Daniel Tickner: Nytt hovedkvarter og klar for vinteren!

Daniel Tickner i Flatebygd 2. mars 2018. Foto: Geir Daasvatn
Vi har hatt en prat med den allsidige og sympatiske bedriftseieren i Flatebygd, Daniel C. Tickner. Han er viden kjent for sitt nøyaktige og rimelig arbeid rundt om i bygda. Nå har han gjort store investeringer i firmaet, og bygget seg opp et eget hovedkontor med driftsbygning på Evjemoen.

– Det har vært et år med mye jobb. Vintersesongen ble kort, og vi har vært opptatte med graving nesten siden starten av året. Det går på det jevne med mye små og mellomstore oppdrag, forteller Daniel.

Han fortsetter:

– Vi driver med drenering, legging av vann- og kloakkledninger, planerer tomter og tar ellers på oss de fleste typer grunnarbeid. Grøfting, planering av tun, hageplanering og bygging av småveier er også noe vi har jobbet mye med.

Annonse

Firmaet har hatt noen store og litt mer tidkrevende oppdrag med å klargjøre for fiber. Så det har vært et godt og travelt år for Daniel og arbeidsstokken hans. Han oppsummerer «bedriftshemmeligheten» med ganske så enkle, men treffende ord:  

– Vi har fokus på å levere god kvalitet på arbeidet vi utfører, for å sikre at kunden er fornøyd. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundenes ønsker og behov, og er så fleksible vi kan for å få ting til.

Vil du lese mer om Daniel og hans firma, kan du se bedriftsoppføringen her

Klargjør for vinteren

Det nye hovedkvarteret på Evjemoen. Da vi var forbi tidligere i sommer, var asfalten så fersk og enda varm, at maskinene inntil videre måtte stå på utsiden av tomta. Foto: Geir Daasvatn

Nå som vinteren står for tur, forteller Daniel oss at firmaet har investert i en klappvinge. Det er for å kunne utføre større brøyteoppdrag på en effektiv måte. Det er spennende å se at firmaet har vokst ut av tunet i Flatebygd, og fått etablert en flott base på Evjemoen. Selv sier Daniel at det er en fordel å kunne ha maskinparken så sentralt som det er der.

Det er utrolig moro å følge med på slike lokale grundere som vokser og får gode driftsvilkår i kommunen vår. Daniel oppsummerer veksten på en fin måte:

– Fornøyde kunder gjør at vi stadig får mere å gjøre.

Vi ønsker den blide gjengen lykke til videre med alle deres prosjekter. Nå er vi snart i vintersesongen, og det er brøyting og snørydding som blir hovedgesjeften i bedriften de neste månedene.

Ønsker du å innhente pris, eller diskutere et oppdrag med Daniel? Du når han på telefon 95237946.

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Daniel Tickner: Nytt hovedkvarter og klar for vinteren!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

OpplevEvje-stolen på plass!

OpplevEvje-stolen er rekordtidlig på plass ved Infosenteret i Evje sentrum i år. Det er bygg- og anleggsteknikklinja ved Setesdal vidaregåande skule, avdeling Hornnes som har

Turforslag fra OpplevEvje

Gruvearbeidarvegen

Gruvearbeidarvegen er den vegen arbeidarane ved Flåt nikkelgruve brukte å gå for å kome frå bustadane sine i Ånelandsbygda, Åneland og Haugen, til arbeidsplassane sine ved gruva.

Landeeika i Grendi

Landeeika er eit eldgamalt, kanskje 1000 år gamalt, tre i Grendi i Bygland. Det veks like attmed riksveg 9, eit par hundre meter sør for

Rjukanfossen – Tovdal

Rjukanfossen er den største fossen i Tovdalselva. Fallhøgda er 45 meter. Han ligg ca 3 kilometer nord for Dale i Tovdal i Åmli, heilt sør i Årdalen naturreservat. Skrive av

Furuly friluftspark

Nesten midt i Evje sentrum ligger den vakre Furuly friluftspark og bare venter på ditt besøk! Skrevet av Geir Daasvatn Furuly friluftsområde er et stort

Kiledalskleiva med Kiledalskleiva bru

Kiledalskleiva rett sør for fylkesgrensa til Vest-Agder var et fryktet vegstykke på Postvegen, den første ordentlige kjørevegen oppover i Setesdal. Midt i kleiva ligger den

Mest lest siste 7 dager

Arrangementer

     

    Hei. Lurer du på noe?

    Send
    ei melding, så hører du fra oss!

    X