Gratis is til barna på Europris lørdag!

Marthe Åsen lover gratis is til alle barna som kommer innom Europris Evje lørdag 5. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Lørdag 5. mai spilles den svære fotballturneringa Europris Vårcup på Evje stadion. Hovedsponsor for cupen, Europris Evje, slår igjen på stortromma og lover gratis is til ALLE barna som kommer innom butikken på Verksmoen.

Den framgangsrike Europris-butikken på Evje, kåret til Årets Europris-butikk i Norge i 2016, er altså hovedsponsor for Vårcupen. Vertskapet og toppsjefene i butikken, Veronica og Leif Jørgen Versland, gleder seg veldig til den store dagen.

– Vi hadde ei fantastisk påske med enormt med handel og rekordomsetning i butikken. Det har vært veldig godt med noen litt roligere dager etterpå. Men nå er vi klare, utkvilte og fulle av pågangsmot, og ser veldig fram til cupdagen, sier Leif Jørgen til OpplevEvje når vi treffer paret i en sjelden ledig stund i butikken.

Veronica og Leif Jørgen. Foto: Geir Daasvatn

Europris Evje skal ha et eget salgstelt på Evje stadion cupdagen, med mange fine tilbud. Det blir også et nytt «is-gimmick» i butikken nede på Verksmoen.

– Selvsagt! Det er gratis is til alle barna som kommer innom butikken vår lørdag, forsikrer den entusiastiske butikksjefen.

På vårt forsiktige spørsmål om det skal være begrenset til cupdeltakerene, bare ler han:

– Gratis is til ALLE barn i butikken! Det er gøy med mye folk og leven, og vi ser stort på om barna har fotballdrakt eller ikke. Lørdagen under Vårcupen er en av de travleste i butikken i året. Det er klart alle barn som kommer innom skal få lov til å glede seg over en gratis is. Det er ikke bare fotballspillere som liker is om våren!

Langt samarbeid

Europris Evje blei etablert i 2011. Helt fra den spede starten på Vårcupen, i 2012, har den offensive butikken vært involvert i prosjektet. Fra 2018 er samarbeidet kommet inn i fast etablerte former, ved at Otra IL fotball og Europris Evje har inngått en «generalsponsoravtale». Avtalen kommer i tillegg til hovedsponsoravtalen som Otra IL har med Evje og Hornnes Sparebank, som har pågått i 35 år (!) og som nettopp er forlenget med tre nye år.

Avtalen med Europris Evje innebærer blant annet at butikken skal ha navnet sitt knyttet til Vårcupen de neste fem år. Den totale rammen for avtalen er minst 500.000 kroner i løpet av 5-årsperioden.

 

 

 

 

 

Gratis is til barna på Europris lørdag!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Rysstad Turpark

Rysstad Turpark er ei idyllisk turløype i skogsområdet like sør for Rysstad sentrum. Frå parkeringsplass går stigen oppover Baklian. Undervegs passerer du eit gamalt kvernhus.

«Postvegen» Tveit – Vegusdal

Mellom Tveit og Vegusdal i Hovlandsdalen, på sørsida av Hovlandsåna, kan du eit par kilometers veg følge den gamle «Postvegen», ein kjerreveg frå 1840-talet. Det

Røyrtveit naturreservat

Røyrtveit naturreservat, også kalt «Den freda åsen» og «Urskogen», er et 49 dekar stort fredet barskogområde, en urskog, mellom Flatebygd og Gautestad nord-øst i Evje

Vorehei turløype

Vorehei er eit fjell (443 moh.) vest for Otra ved Moisund i Evje og Hornnes. Fjellet er eit mykje populært turmål for både Moisund-folk og andre

Huldreheimen i Bykle

Huldreheimen er eit bygdetun og friluftsmuseum i Kyrkjebygda i Bykle. Det er ei avdeling under Setesdalsmuseet. Huldreheimen ligg slik til at det er ein flott tur å gå opp, vandre

Hovassdalen naturreservat

Hovassdalen naturreservat er et fredet barskogområde rundt Hovatn i Hovassdalen på heia vest for Dåsvatn i Dåsvannsdalen i Hornnes. En mindre del av naturreservatet ligger

Mest lest siste 7 dager