Bli med på alternativ Halloween på TrollAktiv!

Vi har hatt en liten prat med Simon Hansen på TrollAktiv, for å høre mer om hva som egentlig skjer hos dem på lørdag.

Den travle og trivelige daglige lederen er ikke vanskelig å få i tale. Det er lett og merke at dette gleder han seg veldig til.

– Slik vi ser det ut fra smittesituasjonen i Norge, er det få alternativer til å feire Halloween i år. Sitte hjemme, gå til familie eller komme opp til TrollAktiv. Så vi gjør dette for å gi barna et gøy alternativ hvor de kan være sammen med andre.

Han forteller oss at det selvsagt vil være Halloween-tema i parken. Men det skal være gøy skummelt, og ikke slik at noen blir redde. Dette er et tilbud for alle, og en mulighet for familien til å feire Halloween sammen med barna.

Aktiviteten vil foregå fra klokken 17.00 til 22.00, og det er bare å komme når det måtte passe innenfor dette tidsrommet. Prisen er 300 kroner per person. I denne prisen følger det med mange overraskelser. Kler du deg ut, er du også med i trekningen av et klippekort til en verdi av hele 3 500 kroner hos TrollAktiv!

Vi gjør for sikkerhets skyld oppmerksom på at for å kunne være i Klatreparken må man være over 120 cm høy.

Takk til gode samarbeidspartnere

– Vi må rette en stor takk til det lokale næringslivet, og spesielt Europris Evje, for masse hjelp og støtte med utstyr for å gjøre kvelden til en ekte Halloween-kveld. Det er vi veldig takknemlige for, understreker Simon.

Så lurer vi jo litt på hvordan denne ideen er blitt til.

– På grunn av smittesituasjonen og restriksjonene som er i landet, har vi tenkt at det ikke er så lurt å la barn gå rundt å banke på dører. Kanskje møter de mennesker som er i risikogruppen. Derfor vil vi tilby en annerledes opplevelse, med nattklatring og laser tag. Vi har et stort område, og alt vil foregå utendørs i frisk luft og trygge omgivelser. Heldigvis er det også meldt strålende vær for å være ute.

– Vi håper mange vil ta turen til TrollAktiv for en helt spesiell Halloween-kveld hos oss. Det vil bli en trivelig atmosfære, med bålpanne, tente griller, gratis kaffe og masse overraskelser. Vi oppfordrer familien til å ta med egen grillmat, avslutter den entusiastiske daglige lederen.

Påmelding

På grunn av korona-situasjonen er TrollAktiv avhengig av påmelding. Dette kan gjøres gjennom TrollAktiv sin fantastiske nettside. Eller dere kan kommentere med navn og antall barn under her innen lørdag kl 15.00. Så formidler vi dette videre til Simon.

Vi håper alle får en trivelig kveld!

BEDRIFTSOVERSIKTEN - Støtt det lokale næringslivet. Kjøp tjenester og produkter lokalt.

Bli med på alternativ Halloween på TrollAktiv!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Julestemning i Ruttas Systue!

Ruth Føreland Nygård begynte som kontormedarbeider hos Kjoreskole.no 1. august. Kontoret er rett ved innkjøringen til Evje sentrum fra sør. Her trives hun veldig godt,

Turforslag fra OpplevEvje

Rygnestadtunet – Valle

Om du er på ferie i Evje-området, og har tilhald til dømes på ein av dei fine campingplassane i nedre Setesdal, eller kanskje på ærverdige

«Gamle» Breistøl – Hornnes

Breistøl er ein tidlegare støyl og ein gamal husmannsplass under bruket Der inne, vest i Nedre Kjetså – Neregarden på Kjetså i Hornnes. Han ligg inn ein skogsbilveg på sørsida av Fylkesveg 42 noko før du

Evje Aktivitetspark

Evje Aktivitetspark ligger i enden av Alfred Uglands veg, bare noen få hundre meter fra Evje sentrum. I Evje Aktivitetspark er det kunstgressbane og gressbane

Postvegen Uppstad – Flårenden

Frå avkøyrsla opp til Uppstad frå Riksveg 9 til tunet i Flårenden går det ein løyndomsfull veg, eit stykke av den gamle Postvegen, skjult i

Mest lest siste 7 dager