Fargerike Evje: Et godt 2020, og klare for nye sprell i 2021!

100 % klare og vel så det for gøye Evjedager! Foto: Privat
Vi hadde en liten julerunde, eller romjulsrunde, i sentrum på butikkene for å oppsummere annerledesåret 2020.  Vi var også innom de sprudlende damene på Fargerike Evje.

Det er en fornøyd Nadia Qvam Håkonsen som møter oss. De har lagt bak seg et år med vekst i alle kategorier og enormt god omsetning i den nye panduro-avdelingen.

– Det er klart vi var noe heldige med timingen på ny hobbyavdeling. Med stengte skoler og barnehager fikk mange en del ledig tid, og vi fikk en pangstart. Det var også en populær avdeling i juletiden. Totalt sett har vi hatt et veldig godt år, både i den avdelingen og i butikken ellers.

Hardt og målbevisst arbeid kreves

Det er ikke slik at det bare er å låse opp døra, og så strømmer kundene inn i de ulike butikkene. Det ligger mange timer med hardt arbeid bak. Selv om Fargerike er en butikk med mange spennende varer, er også de avhengige av at det skjer noe i bygda. Nadia som selv alltid har vært aktiv i ulike komiteer i Evje Handel og Serviceforening sitt arbeid, skryter av foreningens innsats i 2020.

– Det har vært et år med mange høydepunkter, og spesielt moro med aktivitetene «Evje i 120», «Heilt Vilt» og «Evjedagene». Det har skapt en enorm trafikk på Evje, som også vi har nytt godt av. Det er viktig å få med at vi er takknemlige for arbeidet som blir lagt ned for å skape aktiviteter i bygda.

God aktivitet på nettet gir resultater

Det er ekstra gøy å høre fra Nadia at de stadig ser en direkte effekt mellom sosiale medier og salg i butikk. De sprudlende damene er veldig flinke, og har aktive og gode kontoer som du kan kan sjekke ut her:

Fargerike Evje på Facebook

Fargerike Evje på Instagram

Vil du bare vite mer om butikken, kan du se beskrivelsen i vårt butikkregister

Nadia gleder seg til et spennende 2021! Foto: Geir Daasvatn

– Vi har det siste året hatt mange tilfeller der kunder spør etter det vi har lagt ut informasjon om, så det er stas. Det er gøy når man ser resultatene så konkret som vi har gjort i det siste, smiler Nadia.

Fra 2021 kan du også bestille fra Fargerike sitt sortiment og hente varen i butikk. Denne type netthandel vet vi flere andre butikker har suksess med. Så vi håper dette også blir tilfelle for de sympatiske damene på Fargerike-butikken på Evje.

Vi ønsker hvert fall hell og lykke med året 2021. Så gleder vi oss til å komme tilbake for å kunne formidle flere gladsaker fra de flotte damene i løpet av året. Vi føler oss ganske sikre på at de vil finne på noen nye sprell i 2021 også!

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Fargerike Evje: Et godt 2020, og klare for nye sprell i 2021!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Turforslag fra OpplevEvje

Eventyrslottet på Longerak

Langerak kraftverk er eit vasskraftverk i grenda Longerak i Bygland. Det spesielle kraftverksbygget er vel verdt eit besøk i seg sjølv. Er du i området

Vorehei turløype

Vorehei er eit fjell (443 moh.) vest for Otra ved Moisund i Evje og Hornnes. Fjellet er eit mykje populært turmål for både Moisund-folk og andre

Bykle gamle kyrkje

Bykle gamle kyrkje er  ei av dei minste soknekyrkjene i Norge, og den mest særmerkte i Setesdal. Kyrkja skal vere bygt i 1620, og kunne

Hornnestangen

Hornnestangen er ei nydelig og veldig populær badestrand ved Breiflå, i tilknytning til Hornnes Camping. Skrevet av Geir Daasvatn Hjemmesiden til Hornnes Camping Sjekk badetemperaturen

Kiledalskleiva med Kiledalskleiva bru

Kiledalskleiva rett sør for fylkesgrensa til Vest-Agder var et fryktet vegstykke på Postvegen, den første ordentlige kjørevegen oppover i Setesdal. Midt i kleiva ligger den

Skardefjell

Skardefjell, på Birkeland på østsida av Otra, er en kort tur på bare noen hundre meter. Men innsatsen blir belønnet med en nydelig utsikt utover

Mest lest siste 7 dager

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!