Festen fortsetter på Norli!

Hos Solveig Eiken (t.v.) og Sigrunn Håland blir du garantert tatt vel imot! Arkivfoto: Geir Daasvatn
Vi var for en tid tilbake for å besøke damene på Norli Evje for å sjekke stemningen før «Evje i 120». Vi kom da ut med en annen gladsak som du kan lese her. Det var så mye som skjedde at vi måtte rett og slett dele gladsaken i to for at ikke det skulle bli for mye gøy på en gang.

Nå har vi igjen hatt en liten tur for å sjekke om det er noe liv hos de blide damene. Det kan vi understreke; liv er det, og det har det vært hele uka!

– Det er så utruleg kjekt å vera på jobb, forteller Solveig Eiken oss på sin nydelige Hardanger-dialekt. Det er kjente fjes og en del ukjente også innom bokhandelen i ferien. Men de er like blide alle sammen. Så dette er bare gøy.

Det er full parkeringsplass og nesten litt trafikkaos når vi er innom. Det går i ett kjør, og vi vet det er mange som gleder seg til helgen. Det bør bli en kanonhelg på Evje.

Norli er i 120, de også

Selv om det er mammutsalg og enormt salg på bøker, har damene klart å finne på mer gøy også i forbindelse med «Evje i 120». Nå er det på toppen av boksalget, og 40 % på alle spill og puslespill. Samt hele 40 % på skolesekker og penal.

Så da er det noe for enhver vil vi tro. Det er alltid veldig trivelig å innom Norli. Her er det bestandig så utrolig godt humør, lette samtaler og selvfølgelig mye fine varer til alle i familien. Vil du vite mer om sortimentet og hva du finner i denne skattkisten av en butikk? Da kan du lese en liten gladsak vi har laget tidligere her. 

Vi ønsker lykke til med innspurten av «Evje i 120», og ønsker damene en god helg. Så er det bare å lade opp til ny pulje med vinterferie og fullt trøkk også neste uke.

Festen fortsetter på Norli!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Evje lysløype

Evje lysløype er ei veldig populær ca 8,7 km lang ski- og turløype med start og mål ved Evje stadion. Skrevet av Geir Daasvatn Turløypa

Trollfoss – Vegusdal

Trollfoss i Hovlandsåna forbi Flateland i Vegusdal er ein svær foss på ein litt mystisk plass. Det er ingen lang tur. Men om du er

Fjellestad – Tveit skiløyper

I området Fjellestad – Tveit i Hornnes, nærmere bestemt i traktene rundt Abusdalsknuten, er det flotte oppkjørte skiløyper. Det er alt i alt rundt 20

Myglefossen – Kosåna

Myglefossen er ein foss i Kosåna, mellom Øyvatnet og Myglevatn, på Abusland på heia heilt sør-vest i Evje og Hornnes.  Du kan lett kome til Myglefossen, og få ei

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Mest lest siste 7 dager