Det blir ikke helt vilt på Evje uten en tur innom de blide jentene på Stylt 

Mange har fått med seg at superduoen Edvina og Unni snart går hver til sitt. Unni skal ned til Hornnes og skape magi på Essoen der etter nyttår. Det går mye tid til forberedelser av det, og hun er gradvis på vei ut av den flotte butikken i sentrum.

Men selv om ikke alt er som det pleier, er det ingenting å si på verken humør, service eller planleggingen av fest og mye moro til helgen. Her skal det rigges både til handelsfest og litt ekstra til kundene fra torsdag til lørdag.

– Det blir selvsagt mye tilbud under Heilt vilt, men det som er vel så koselig er at nå kan vi endelig servere kundene våre kake og kaffe. Så det er noe av det lille ekstra vi gleder oss veldig til, smiler Unni.

Vi tenker at det kan være mange menn som henger etter på handletur. Men da er det flott å kunne vente med litt kaffe og kake mens fruen handler. Det er jo da store sjanser for at alle blir fornøyde.

Helt ville tilbud

Det er som det pleier på Stylt når det skjer noe ekstra. De kliner virkelig til med mange gode kjøp hvor man kan spare mye penger. Vi spør Edvina hyggelig om ikke hun kan dele noen av tilbudene med våre lesere, og det gjør hun.

– Vi skal ha 20 % rabatt på alle vesker og ikke minst alle varer vi har fra Hasla. Så kommer vi til å sette ut stativer hvor det er 50 % rabatt på alt, men ikke minst så kjører vi stativer til kun 49 kroner plagget, uansett førpris! Så her kan man gjøre mange knallgode kjøp.

– På toppen av alt dette kommer vi til å ha en del overraskelsesposer.

Følg med på butikkens sosiale medier for mer oppdatering rundt Heilt vilt fra 7. til 9. oktober.

Stylt på Facebook

Stylt på Instagram

Det har alltid vært, og er fortsatt, utrolig trivelig å besøke jentene på Stylt. De er alltid så blide, offensive og ikke minst fulle av pågangsmot. For kundene er det jo også en bonus å innom butikken, for de kliner virkelig til med tilbudene når det skjer noe. Vi ønsker masse lykke til med Heilt vilt på Evje.

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Det blir ikke helt vilt på Evje uten en tur innom de blide jentene på Stylt 

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Turforslag fra OpplevEvje

Gruvearbeidarvegen

Gruvearbeidarvegen er den vegen arbeidarane ved Flåt nikkelgruve brukte å gå for å kome frå bustadane sine i Ånelandsbygda, Åneland og Haugen, til arbeidsplassane sine ved gruva.

Gloppefossen – Valle

Gloppefossen innerst i det enorme Veiåjuvet er truleg den høgaste fossen i Setesdal, med eit samla fall på rundt 280 meter. Skrive av Geir Daasvatn

Eventyrslottet på Longerak

Langerak kraftverk er eit vasskraftverk i grenda Longerak i Bygland. Det spesielle kraftverksbygget er vel verdt eit besøk i seg sjølv. Er du i området

Dam Sarvsfoss – Bykle

Dam Sarvsfoss er ein 50 meter høg, spektakulær betongdam ved Sarvsfossen i Otra i Bykle kyrkjebygd. Dammen er 142 meter brei og hevar vasstanden i elva med 40 meter.

Bjørnestøl – Hornnes

Bjørnestøl («Heia») er ein heiegard i området rundt Gåseflå og Matkroni ved Gunnarsåna på heia vest i Hornnes, inn mot grensa til Åseral. Det er ingen fast busetnad på garden idag, men

Mest lest siste 7 dager

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!