Fotballdart og Heilt ville tilbud på Europris! 

Selveste Sara er ansvarlig for fotballdarten fredag. Cato hjelper til lørdag. Foto: Privat
Vi har tatt en tur til Verksmoen for å høre litt mer om alt det spennende som skjer på Europris Evje under Heilt vilt fra torsdag til lørdag. Her blir det elleville tilbud og masse gøy for barna. Det er Altifiber og Europris som har rigget til med en skikkelig morsom aktivitet inni teltet som står på parkeringsplassen til Europris.

Butikksjef Tonje Kirkholm Skauen lover ei Heilt vill helg på Europris Evje. Foto: Geir Daasvatn

Men det første først. Det er elleville priser på mye av det enorme sortimentet på Europris. Vi klarer ikke å rettferdiggjøre alle tilbudene i denne saken, for da hadde vi måtte skrive så langt at vi snaut hadde fått plass på nettsiden vår. Men noe har vi fått med oss. Europris er jo kjent for å ha et godt utvalg innenfor de fleste kategorier. Det som er så flott med den store butikken på Verksmoen, er at de har alltid masse forbruksvarer til veldig hyggelige priser.

Det er mange gode tilbud i flere kategorier; som vask, personlig pleie, hjem og kjøkken, bil og oppbevaring. Så er det selvsagt mye snacks på tilbud i den svære godtebutikken. Du får fredag og lørdag en svær pose Maarud potetgull til kun 20 kroner!

Det villeste er at dette ikke er det villeste en gang! De kjører ut siste modeller av en del hagemøbler, så om du er tidlig ute her kan du spare tusenvis av kroner på flotte utemøbler.  Vil du vite mer om de ulike tilbudene, anbefaler vi en tur innom Europris på Verksmoen. Vil du planlegge handelen alt nå, kan du sjekke ut Europris sin Facebookside for flere tilbud. 

Hva med Altifiber?

Så hva i all verden gjør Altifiber nede på parkeringsplassen til Europris? Sammen med Europris vil Altifiber finne på en gøy aktivitet for barn og ungdom. De har rigget til med den svære oppblåsbare dartskiven inne i Europris sitt telt. Det for å sikre at vær og vind ikke skal ødelegge for aktiviteten.

Her vil det være fine premier til alle som klarer å komme over grensen på 50 poeng. 

Fotballdarten er bemannet fredag klokken 12.00–18.00.  Da er det selveste Sara Kelly Ramsgaard du treffer. Vi kjenner jo Sara godt fra tiden som en veldig god fotballspiller for Otra. Så her er det både talent og kompetanse, slik at alle er i trygge hender. På lørdag er det salgsjefen selv, Cato Christensen, som vil styre poengsummen i teltet. Han er klar lørdag klokken 12.00 og kommer til å være der til minst klokken 16.00.

– Jeg står så lenge det er folk som vil prøve! Om det er stor pågang, er det ikke utenkelig at jeg blir helt til 18.00, forteller den engasjerte Altfiberkaren.

Vi ønsker lykke til med gjennomføringen! Vi håper mange vil benytte seg av tilbudet i teltet, samtidig som alle finner noen gode kupp på Europris.

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Fotballdart og Heilt ville tilbud på Europris! 

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Julestemning i Ruttas Systue!

Ruth Føreland Nygård begynte som kontormedarbeider hos Kjoreskole.no 1. august. Kontoret er rett ved innkjøringen til Evje sentrum fra sør. Her trives hun veldig godt,

Turforslag fra OpplevEvje

Kjuklingheia – Høgås

Kjuklingheia er ein ås mellom søre enden av Lisle Stangevatn og Store Stangevatn, på heia rett aust for Høgås skianlegg mellom Flatebygd og Gautestad i Evje. Det er merka sommarløype til toppen frå Høgås skianlegg. Det

Glova – Abusdal

Glova på Styggedal er en stor og spektakulær sprekk i berget, antakelig av tektonisk opphav, på Abusdalsheia sør-vest i Hornnes i Evje og Hornnes kommune.

Den gamle Postvegen

Heilt sør i Evje og Hornnes, på Hodne, kan du gå eller sykle langs den gamle Postvegen frå 1840 i fleire kilometer, gjennom idyllisk og

Horgeknipen turløype

Horgeknipen turløype ved Byglandsfjord tar til fra Senum helt nord i Hornnes, og og ender på toppen av Horgeknipen på grensen mellom Evje og Hornnes

Fennefossfjellet turløype

Fennefossfjellet (490 moh.) ligger på vestsida av Otra like ved Evje sentrum. Toppen av fjellet er et fantastisk utsiktspunkt, og turen opp til toppen er

Loftet på Nomeland, Der oppe

Loftet er eit eldgamalt «lopt» på gardsbruket Der oppe (bnr. 5) på Nomeland i Hylestad. Det ligg rett ved Riksveg 9, og er lett å

Mest lest siste 7 dager