Endelig høstferie på Evje og snart Heilt vilt!

Hos Solveig Eiken (t.v.) og Sigrunn Håland blir du garantert tatt vel imot! Arkivfoto: Geir Daasvatn
Vi merker det ligger en del forventninger i lufta. Det jobbes hektisk rundt i butikkene på Evje, og det er veldig gøy å komme rundt for å sjekke stemningen. Vi har hatt en aldri så liten runde,  og vil de neste dagene gi en liten statusrapport fra en del av butikkene som er med på Heilt vilt torsdag 7.–lørdag 9. oktober. De vil ha mange gode tilbud i butikkene sine. Det kan lønne seg å ta handelen på Evje helga som kommer!

Norli Evje er en ikke helt ukjent butikk for oss i OpplevEvje eller andre besøkende. De er liksom blitt et naturlig stoppested for mange, både voksne og barn. Vil du vite mer om butikken og utvalget anbefaler vi denne artikkelen fra sommeren 2020.

Sigrunn Håland

Sigrunn har vært en enestående representant for handelssanden på Evje. Arkivfoto: Geir Daasvatn

Det blir et spesielt år i år for butikken. De aller fleste av oss kjenner Sigrunn Håland og Solveig Eiken etter et langt liv på Norli. Nå er det bestemt at dette blir den siste Heilt vilt-kampanjen med Sigrunn som sjef. Hun går etter nyttår av med pensjon, og overlater roret til sin mangeårige kompanjong Solveig Eiken.

– Det blir veldig spesielt og litt rart. Jeg må jo innrømme det, men på samme tid så har jeg tilbragt mange timer på butikken, og snakket med hundretusenvis av kunder i over 20 år. Noe vil jeg selvsagt savne mye, og det blir en overgang, men så er det jo også slik at det er en tid for alt. 

Det er ikke bare Norli som har mye å takke Sigrunn Håland for. Den engasjerte og reflekterte butikksjefen har vært aktiv og engasjert i Evje Handel og Serviceforening i en årrekke. Hun er alltid positiv, og i farten er vi ganske sikre på at hun har vært innom hver eneste komité i årenes løp.

Vi er mange som er veldig takknemlige for innsatsen du har lagt ned!

Avslutter med elleville dager

Selv om Sigrunn fortsatt har noen måneder igjen, smiler hun lurt når vi spør om tilbudene til Heilt vilt fra torsdag 7. oktober til lørdag 9. oktober.

– Vi må jo ha noen elleville tilbud siden det er min siste Heilt vilt! 

Det blir altså noen ganske så elleville tilbud i butikken disse dagene. Vi får nok ikke rettferdiggjort alt her og nå i denne saken. Men noen tilbud har vi da fått med oss. De blide damene kan friste med:

  • 40% rabatt på alle spill og puslespill
  • 3 for 2 på alt av bøker ( gjelder ikke de nyeste nyheter)
  • 50% på utvalgte skolesekker og penal
  • 30% på alt av kofferter
  • 3 for 2 på alt av leker.

Så kommer det nok noen ekstra enkelttilbud i butikken også. Men det er dette som er klart nå.

Vi ønsker jentene på Norli Evje lykke til med kampanjen, og håper på masse salg og god stemning!

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Endelig høstferie på Evje og snart Heilt vilt!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Røysland gravfelt – Straume

Røysland gravfelt ligg på Røysland heilt sør på Straume i Hylestad i Valle. Feltet ligg langs Birkelandsvegen, rett sør for Åraksøyne. Det er registrert minst 19 røyser i feltet. Det er både

Store Våkås

Store Våkås er ein liten ås på veg mot Hannåsfeltet i Hornnes. Åsen er kort og lett å gå til. Løypa er ypparleg for ein

Bygdeborga på Urdalsfjell

Bygdeborga på Urdalsfjell var eit forsvarsverk mot inntrengarar i ufredstider på Urdalsfjell på Åvesland mellom Flatebygd og Gautestad i Evje og Hornnes. Skrive av Geir Daasvatn Det er minst fem kjende slike bygdeborger i

Mest lest siste 7 dager