Drømmehelg på Evje!

Evje sentrum. Foto: Geir Daasvatn

Sola skinner og alt ligger til rette for en ny drømmehelg på Evje med mulighet for masse opplevelser og mye moro. Foruten alle aktivitetene og konsertene så er Evje og Hornnes kommune definert som turiststed. Mange av butikkene har derfor begynt med «sommertid». Så du vil finne mange søndagsåpne butikker med spesielle søndagskupp helgene fremover.

Mineralparken

Mineralparken på Hornnes har åpent lørdag og søndag. Det er meldt strålende vær, og da er det ikke mange plasser som er bedre å være. Her finner du solsenger, badestrand og en masse aktiviteter å velge mellom for store og små. Søndag 3. juni kl 12.00 er det barnefestival i Mineralparken ved søndagsskolekonsulent Grete Askekjær og prest Kristine Borgen. Sang av jentegruppe fra Justneshalvøya. Natursti. Kiosk og salg av vafler og kaffe, eventuelt egen niste-piknik. Ta gjerne med egen stol. Gratis inngang til gudstjenesten og ellers full aktivitet i parken.

Hjemmesiden til Mineralparken

Artikkel om sesongstart og nye yurter i Mineralparken på OpplevEvje.no

Yurtparken i Mineralparken på Hornnes 24. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

TrollAktiv på Syrtveit

For de som er ute etter litt mer action, fart og spenning så er TrollAktiv en liten kjøretur fra Evje sentrum. TrollAktiv er en ledende leverandør i Norge av utendørs opplevelser og har et bredt spekter av aktiviteter og spennende program .

TrollAktiv.no

Unike aktivitetstilbud på TrollAktiv. Artikkel på OpplevEvje.no

Presentasjon av TrollAktiv på OpplevEvje.no

Simon og Tim på TrollAktiv 14. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Odden Camping

Odden Camping har som vanlig mange besøkende. Den sentrumsnære campingplassen er et ypperlig utgangspunkt for de som ønsker å ut og kikke på alt det fantastiske livet som er på Evje denne helgen.

Odden Camping presentasjon på OpplevEvje.no

Artikkel om Odden Camping på OpplevEvje.no

Odden Camping 11. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

7-årsjubileum på Aases Verden

Lørdag 2. juni feirer Aases Verden 7-års jubileum! Kimmis – Kim Andre Flaten – sørger for knallgod grillmat hele kvelden og natta. Underholdningen sørger Arthur Stulien m/band for. De spiller ute i hagen 20.00-24.00. CC : 100,-. Det er selvsagt subsidiert pris denne dagen.
20 – års aldersgrense.

Artikkel om 7-årsjubileum på Aases Verden på OpplevEvje.no

Jan Erik Aadal på Aases Verden 30. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Konsert – Omland gård

Lørdag 2. juni kl. 19.00 er det veldedighetskonsert på Omland gård. Inntektene går til Dina Stiftelsen i Kongo. De som spiller er Justified, Rune Edvardsen m/band og Small Pockets of Recistance. Det blir salg av mat. Ta med egen stol. Alle er hjertelig velkommen!
Sted: Åmland (kjør mot Arendal på Fv-42). Inngang 100,-.

Terrassejazz

2. juni er det igjen klart for «Terrassejazz». Først en terrassekonsert i Svarteveien 3, deretter en konsert på Dølen Hotel på kveldstid. Lørdag til søndag døpes hotellet om til Dølen Jazzhotel og satser på god festivalstemning.  Les masse mer om arrangementet i vår nyhetssak i dag.

Hjemmesiden til Dølen Hotel

Karl, Vilde og Julian Haugland Bjorå på Dølen 1. juni 2018. Foto: Geir Daasvatn

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Drømmehelg på Evje!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Julestemning i Ruttas Systue!

Ruth Føreland Nygård begynte som kontormedarbeider hos Kjoreskole.no 1. august. Kontoret er rett ved innkjøringen til Evje sentrum fra sør. Her trives hun veldig godt,

Turforslag fra OpplevEvje

Åsvegen – Hornnes

Åsvegen er ein om lag to km lang grusveg som startar på vestsida av Otra, bratt oppover frå Røyrkilen ved fylkesvegen mellom Krossen og Senum i Evje og Hornnes til garden

Skogsbilvegen Klepp – Bjorå

Skogsbilvegen mellom Klepp og Bjorå i Evje blei bygd sist på 1960-talet. Han går frå Klepp nordover langs austsida av Otra forbi Landsverkkilen til Bjorå. Lengda er rundt 3,85 km. Det

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Rysstad Turpark

Rysstad Turpark er ei idyllisk turløype i skogsområdet like sør for Rysstad sentrum. Frå parkeringsplass går stigen oppover Baklian. Undervegs passerer du eit gamalt kvernhus.

Skjerkevegen – Uleberg

Skjerkevegen er ein 10 km lang gards- og skogsbilveg på Uleberg i Dåsvannsdalen i Hornnes. Han vart bygd i 1973. Vegen passar ypparleg for ein heietur på

Langs Håtveitåna

Håtveitåna er ei kort, lita elv mellom Kleveland og Lislevatn på heia langs Arendalsvegen.  Ho renn bratt nedover i terrenget frå Vikstølvatnet til Hovlandsåna. Det

Mest lest siste 7 dager