En sommer for historiebøkene på Odden Camping!

Det er alt stort trøkk på Odden Camping. Arkivfoto mai 2020: Leif Jørgen Versland
Det er i grunnen litt rart å melde dette, siden vi nesten oppfatter Odden Camping som bortimot full hver gang vi er innom. Vi har hatt en prat med innehaver Gudrun Skomdal Salvesen, som kan bekreftet at de har hatt bobiler parkert nesten hele innkjørselen hele sommeren.

– Sankthans og pinse er alltid smekkfullt hos oss. Men normalt sett har vi et par ledige plasser på sommeren. I år har det derimot vært umulig å få plass til flere, beretter hun.

Flere familier på besøk

Hun bekrefter også tallene fra stykke i Setesdølen når vi treffer henne. Den store veksten i antall personer tilskriver hun at det har vært enda flere familier som har besøkt Odden Camping.

– Vi har en vekst på 70 -80% i mennesker som har vært innom oss. Tidligere kom det kanskje ektepar i bobil, mens denne sommeren har hele familier tatt turen. Vi har også hatt en veldig vekst i mennesker som har overnattet i telt.

Rekordsommeren har gitt positive ringvirkninger både for butikker og lokale ungdommer.

– Vi har måtte ansette flere på tilkalling i år for å klare å holde unna. Smittevernhensyn på rengjøring og nedvask har også gjort at vi har hatt behov for flere ansatte til dette. Pågangen av mennesker har vært helt enorm!

Gudrun ved et tidligere treff, i 2018. Arkivfoto: Geir Daasvatn

 Gudrun skryter i samme åndedrag av de ansatte som har vært med gjennom flere sesonger.

– Vi har ansatte som tar mye ansvar, og kan alt etter å ha vært her i flere år. Kristoffer er her for tiende sesong og Vegard har sin 5. sommer her. Damene som har hovedansvar for renhold og hagen har også mange års erfaring, slik at mye av grunndriften er i trygge hender. Vi er heldige som har erfarne folk.

Venter godt med besøk også utover høsten

Selv om høysommeren er over, ser gjengen på Odden Camping lyst på sensommer og høsten.

– Vi ser stadig det kommer rullende folk inn på campingen. Det er også flere dansker enn tidligere år, og helgene er veldig gode. Så det ser ut som vi fortsatt har en del igjen av sesongen, og vi venter mye besøk også de kommende ukene.

De som er her for første gang skryter uhemmet av Evje som besøkssted, og ikke minst Odden Camping som campingplass.

– Vi har faktisk hatt gjester som har valgt Evje som destinasjon kun fordi de har hørt så mye fint om Odden Camping. Slikt er fantastisk moro, og det gir selvsagt motivasjon til å stå på for de besøkende, avslutter Gudrun før vi takker pent for oss.

Vi er heldige i bygda som har så mange flinke mennesker som står på for å presentere sin bedrift på best mulig måte. Det er helt avgjørende for at folk fortsatt skal velge å reise til Evje. Deres innsats er med på å skape arbeidsplasser, og ikke minst store inntekter i form av både omsetning og skatteinntekter. Vi gleder oss veldig over de gode tallene hos Odden Camping, og ser frem til å følge Gudrun og hennes flinke ansatte videre.

Hjemmesiden til Odden Camping

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

En sommer for historiebøkene på Odden Camping!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Heilt Vilt på Evje 7.–9. oktober!

Det blir Heilt Vilt på Evje denne høsten også. Evje Handel og Serviceforening bestemte på medlemsmøte onsdag kveld at arbeidet med å gjennomføre Heilt Vilt på

Turforslag fra OpplevEvje

Kallshovet

Kallshovet er ein karakteristisk, kjegleforma liten fjelltopp (293 moh.) på Kallhovd i Dåsvannsdalen i Hornnes. Det er bare ein kort tur å gå, men toppen

«Postvegen» Tveit – Vegusdal

Mellom Tveit og Vegusdal i Hovlandsdalen, på sørsida av Hovlandsåna, kan du eit par kilometers veg følge den gamle «Postvegen», ein kjerreveg frå 1840-talet. Det

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Lian turløype – Evje

Lian turløype ligg like bak Tingberget bustadfelt på Evje, og er ein kortreist skogstur du kan gjere når som helst. Dette er ikkje ein avansert

Åsvegen – Hornnes

Åsvegen er ein om lag to km lang grusveg som startar på vestsida av Otra, bratt oppover frå Røyrkilen ved fylkesvegen mellom Krossen og Senum i Evje og Hornnes til garden

Mest lest siste 7 dager

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!