.

Skjerkevegen – Uleberg

Skjerkevegen er ein 10 km lang gards- og skogsbilveg på Uleberg i Dåsvannsdalen i Hornnes. Han vart bygd i 1973. Vegen passar ypparleg for ein heietur på

Mest lest siste 7 dager