Byggfirma Vegard Hodne: Velfortjent sommerferie etter uhyre travelt år!

Gjengen i Byggfirma Vegard Hodne. Fra venstre: Mats Gaudestad, Simen Gjelsvik, Vegard Hodne, lærling Jan Kristian Bentsen, Atle Klungtveit og John Marius Simonsen. Klikk på bildet for forstørring. Foto: Geir Daasvatn
Vi har hatt et aldeles strålende besøk nede hos Vegard Hodne på Austre Hodne, hvor han klargjorde til sommeravslutning med sine ansatte i Byggfirma Vegard Hodne. Det har vært et travelt år for bedriften, som har opplevd enorm vekst. De kan nå gi et mer helhetlig tilbud til sine kunder.

Vegard Hodne har for et lite år siden kjøpt seg inn i byggavdelingen til KEAS, KEAS Bygg & Vedlikehold AS. Byggfirma Vegard Hodne har dermed det siste året vokst til å bli en liten entreprenørbedrift, og kan tilby alle tjenester som trengs for å bygge hus eller hytte. Vi har tidligere besøkt gjengen mens de var på prosjekt. Den saken kan du lese mer om her.

Akkurat ferdig med alle prosjekter til ferien

– Det har vært et ellevillt år. Men vi har klart å lande alle prosjekter. Så nå kan gjengen ta ferie med god samvittighet, forteller den sympatiske sjefen.

Etter at han kjøpte seg inn i KEAS har han egentlig alt av fasiliteter og hovedkontor i Kristiansand. Dette kjøpet er et resultat av tett og godt samarbeid med KEAS-eiger Eivind Sandvik gjennom de siste seks årene. Vegard er nå selve byggavdelingen til KEAS Bygg & Vedlikehold. Det har ført til et mye større arbeidsområde. Firmaet har blitt veldig svært det siste året. Men kundene merker ikke noen forskjell. Det vil være samme gode kvalitet på arbeidet. Det ligger vanvittig mye jobb bak denne utviklingen. Men alt har vært veldig gøy selv om det er veldig travelt, forstår vi.

Vegard skryter fælt av de ansatte som gjør det mulig for firmaet å vokse og ta på seg nye oppdrag. Han har dessuten ansatt Laila Helgesen på administrative oppgaver, med kontoret på Evje. Etter kjøpet av byggavdelingen til KEAS har de også tilgang på kalkulatør i byen.

– Så da kan jeg mer ut i feltet og snekre, mens jeg vet at det administrative har andre full kontroll på, smiler Vegard.

Firmaet vokser også med ansatte ute i feltet. Mats Gaudestad ble ansatt i fjor på denne tiden. Simen Gjelsvik har vært med siden starten, sammen med John Marius Simonsen. Så begynte ny lærling Jan Kristian Bentsen nå i år. Atle Klungtveit ble også nylig ansatt.

Godt arbeidsmiljø veldig viktig

– Jeg er veldig opptatt av at de som jobber hos meg skal ha det greit. Vi har fokus på at vi skal ha et godt arbeidsmiljø, på samme tid som vi skal levere den beste kvaliteten på arbeidet vårt. Det er helt avgjørende at kunden er fornøyd. Det er pr. dags dato ingen som har sluttet i Byggefirma Vegard Hodne, så fokus på arbeidsmiljø lønner seg.

Du finner bilene til KEAS og BVH rundt forbi i hele regionen. De har hatt mye jobb på Bortelid og i Kristiansand så langt i år.

– Etter ferien blir det fortsatt masse på Bortelid, og på Byglandsfjord også, forteller Vegard. Alt fra tak, terrasse, oppussing, påbygg; ja vi har vært innom det aller meste i et travelt 2021. Vi har fulle ordrebøker. Men av erfaring vet jeg at ting skjer, og at planlagte prosjekter kan få noen utsettelser. Så det er bare å ringe for å sjekke om vi kan ta på oss ditt oppdrag.

Helaften

Det fyres opp i grillen, og mens vi er der kommer det en leveranse. Det er rett og slett ei kake fra Odde Sagbruk som takker for samarbeidet og ønsker den trivelige gjengen god ferie. De har planlagt en helaften denne fredagen. Så nå rigger de bilene klare for ferie. Straks det arbeidet er ferdig er det ut på båttur før turen går videre til Gokart-banen. Etter noen kjappe forbikjøringer på asfaltbanen blir det mat og sosialt på kvelden.

Hvordan kvelden forløp har vi ikke fått noen oppdatering på. Men den var helt sikkert knallgøy! Nå er de alle gått ut i tre ukers velfortjent ferie!

Les mer om Byggfirma Vegard Hodne AS på deres Facebookside

Rita Flottorp sin humørfylte sommerlogo, som vi er så heldige å ha fått lov il å bruke gjennom sommeren.

Byggfirma Vegard Hodne: Velfortjent sommerferie etter uhyre travelt år!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Ørnefjell turløype

Ørnefjell er en liten ås rett nord for Fylkesveg 42 (Arendalsvegen), mellom Evje sentrum og Galteland. Ørnefjell turløype tar til ved Oddeskogen barnehage nær Oddeskogen boligfelt i Evje.

Landeeika i Grendi

Landeeika er eit eldgamalt, kanskje 1000 år gamalt, tre i Grendi i Bygland. Det veks like attmed riksveg 9, eit par hundre meter sør for

Tjovhola – Bygland

Tjovhola er ei svær, naturleg hole høgt oppe i fjellsida mellom Byglandsfjord og Neset Camping. Det er bratt opp, og tungt å gå, men ein kort og spennande

Hornåsen

Hornåsen ligg bare nokre få minutt oppover i skogen frå dei nyaste husa i Hornåsen bustadfelt. Så det er ikkje nettopp ein langtur å gå

Furustovhei

Furustovheia er ein ås (567 moh.), eit heieområde, om lag to kilometer nord-vest for Fennefossfjellet på vestsida av Otra i Evje og Hornnes kommune. Løypa

Gloppefossen – Valle

Gloppefossen innerst i det enorme Veiåjuvet er truleg den høgaste fossen i Setesdal, med eit samla fall på rundt 280 meter. Skrive av Geir Daasvatn

Mest lest siste 7 dager