Fargerike Evje: Et godt 2020, og klare for nye sprell i 2021!

100 % klare og vel så det for gøye Evjedager! Foto: Privat
Vi hadde en liten julerunde, eller romjulsrunde, i sentrum på butikkene for å oppsummere annerledesåret 2020.  Vi var også innom de sprudlende damene på Fargerike Evje.

Det er en fornøyd Nadia Qvam Håkonsen som møter oss. De har lagt bak seg et år med vekst i alle kategorier og enormt god omsetning i den nye panduro-avdelingen.

– Det er klart vi var noe heldige med timingen på ny hobbyavdeling. Med stengte skoler og barnehager fikk mange en del ledig tid, og vi fikk en pangstart. Det var også en populær avdeling i juletiden. Totalt sett har vi hatt et veldig godt år, både i den avdelingen og i butikken ellers.

Hardt og målbevisst arbeid kreves

Det er ikke slik at det bare er å låse opp døra, og så strømmer kundene inn i de ulike butikkene. Det ligger mange timer med hardt arbeid bak. Selv om Fargerike er en butikk med mange spennende varer, er også de avhengige av at det skjer noe i bygda. Nadia som selv alltid har vært aktiv i ulike komiteer i Evje Handel og Serviceforening sitt arbeid, skryter av foreningens innsats i 2020.

– Det har vært et år med mange høydepunkter, og spesielt moro med aktivitetene «Evje i 120», «Heilt Vilt» og «Evjedagene». Det har skapt en enorm trafikk på Evje, som også vi har nytt godt av. Det er viktig å få med at vi er takknemlige for arbeidet som blir lagt ned for å skape aktiviteter i bygda.

God aktivitet på nettet gir resultater

Det er ekstra gøy å høre fra Nadia at de stadig ser en direkte effekt mellom sosiale medier og salg i butikk. De sprudlende damene er veldig flinke, og har aktive og gode kontoer som du kan kan sjekke ut her:

Fargerike Evje på Facebook

Fargerike Evje på Instagram

Vil du bare vite mer om butikken, kan du se beskrivelsen i vårt butikkregister

Nadia gleder seg til et spennende 2021! Foto: Geir Daasvatn

– Vi har det siste året hatt mange tilfeller der kunder spør etter det vi har lagt ut informasjon om, så det er stas. Det er gøy når man ser resultatene så konkret som vi har gjort i det siste, smiler Nadia.

Fra 2021 kan du også bestille fra Fargerike sitt sortiment og hente varen i butikk. Denne type netthandel vet vi flere andre butikker har suksess med. Så vi håper dette også blir tilfelle for de sympatiske damene på Fargerike-butikken på Evje.

Vi ønsker hvert fall hell og lykke med året 2021. Så gleder vi oss til å komme tilbake for å kunne formidle flere gladsaker fra de flotte damene i løpet av året. Vi føler oss ganske sikre på at de vil finne på noen nye sprell i 2021 også!

Fargerike Evje: Et godt 2020, og klare for nye sprell i 2021!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Åsvegen – Hornnes

Åsvegen er ein om lag to km lang grusveg som startar på vestsida av Otra, bratt oppover frå Røyrkilen ved fylkesvegen mellom Krossen og Senum i Evje og Hornnes til garden

Furustovhei

Furustovheia er ein ås (567 moh.), eit heieområde, om lag to kilometer nord-vest for Fennefossfjellet på vestsida av Otra i Evje og Hornnes kommune. Løypa

Bjørnåsen – Evje

Bjørnåsen er eit lite, men lett kjenneleg fjell (442 moh.) på austsida av Otra rett nord for Evje-garden og Evje kyrkje. Frå eit utkikkspunkt litt

Dansarberga turløype

Dansarberga er et fjell eller en ås i Evje.  Her var det fra gammelt av en samlingsplass eller danseplass for ungdommen – Dansarberg. I dag

Mest lest siste 7 dager