Grillmat og god stemning i Evje sentrum

Det var full fyr bålpannene fredag ettermiddag, og julebodene var fylt opp med masse spennende lokale produkter. Frivillighetssentralen var også på plass. De syntes det var så trivelig sist med grilling, at de kastet seg rundt og spurte om julegeneralen fra Kvinesdal kunne fikse noe lignende denne helgen.

Så begynte ballen og rulle. Første kontakten var med kjøpmannen på Rema 1000. Han var som vanlig blid og behjelpelig, og sendte unge Versland avgårde med en full pose med grillpølser og pølsebrød.

For å få fyr i bålpannene trengtes det ved. Så da gikk turen til Tore Tveit på Evjemoen. Her er det vedproduksjon og pakking i store mengder. Tore var heller ikke vond å be.

– Det er klart vi kan sponse med noen sekker ved. Det er alltid gøy å kunne bidra til litt positivitet i bygda. Det er jo gøy når det skjer noe på Evje!

Annonse

Vi fikk mye informasjon da vi var innom Tore, og skjønte fort at her må vi innom igjen ganske snart. Det er mye på gang på Evjemoen for 2021. Men det får vi ta senere.

Det er utrolig moro når gode krefter drar sammen for å gi de besøkende det lille ekstra.

Full rulle lørdag også

Vi kan ikke garantere for grillmat i dag. Men vi vet at det er full rulle i den lille julelandsbyen i sentrum i dag også. Nå har det også kommet juletreselgere på plass. Så nå kan man ordne alt til jul i Evje sentrum.

Det ryktes at Versland skal ta ut litt ferie. Han forteller at noe av ferien nok vil bli benyttet i Evje sentrum den siste helgen før jul. Helt hva han tenker å finne på vet vi ikke mer om enda. Men den hemmelighetsfulle mannen forteller at det skal komme mer informasjon i løpet av neste uke. Så her er det bare å følge med videre!

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Grillmat og god stemning i Evje sentrum

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Fenomenal uke på Cubus!

Vi har hatt en lang uke med mange saker i forbindelse med «Evje i 120». Vi har vært innom en haug av butikker og truffet

Turforslag fra OpplevEvje

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

«Postvegen» Tveit – Vegusdal

Mellom Tveit og Vegusdal i Hovlandsdalen, på sørsida av Hovlandsåna, kan du eit par kilometers veg følge den gamle «Postvegen», ein kjerreveg frå 1840-talet. Det

Flåtvegen

Langs Flåtvegen mellom Flatebygd og Gautestad kan du gå eller sykle i idyllisk, gamalt støylsområde. På Flåtøygarden er det eldgamle merke etter dyrking. Truleg har

Knipane gruver – Iveland

Knipane gruver er fleire gruver som ligg temmeleg samla ved Knipane på heia om lag to kilometer sør-aust for Håvarstad nord i Iveland. Skrevet av

Haugenloftet – Bygland

Haugenloftet, eller Haugeburet som det vel kallast lokalt i Bygland, vart bygd i 1217/1218, på garden Nordre Haugen (gnr. 30 bnr. 4) i Åraksbø i Bygland. Loftet er den

Mest lest siste 7 dager

Arrangementer

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!

    X