Fenomenal uke på Cubus!

Vi har hatt en lang uke med mange saker i forbindelse med «Evje i 120». Vi har vært innom en haug av butikker og truffet masse hyggelige mennesker. Vi har også hatt en liten svipp innom fru Cubus, nemlig Veronica Versland, når vi først har vært i gang. De er dessverre ikke med på «Evje i 120», men det skal ikke stå på stemning og tilbud av den grunn.

– Jeg synes jo det er helt fantastisk når næringslivet samler seg på denne måten og kjører lik kampanje nesten i hele bygda. Så jeg håper vi kan henge oss på i fremtiden vi også, forteller Veronica mellom alle kundene.

Hun er foruten å være butikksjef på Cubus også damen som styrer den fine Instagram-kontoen til OpplevEvje. Den kan du sjekke ut her. Så tar vi også for ordens skyld med at hun er gift med undertegnede, så vi får litt lett innblikk i hva som rører seg i butikken. 

En strålende uke

– Det har vært en helt ellevill uke hos oss i hvert fall. Det er mye folk, og utrolig trivelig å jobbe i butikk på Evje når det er slike dager. Så skjer det mye i butikken også. Enormt mye nyheter som er kommet på plass, og selvfølgelig siste innspurt på salget. Så jeg koser meg, smiler den blide fruen.

Veronica skryter av kundene

– Jeg kan jo ikke snakke for alle butikkene. Men jeg blir imponert over hvor hensynsfulle kundene er. De holder avstand, spriter hendene og mange har også på seg munnbind. De er tålmodige og blide alle sammen, selv om det kan være litt hektisk innimellom.

– Vi er også ekstra grundige med vask av flater, så vi håper alle føler seg trygge når de handler her hos oss. 

Det er en stor og luftig butikk vi er inne i, så her skal det være plass til alle.

– Nå gleder jeg meg bare til jobb igjen i morgen, for det tror jeg blir en helt fantastisk dag, avslutter den blide damen.

Vi ønsker lykke til med innspurten av februar, og gleder oss til å komme tilbake med flere nyheter og forhåpentligvis en oppføring fra Cubus i vår  bedriftsoversikt etter hvert.

Fin uke på Evje!

Det har vært en veldig fin uke å tuste rundt litt i sentrum og på Verksmoen. Det som er ekstra gledelig, er at det har vært en enorm aktivitet også på våre plattformer. Det vil si at det er flere som har fått med seg at det skjer noe på Evje. Det synes vi er gøy. Vi skal ikke blande alt for mye av det inn i denne saken, men kommer tilbake med mer om det i løpet av noen dager.

Fenomenal uke på Cubus!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Linddalen naturreservat

Linddalen naturreservat er en 110 dekar stor vernet edellauvskog i Linddalen, øverst i Dåsvannsdalen i Hornnes. Skogen er alm- og lindeskog, med innslag av flere

Dansarberga turløype

Dansarberga er et fjell eller en ås i Evje.  Her var det fra gammelt av en samlingsplass eller danseplass for ungdommen – Dansarberg. I dag

Langs Håtveitåna

Håtveitåna er ei kort, lita elv mellom Kleveland og Lislevatn på heia langs Arendalsvegen.  Ho renn bratt nedover i terrenget frå Vikstølvatnet til Hovlandsåna. Det

Rjukanfossen – Tovdal

Rjukanfossen er den største fossen i Tovdalselva. Fallhøgda er 45 meter. Han ligg ca 3 kilometer nord for Dale i Tovdal i Åmli, heilt sør i Årdalen naturreservat. Skrive av

Den gamle Postvegen

Heilt sør i Evje og Hornnes, på Hodne, kan du gå eller sykle langs den gamle Postvegen frå 1840 i fleire kilometer, gjennom idyllisk og

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Mest lest siste 7 dager