Fenomenal uke på Cubus!

Vi har hatt en lang uke med mange saker i forbindelse med «Evje i 120». Vi har vært innom en haug av butikker og truffet masse hyggelige mennesker. Vi har også hatt en liten svipp innom fru Cubus, nemlig Veronica Versland, når vi først har vært i gang. De er dessverre ikke med på «Evje i 120», men det skal ikke stå på stemning og tilbud av den grunn.

– Jeg synes jo det er helt fantastisk når næringslivet samler seg på denne måten og kjører lik kampanje nesten i hele bygda. Så jeg håper vi kan henge oss på i fremtiden vi også, forteller Veronica mellom alle kundene.

Hun er foruten å være butikksjef på Cubus også damen som styrer den fine Instagram-kontoen til OpplevEvje. Den kan du sjekke ut her. Så tar vi også for ordens skyld med at hun er gift med undertegnede, så vi får litt lett innblikk i hva som rører seg i butikken. 

En strålende uke

– Det har vært en helt ellevill uke hos oss i hvert fall. Det er mye folk, og utrolig trivelig å jobbe i butikk på Evje når det er slike dager. Så skjer det mye i butikken også. Enormt mye nyheter som er kommet på plass, og selvfølgelig siste innspurt på salget. Så jeg koser meg, smiler den blide fruen.

Annonse

Veronica skryter av kundene

– Jeg kan jo ikke snakke for alle butikkene. Men jeg blir imponert over hvor hensynsfulle kundene er. De holder avstand, spriter hendene og mange har også på seg munnbind. De er tålmodige og blide alle sammen, selv om det kan være litt hektisk innimellom.

– Vi er også ekstra grundige med vask av flater, så vi håper alle føler seg trygge når de handler her hos oss. 

Det er en stor og luftig butikk vi er inne i, så her skal det være plass til alle.

– Nå gleder jeg meg bare til jobb igjen i morgen, for det tror jeg blir en helt fantastisk dag, avslutter den blide damen.

Vi ønsker lykke til med innspurten av februar, og gleder oss til å komme tilbake med flere nyheter og forhåpentligvis en oppføring fra Cubus i vår  bedriftsoversikt etter hvert.

Fin uke på Evje!

Det har vært en veldig fin uke å tuste rundt litt i sentrum og på Verksmoen. Det som er ekstra gledelig, er at det har vært en enorm aktivitet også på våre plattformer. Det vil si at det er flere som har fått med seg at det skjer noe på Evje. Det synes vi er gøy. Vi skal ikke blande alt for mye av det inn i denne saken, men kommer tilbake med mer om det i løpet av noen dager.

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Fenomenal uke på Cubus!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Bildebøker fra Setesdal

Nå er tre av bildebøkene mine fra Setesdal å få kjøpt på Norli Evje, og den fjerde fra Bykle kommer i mai. Byglandsboka kan du

Gjekk fem-på i Bykle!

Eg skriv i innleiinga til bildebøkene mine frå Setesdal at eg i utgangspunktet ikkje visste noko særleg meir om dalen enn det eg såg når

Turforslag fra OpplevEvje

Glova – Abusdal

Glova på Styggedal er en stor og spektakulær sprekk i berget, antakelig av tektonisk opphav, på Abusdalsheia sør-vest i Hornnes i Evje og Hornnes kommune.

Den gamle Postvegen

Heilt sør i Evje og Hornnes, på Hodne, kan du gå eller sykle langs den gamle Postvegen frå 1840 i fleire kilometer, gjennom idyllisk og

Vasslandshei – Abusdal

Ein tur opp på Vasslandshei (437 moh.) ved Vasslandstjørna på Abusdal er bare ein svipptur på kanskje ein halv time. Men du og du for

Hornåsen

Hornåsen ligg bare nokre få minutt oppover i skogen frå dei nyaste husa i Hornåsen bustadfelt. Så det er ikkje nettopp ein langtur å gå

Den kvite sanden

Den kvite sanden er ei nydeleg sandstrand i det nord-vestre hjørnet av Kosvatn i Hornnes. Stranda kan vere eit fint mål for ein badetur om

Mest lest siste 7 dager

Arrangementer

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!

    X