Drømmehelg på Evje!

Evje sentrum. Foto: Geir Daasvatn

Sola skinner og alt ligger til rette for en ny drømmehelg på Evje med mulighet for masse opplevelser og mye moro. Foruten alle aktivitetene og konsertene så er Evje og Hornnes kommune definert som turiststed. Mange av butikkene har derfor begynt med «sommertid». Så du vil finne mange søndagsåpne butikker med spesielle søndagskupp helgene fremover.

Mineralparken

Mineralparken på Hornnes har åpent lørdag og søndag. Det er meldt strålende vær, og da er det ikke mange plasser som er bedre å være. Her finner du solsenger, badestrand og en masse aktiviteter å velge mellom for store og små. Søndag 3. juni kl 12.00 er det barnefestival i Mineralparken ved søndagsskolekonsulent Grete Askekjær og prest Kristine Borgen. Sang av jentegruppe fra Justneshalvøya. Natursti. Kiosk og salg av vafler og kaffe, eventuelt egen niste-piknik. Ta gjerne med egen stol. Gratis inngang til gudstjenesten og ellers full aktivitet i parken.

Hjemmesiden til Mineralparken

Artikkel om sesongstart og nye yurter i Mineralparken på OpplevEvje.no

Yurtparken i Mineralparken på Hornnes 24. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

TrollAktiv på Syrtveit

For de som er ute etter litt mer action, fart og spenning så er TrollAktiv en liten kjøretur fra Evje sentrum. TrollAktiv er en ledende leverandør i Norge av utendørs opplevelser og har et bredt spekter av aktiviteter og spennende program .

TrollAktiv.no

Unike aktivitetstilbud på TrollAktiv. Artikkel på OpplevEvje.no

Presentasjon av TrollAktiv på OpplevEvje.no

Simon og Tim på TrollAktiv 14. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Odden Camping

Odden Camping har som vanlig mange besøkende. Den sentrumsnære campingplassen er et ypperlig utgangspunkt for de som ønsker å ut og kikke på alt det fantastiske livet som er på Evje denne helgen.

Odden Camping presentasjon på OpplevEvje.no

Artikkel om Odden Camping på OpplevEvje.no

Odden Camping 11. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

7-årsjubileum på Aases Verden

Lørdag 2. juni feirer Aases Verden 7-års jubileum! Kimmis – Kim Andre Flaten – sørger for knallgod grillmat hele kvelden og natta. Underholdningen sørger Arthur Stulien m/band for. De spiller ute i hagen 20.00-24.00. CC : 100,-. Det er selvsagt subsidiert pris denne dagen.
20 – års aldersgrense.

Artikkel om 7-årsjubileum på Aases Verden på OpplevEvje.no

Jan Erik Aadal på Aases Verden 30. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Konsert – Omland gård

Lørdag 2. juni kl. 19.00 er det veldedighetskonsert på Omland gård. Inntektene går til Dina Stiftelsen i Kongo. De som spiller er Justified, Rune Edvardsen m/band og Small Pockets of Recistance. Det blir salg av mat. Ta med egen stol. Alle er hjertelig velkommen!
Sted: Åmland (kjør mot Arendal på Fv-42). Inngang 100,-.

Terrassejazz

2. juni er det igjen klart for «Terrassejazz». Først en terrassekonsert i Svarteveien 3, deretter en konsert på Dølen Hotel på kveldstid. Lørdag til søndag døpes hotellet om til Dølen Jazzhotel og satser på god festivalstemning.  Les masse mer om arrangementet i vår nyhetssak i dag.

Hjemmesiden til Dølen Hotel

Karl, Vilde og Julian Haugland Bjorå på Dølen 1. juni 2018. Foto: Geir Daasvatn

Drømmehelg på Evje!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Vasslandshei – Abusdal

Ein tur opp på Vasslandshei (437 moh.) ved Vasslandstjørna på Abusdal er bare ein svipptur på kanskje ein halv time. Men du og du for

Trollfoss – Vegusdal

Trollfoss i Hovlandsåna forbi Flateland i Vegusdal er ein svær foss på ein litt mystisk plass. Det er ingen lang tur. Men om du er

Utsikten – Landeskogen

Utsikten Landeskogen er eit fint turmål ved Landeskogen i Grendi i Bygland. Skrive av Geir Daasvatn Det er om lag 17 km å køyre frå Evje sentrum til

Bjørnåsen – Evje

Bjørnåsen er eit lite, men lett kjenneleg fjell (442 moh.) på austsida av Otra rett nord for Evje-garden og Evje kyrkje. Frå eit utkikkspunkt litt

Rygnestad turløype

Det går ein merka turstig frå Rygnestadtunet gjennom nydeleg kulturlandskap og mystisk skogsterreng. Det er ein kort og lett tur på bare 2,5 km/30 min.

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Mest lest siste 7 dager