Bli med på alternativ Halloween på TrollAktiv!

Vi har hatt en liten prat med Simon Hansen på TrollAktiv, for å høre mer om hva som egentlig skjer hos dem på lørdag.

Den travle og trivelige daglige lederen er ikke vanskelig å få i tale. Det er lett og merke at dette gleder han seg veldig til.

– Slik vi ser det ut fra smittesituasjonen i Norge, er det få alternativer til å feire Halloween i år. Sitte hjemme, gå til familie eller komme opp til TrollAktiv. Så vi gjør dette for å gi barna et gøy alternativ hvor de kan være sammen med andre.

Han forteller oss at det selvsagt vil være Halloween-tema i parken. Men det skal være gøy skummelt, og ikke slik at noen blir redde. Dette er et tilbud for alle, og en mulighet for familien til å feire Halloween sammen med barna.

Aktiviteten vil foregå fra klokken 17.00 til 22.00, og det er bare å komme når det måtte passe innenfor dette tidsrommet. Prisen er 300 kroner per person. I denne prisen følger det med mange overraskelser. Kler du deg ut, er du også med i trekningen av et klippekort til en verdi av hele 3 500 kroner hos TrollAktiv!

Vi gjør for sikkerhets skyld oppmerksom på at for å kunne være i Klatreparken må man være over 120 cm høy.

Takk til gode samarbeidspartnere

– Vi må rette en stor takk til det lokale næringslivet, og spesielt Europris Evje, for masse hjelp og støtte med utstyr for å gjøre kvelden til en ekte Halloween-kveld. Det er vi veldig takknemlige for, understreker Simon.

Så lurer vi jo litt på hvordan denne ideen er blitt til.

– På grunn av smittesituasjonen og restriksjonene som er i landet, har vi tenkt at det ikke er så lurt å la barn gå rundt å banke på dører. Kanskje møter de mennesker som er i risikogruppen. Derfor vil vi tilby en annerledes opplevelse, med nattklatring og laser tag. Vi har et stort område, og alt vil foregå utendørs i frisk luft og trygge omgivelser. Heldigvis er det også meldt strålende vær for å være ute.

– Vi håper mange vil ta turen til TrollAktiv for en helt spesiell Halloween-kveld hos oss. Det vil bli en trivelig atmosfære, med bålpanne, tente griller, gratis kaffe og masse overraskelser. Vi oppfordrer familien til å ta med egen grillmat, avslutter den entusiastiske daglige lederen.

Påmelding

På grunn av korona-situasjonen er TrollAktiv avhengig av påmelding. Dette kan gjøres gjennom TrollAktiv sin fantastiske nettside. Eller dere kan kommentere med navn og antall barn under her innen lørdag kl 15.00. Så formidler vi dette videre til Simon.

Vi håper alle får en trivelig kveld!

Bli med på alternativ Halloween på TrollAktiv!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Flåtvegen

Langs Flåtvegen mellom Flatebygd og Gautestad kan du gå eller sykle i idyllisk, gamalt støylsområde. På Flåtøygarden er det eldgamle merke etter dyrking. Truleg har

Jernbanebruene på Moisund

Då Setesdalsbanen kom fram til Moi i Hornnes i 1895, måtte det byggast to små bruer over Storebekk ved Moikilen og Hannåsbekken ved Hannåskilen. Skrive

Rysstad Turpark

Rysstad Turpark er ei idyllisk turløype i skogsområdet like sør for Rysstad sentrum. Frå parkeringsplass går stigen oppover Baklian. Undervegs passerer du eit gamalt kvernhus.

Svaba – Uleberg

Svaba (621 m.o.h.) er ein særmerkt avrunda fjelltopp ovafor Uleberg i Dåsvannsdalen i Hornnes. Fjellet er eit fint turmål, der du frå toppen kan sjå

Hornåsen – Urdalen

Hornåsen er eit fint utsiktspunkt. Vi har ein eigen turartikkel om det. Men du kan også gå ein veldig fin rundtur i dette området, og

Mest lest siste 7 dager