Fenomenal uke på Cubus!

Vi har hatt en lang uke med mange saker i forbindelse med «Evje i 120». Vi har vært innom en haug av butikker og truffet masse hyggelige mennesker. Vi har også hatt en liten svipp innom fru Cubus, nemlig Veronica Versland, når vi først har vært i gang. De er dessverre ikke med på «Evje i 120», men det skal ikke stå på stemning og tilbud av den grunn.

– Jeg synes jo det er helt fantastisk når næringslivet samler seg på denne måten og kjører lik kampanje nesten i hele bygda. Så jeg håper vi kan henge oss på i fremtiden vi også, forteller Veronica mellom alle kundene.

Hun er foruten å være butikksjef på Cubus også damen som styrer den fine Instagram-kontoen til OpplevEvje. Den kan du sjekke ut her. Så tar vi også for ordens skyld med at hun er gift med undertegnede, så vi får litt lett innblikk i hva som rører seg i butikken. 

En strålende uke

– Det har vært en helt ellevill uke hos oss i hvert fall. Det er mye folk, og utrolig trivelig å jobbe i butikk på Evje når det er slike dager. Så skjer det mye i butikken også. Enormt mye nyheter som er kommet på plass, og selvfølgelig siste innspurt på salget. Så jeg koser meg, smiler den blide fruen.

Veronica skryter av kundene

– Jeg kan jo ikke snakke for alle butikkene. Men jeg blir imponert over hvor hensynsfulle kundene er. De holder avstand, spriter hendene og mange har også på seg munnbind. De er tålmodige og blide alle sammen, selv om det kan være litt hektisk innimellom.

– Vi er også ekstra grundige med vask av flater, så vi håper alle føler seg trygge når de handler her hos oss. 

Det er en stor og luftig butikk vi er inne i, så her skal det være plass til alle.

– Nå gleder jeg meg bare til jobb igjen i morgen, for det tror jeg blir en helt fantastisk dag, avslutter den blide damen.

Vi ønsker lykke til med innspurten av februar, og gleder oss til å komme tilbake med flere nyheter og forhåpentligvis en oppføring fra Cubus i vår  bedriftsoversikt etter hvert.

Fin uke på Evje!

Det har vært en veldig fin uke å tuste rundt litt i sentrum og på Verksmoen. Det som er ekstra gledelig, er at det har vært en enorm aktivitet også på våre plattformer. Det vil si at det er flere som har fått med seg at det skjer noe på Evje. Det synes vi er gøy. Vi skal ikke blande alt for mye av det inn i denne saken, men kommer tilbake med mer om det i løpet av noen dager.

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Fenomenal uke på Cubus!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Takk, Sigurd

Sigurd Haugom (fødd 23. september 1927, død 9. juli 2021) var pensjonist dei siste åra og budde i Dåsnesmoen i Hornnes. I yrkeslivet var Sigurd

Postvegen fram i lyset på Kjetså!

Fleire stadar på Kjetså i Hornnes er det tydelege spor etter den gamle Postvegen, den aller første ordentlege køyrevegen oppover i Setesdal. Om Postvegen på

Turforslag fra OpplevEvje

Rygnestad turløype

Det går ein merka turstig frå Rygnestadtunet gjennom nydeleg kulturlandskap og mystisk skogsterreng. Det er ein kort og lett tur på bare 2,5 km/30 min.

Gruvearbeidarvegen

Gruvearbeidarvegen er den vegen arbeidarane ved Flåt nikkelgruve brukte å gå for å kome frå bustadane sine i Ånelandsbygda, Åneland og Haugen, til arbeidsplassane sine ved gruva.

Byklestigen

Byklestigen var eit særs vanskeleg og farlig parti på den gamle vegen mellom Valle og Bykle, om lag fem kilometer sør for Bykle kyrkebygd. I dag går

Klevestøknutten – Hornnes

Klevestøknutten er ein ås (529 moh.) mellom Masi og Furustovheia i Hornnes. Det går merka turløype frå Hornnes barneskule til Masi. Derfrå følger du sti mot Furustovhei for å kome

Hornåsen

Hornåsen ligg bare nokre få minutt oppover i skogen frå dei nyaste husa i Hornåsen bustadfelt. Så det er ikkje nettopp ein langtur å gå

Mest lest siste 7 dager

Arrangementer

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!

    X