Evje Folkehøgskole
“Skolen med det store hjertet”
Et godt utgangspunkt for sommeraktiviteter på Sørlandet

På Evjemoen finnes et godt utgangspunkt for de som ønsker å leie fasiliteter til sommeraktiviteter

102 sengeplasser står til disposisjon. Vårt nye internat har 43 dobbeltrom og 16 enkeltrom, alle med bad og skap-plass. I tillegg har vi et annet bygg med 17 sengeplasser.

Vi kan servere mat, eller gjestene kan lage maten selv. Vi er fleksible på tider, dager, priser og transport. Vi kan stille utstyr eller transport til disposisjon, eller gjestene kan sørge for dette selv. 

Avstanden til Evje Sentrum er ca. 3,5 km, og til Kristiansand ca. 60 km. Det er en lysløype på drøyt 8 kmLøypa er mye brukt også om sommeren. I tillegg er det flotte turmuligheter i nærområdet. 

Masterchefkjøkken

Vi har Masterchefkjøkken med 4 kokestasjonerkantine og noe transportkapasitet. Det er mindre stuer med sofaer og TV, samt Aula for større samlinger. Vi har Wifi i hele bygget, prosjektor og kanoer som kan leies. 

Enkeltrom: Hvert rom har en liten pult, en enkel hylle og brukbart med skapplass. Det er også bad med dusj og toalett til hvert av rommene. Vi bruker nøkkelkort, og vil ha betjening (renhold og kundeservice) tilgjengelig når det er gjester i bygget. Dobbeltrommene har to senger, men ligner ellers på enkeltrommene. 

Kontakt oss

Her ser vi et bilde av Aulaen, som har storskjerm, ca. 80 sitteplasser, prosjektor og lydanlegg. Vi bruker lokalet til morgensamlinger, og elevene bruker lokalene til å se på film eller spille om kveldene. Det er piano i dette lokalet.

Ta kontakt med Tor Daasvatn på tlf 94158311 hvis du ønsker nærmere informasjon om mulighetene.

Vi garanterer s
kreddersøm i forhold til behov, priser, omfang og varighet av oppholdet. 

Informasjon om skolen:
https://www.evjefhs.no/om-skolen/