Elin på Nille

Elin Engesland på Nille Evje 4. april 2019. Foto: Geir Daasvatn

I forrige uke hadde vi gleden av å få en liten prat med butikksjefen på Nille Evje, Elin Engesland.

Det som er ekstra spennende med den unge butikksjefen, er at hun faktisk har jobbet i Nille siden 9. klasse. Hun startet som ekstrahjelp, og så med helgevakter før hun fikk øverste ansvaret som butikksjef tilbake i 2012.

– Jeg hadde ikke vært sjef lenge før jeg jobbet 1,5 år i Grimstad i 2013-14 som butikksjef. Det var moro og en god erfaring. Men jeg skal ikke legge skjul på at det var godt å komme tilbake til Evje.

– Jeg stortrives i jobben, og synes den er både utfordrende og spennende. Nå går det mot vår og sommer, og da er det jo ekstra gøy å drive butikk på Evje!

Vi har gjort litt research, og vært så heldige å få hennes tidligere distriktssjef i tale. Han gir følgende beskrivelse av denne unge damen:

– Når det gjelder Elin, er hun for mange i Nille blitt en prototype på hva kjeden ønsker seg av en butikksjef. Flink med planlegging, god orden og struktur og lojal mot konseptet. Når hun i tillegg ser og tar vare på de ansatte og fokuserer på god kundeservice, blir det en vinn-vinn-sak for både opplevelsen av Nille og tettstedet Evje.

Da Nille planla butikk på Evje, var mange skeptiske til om det skulle gå på et så lite sted. Butikken ble etablert og har krydret vareutvalget i Evje og Hornnes helt siden 1994. Elin og hennes ansatte har blitt kåret til «Årets butikk» i Nille-kjeden flere ganger, og har alltid vært i toppsjiktet på interne konkurranser og snitthandel.

Varene hos Nille er virkelig innbydende satt opp! Foto: Geir Daasvatn

Vi er overbeviste om at Nille-gjengen scorer høyt på grunn av den innbydende butikken som nå er etablert i Sentrumsgården. Det er et imponerende variert vareutvalg i den flotte butikken. Dette er krydret med flotte utstillinger, og kunder som får god service av hjelpsomme ansatte. Det er en lett og god atmosfære i en ryddig og oversiktlig butikk. Så vi mistenker at kundene trives så godt at de handler litt ekstra; vi må stadig vike vei for kunder som er ute etter påskepynt som er på tilbud.

– Lys, gebursdag og interiør, fest og feiring er vi veldig store på. Men vi har også alt av kosmetikk, kjøkken, smykker, briller og diverse. Vi har et bredt sortiment, og skal ha noe til enhver anledning. Lego er veldig populært på Nille Evje! Så liker vi å pynte og dille, for å få butikken til å fremstå innbydende og spennende.

Elin er som flere av de næringsdrivende på Evje engasjert i frivilligheten blant forretningene i handelsstanden. Hun har vært aktivt i komitéer, styrer og utvalg i flere år. Så vi måtte spørre før vi reiste: Blir det noe komitéarbeid i Evje Handel og Serviceforening i 2019 også?

– Dette året ble det jul og julekomitéen, ler hun

Mens vi ydmykt takker for tiden, overrasker Elin med en påskegave til oss heldige utsendte. Vi takker så mye for påskeegget, og ønsker Nille Evje et heidundrende påskesalg.

Du kan følge Elin og Nille Evje på Instagram:

@nilleelin1 og #nilleevje

Du kan også snart lese masse mer om Nille Evje i bedriftsregisteret vårt.

Snart er det påske! Butikken bugner av gode påsketilbud. Foto: Geir Daasvatn

Elin på Nille

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Vatnedalen – Bykle

Det går veg inn til Vatnedalsdammane frå Riksveg 9 ved Berdalsbru i Bykle. Frå damanlegget går det anleggsveg (grusveg, stengt med bom) vestover, på sørsida

Langs Lindåna

Heilt sør i Evje og Hornnes renn Lindåna frå Skranevatn til Otra. Det er veldig fint å kombinere ein sykkeltur langs elva med ein innlagt

Trollfoss – Vegusdal

Trollfoss i Hovlandsåna forbi Flateland i Vegusdal er ein svær foss på ein litt mystisk plass. Det er ingen lang tur. Men om du er

Sydalen – Yksenskor

Sydalen er eit sidedalføre til Dåsvannsdalen i Hornnes, i nord-vestre del av Evje og Hornnes kommune. Området ligg i indre del av Dåsvannsdalen, like nord-aust for

Rygnestadtunet – Valle

Om du er på ferie i Evje-området, og har tilhald til dømes på ein av dei fine campingplassane i nedre Setesdal, eller kanskje på ærverdige

Mest lest siste 7 dager