Evje i 120 neste helg!

Marianne Dovland og Kemth Winter viser veg til Evjedagene 2018. Foto: Geir Daasvatn

Nå kan du tilbringe en langhelg utenom det vanlige på Evje. Det skjer torsdag 20. – lørdag 22. februar. Da braker det løs. Det er Evje Handel og Serviceforening som arrangerer «Evje i 120» for andre gang. De lover gøy handel og topp stemning på Evje tre dager til endes. Det er mange som er på med moroa, og vi håper jo det vil vrimle av mennesker i bygda.

– Det skal synes på Evje at det skjer noe moro!, nærmest knitrer Unni på tastaturet når vi spør om en tilbakemelding. Arbeidet er godt i gang og man vil se at det skjer noe spesielt på Evje denne langhelgen.

Edvina Hadzic og Unni Abusdal er i full gang med forberedelsene til en ny handelsfest. Foto: Geir Daasvatn

Evje i 120 var en kjempesuksess i fjor og en liten folkefest. Det er masse gode tilbud og ekstra aktivitet i butikkene denne helgen. Vinterferien er en av de små sesongene som er så utrolig viktige for både besøk og handel på Evje og i Setesdal.

– Vi har mye å tilby så vi prøver å vise oss frem sammen. Så er det jo slik at aktivitet skaper aktivitet, forteller Unni.

Hun var initiativtaker i fjor, og håper på samme suksess i år:

– Det slo veldig godt an. Så er det kjempespennende i butikkene! Du kan gjøre kjempekjøp på sesongvarer på vei ut, og det bugner av nyheter for sesongen som kommer.

Her er flere tilbakemeldinger fra butikkene etter Evje i 120 i fjor:

Marianne DovlandGarn og lysstua: 

 – Jeg kan ikke annet enn å si meg strålende fornøyd! Torsdagen var helt vill og det var nesten som Evjedagene på sommeren dette her. Virkelig moro når det er mye liv, smiler hun.

Kent var leder i handelsforeningen på det tidspunkt Evje i 120 var i fjor, og fikk mange fine tilbakemeldinger fra butikkene. Foto: Geir Daasvatn

Kent Winter – Bua:

 – Det er en kjempepositiv gjeng i hele sentrum som kan melde om god respons, mye trafikk og god handel. Det er moro når vi kan finne på noe sammen og skape vekst, forteller han begeistret.

Unni Abusdal Stylt:

– Det ble en kjempehelg! Rett og slett supersuksess. Det er utrolig moro at dette slo så godt an, og du såg plakatene gjennom hele sentrum. Jeg har fått tilbakemeldinger fra flere butikker som sier det samme. Hos oss på Stylt var det utrolig mye folk alle dagene. Du skal se lageret nå; det har gått så utrolig mye varer, forteller hun entusiastisk.

Else på Dølen er også leder i Evje Handel og Serviceforening. Hun er fryktelig spent på responsen, men gleder seg veldig til ny Evje i 120. Foto: Privat

Else HauglandDølen Hotel 

– Vi har aldri hatt så stor effekt av et «enkeltarrangement» i handelsstanden hos oss. Vi hadde også mange nye besøkende som fant veien. Det er jo veldig stas, synes vi. Den offensive kjøkkensjefen Øyvind hadde bunkret opp med kjøtt til tilbudet på «dagens middag». Vi ble lettere sjokkert da vi lørdag ettermiddag faktisk gikk helt tom for kjøtt. Så da var det bare å improvisere så alle ble fornøyde. Vi koste oss virkelig!
Les mer om de elleville vinterdagene i 2019 her. 

Været kan selvsagt påvirke besøket på Evje denne helgen. Men om vi er skikkelig heldige, kan vi tilby vinter i høyden og nærmest vårstemning nede i sentrum. Været er vanskelig å styre, men vi synes det er trivelig på Evje uansett vær eller vind. Så er vi et handelssenter, og da er det gøy at vi kan stelle i stand slike påfunn.

Vi ønsker alle involverte lykke til med Evje i 120, og vil selvsagt komme tilbake med mye mer når det hele setter i gang!

Evje i 120 neste helg!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Bjørnestøl – Hornnes

Bjørnestøl («Heia») er ein heiegard i området rundt Gåseflå og Matkroni ved Gunnarsåna på heia vest i Hornnes, inn mot grensa til Åseral. Det er ingen fast busetnad på garden idag, men

Vorehei turløype

Vorehei er eit fjell (443 moh.) vest for Otra ved Moisund i Evje og Hornnes. Fjellet er eit mykje populært turmål for både Moisund-folk og andre

Trollfoss – Vegusdal

Trollfoss i Hovlandsåna forbi Flateland i Vegusdal er ein svær foss på ein litt mystisk plass. Det er ingen lang tur. Men om du er

Kallshovet

Kallshovet er ein karakteristisk, kjegleforma liten fjelltopp (293 moh.) på Kallhovd i Dåsvannsdalen i Hornnes. Det er bare ein kort tur å gå, men toppen

Mest lest siste 7 dager